Nowa Octavia 3 RS 2017 facelift

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• michal8937
    odpowiedział(a)
    ToMo1978 , O3 fl już są w większości salonów

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Marley przestań trolować
    zaczepki szukasz ? Ja na to
    Załączone pliki
    Ostatnio edytowany przez PiotrekDK; 1814.

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    no PiotrekDK z ta reklama to hehe nie ma sie co podniecac, bo.... ona juz byla w wersji sprzed fl ;-)
    widac Skoda poszla na latwizne i komputerowo zmienili przod tylko...
    prosze:

Zostaw komentarz:

• blackrs
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ToMo1978 Zobacz wpis
    Tak, dalej diesel bo chciałbym kupić napędzane obie osie
    Z mojego klekota jestem bardzo zadowolony.
    W Polsce nie mogłem nic znaleźć i zacząłem szukać w DE ale ceny używanych RS-ów to jest jakaś patologia.
    Bardzo żałowałem, że nie zamówiłem samochodu we wrześniu to załapałbym się na wyprzedaż rocznika a jak się zdecydowałem to nie można było już zamówić starej RS.
    Oczywiście jak zobaczyłem nową to stwierdziłem, że zrobili brzydala po złości, żeby nie było znowu kolejek półrocznych i nie brałem jej pod uwagę, niestety jak wspomniałem na zamówienie starej było już za późno.
    Będę brał leasing więc w moim przypadku dopłata do kilku rzeczy nie będzie aż tak bardzo odczuwalna.
    Mam jednak wielki dylemat bo kusi mnie też S3 Sportline (też biały ale już w sedanie).
    Te nowe fotele trochę w stylu foteli z Audi RS6 - naprawdę fajnie to wygląda.
    bierz superba inna bajka. do tego nawet 2.0 220 po programie ma 300 koni a280 to już w ogóle rakieta będzie chyba że chcesz mniejsze auto

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Zobacz tą reklamę

Ja biorę teraz benzynę, tu powoli zaczyna się nagonka na diesle. No i po 2 ropniakach tęsknię za Pb

Zostaw komentarz:

• ToMo1978
    odpowiedział(a)
    Tak, dalej diesel bo chciałbym kupić napędzane obie osie
    Z mojego klekota jestem bardzo zadowolony.
    W Polsce nie mogłem nic znaleźć i zacząłem szukać w DE ale ceny używanych RS-ów to jest jakaś patologia.
    Bardzo żałowałem, że nie zamówiłem samochodu we wrześniu to załapałbym się na wyprzedaż rocznika a jak się zdecydowałem to nie można było już zamówić starej RS.
    Oczywiście jak zobaczyłem nową to stwierdziłem, że zrobili brzydala po złości, żeby nie było znowu kolejek półrocznych i nie brałem jej pod uwagę, niestety jak wspomniałem na zamówienie starej było już za późno.
    Będę brał leasing więc w moim przypadku dopłata do kilku rzeczy nie będzie aż tak bardzo odczuwalna.
    Mam jednak wielki dylemat bo kusi mnie też S3 Sportline (też biały ale już w sedanie).
    Te nowe fotele trochę w stylu foteli z Audi RS6 - naprawdę fajnie to wygląda.
    Ostatnio edytowany przez ToMo1978; 16705.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Zamawiaj nowego nie ma się co cofać do tyłu. Też tu mi w paru miejscach proponowali przed liftem ale zamówiłem nowego.
    Porównaj se tak zdjęcia przed i po lifcie to wtedy widać że nowy RS wygląda lepiej i bardziej nowocześnie.
    Mi się od początku nowa podobała, ale może właśnie dlatego że nie jestem konserwatą i lubię nowoczesny design. Widzę że tak jak ja przechodzisz z BMN, co bierzesz, dalej diesla?

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    Bo o dziwo w RS ten nowy przod wyglada ok. - jakos tak dziwacznie ale dzieki tym zderzakom jakos jednoczesnie tak agresywnie :-) inaczej... a w wersji usportowionej - takiej troche łobuzerskiej akurat taki wyglad pasuje :-)
    Natomiast w wersji cywilnej wybitnie mi sie nowy przod nie podoba.

Zostaw komentarz:

• ToMo1978
    odpowiedział(a)
    Już miałem brać białą przed liftem kombi (używaną) ponieważ ta nowa to brzydal.
    Teraz obejrzałem filmik wrzucony przez marlej108 i nie wiem jak to napisać ale coraz bardziej podoba mi się przód tej RS-ki.
    Fotele tej nowej z postu PiotrekDK też są super. Nie jestem jeszcze przekonany w 100% ale naprawdę wygląda to coraz lepiej.
    Czy też tak macie, że na pierwszych zdjęciach Wam się nie podobała a teraz coraz bardziej przekonuje jej przód?
    Mam wrażenie, że na filmie wygląda to dużo lepiej niż na zdjęciach. Szczególnie na tym filmie od marlej108.
    Chyba trzeba poczekać aż przyjadą pierwsze zwykłe O3 FL do salonów i przekonać się na żywo jak to wygląda.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Ktoś się pobawił Photoshopem
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    Przez to ze jest osobny watek dla O3 RS FL drugi osobny dla O3 FL i jeszcze jeden osobny dla O3 FL (tak, razem sa trzy...) to sie mozna pomylic. Skasowane i zmodyfikowane.
    Ostatnio edytowany przez marlej108; 1129.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez marlej108 Zobacz wpis
    A tutaj taka skromniejsza wersja O3 po fl... ponoc Dacia odrzucila ten projekt...
    Przestał byś już trolować
    Co to ma wspólnego z RS ???
    Niech jakiś moderator weźmie się za tego człowieka

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    Ladny kolor ten zielony. Mi sie ten lakier przy RS bardzo podoba - raz czy dwa widzialem na zywo z duzymi czarnymi kolami - wygladalo auto bardzo bojowo.

Najczesciej jednak sa chyba biale, czarne, i czerwone RS'ki.

Ostatnio edytowany przez marlej108; 1129.

Zostaw komentarz:

• michal8937
    odpowiedział(a)
    Nie jest źle!

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Zielony RS
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• michal8937
    odpowiedział(a)
    Czyli dobra nowina na początek tygodnia

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Dzisiaj dzwonił diler produkcja rs zaczyna się w 14 tygodniu i produkują według kolejności zamówień.
    Dalej moja przewidywana do odbioru w tygodniu 20.

Zostaw komentarz:

• Maicroft
    odpowiedział(a)
    Z tego artykulu wynika, ze ta wersja bedzie posiadala 7 biegowa skrzynie DSG. Wersja DQ200 odpada, wersja DQ500 raczej tez, co swiadczyc moze o tym, ze podobnie jak Kodiaq wyladuja tu skrzynie DQ350 w wersji 2WD i 4WD

No i wersja FWD bedzie posiadala elektroniczna szpere VAQ Zawsze lepsze to niz mielenie jednym kolem bez konca
    Ostatnio edytowany przez Maicroft; 5.

Zostaw komentarz:

• OrsonTSI
    odpowiedział(a)
    Škoda Auto vypustila do světa oficiální informace o nejsilnější sériově vyráběné octavii všech dob. Vůz bude mít premiéru na březnovém autosalonu v Ženevě.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    To już będzie 3 Octavia

Zostaw komentarz:

• michal8937
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez PiotrekDK Zobacz wpis

U nas w Danii też oficjalna premiera w marcu ale ja już zamówiłem mojego RS. Więc napewno w Polsce też już śmiało można zamawiać
    Wierny klient marki

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez maksiu432 Zobacz wpis
    A wiadomo kiedy oni chcą wprowadzić ją już w Polsce do sprzedaży ?
    Filmowanie imprez z lotu ptaka Poznań
    U nas w Danii też oficjalna premiera w marcu ale ja już zamówiłem mojego RS. Więc napewno w Polsce też już śmiało można zamawiać

Zostaw komentarz:

• Łabik
    odpowiedział(a)
    Koniec lutego początek marca mają się pojawić w salonach pierwsze sztuki O3. Takie informacje dzisiaj otrzymałem.

Zostaw komentarz:

• michal8937
    odpowiedział(a)
    W marcu mają się pojawić wersje po FL, także RS niewiele później będzie dostępny.

Zostaw komentarz:

• maksiu432
    odpowiedział(a)
    A wiadomo kiedy oni chcą wprowadzić ją już w Polsce do sprzedaży ?
    Filmowanie imprez z lotu ptaka Poznań

Zostaw komentarz:

Pracuję...