Nowa Octavia 3 RS 2017 facelift
Zwiń
X
-
Boję się że może być tak jak piszesz. Choć mam nadzieję że zrobili to z 2 segmentów.
-
-
Myślisz, że to 2 lampy... Mnie się wydaje, że to jedna lampa tylko ma wcięcie na tą pionową część zderzaka i tyle... Będzie wiele droższa niż ta montowana obecnie...
Zostaw komentarz:
-
-
Pomyślmy optymistycznie jak coś padnie to w sumie wymienić trzeba będzie tylko pół lampy
Zostaw komentarz:
-
-
Przy białym kolorze i czarnym grillu te wewnętrzne światła tworzą jakby całość z grillem i aż tak to nie razi.
Nie zmienia to faktu że jest gorzej jak było ale co tam
Jak marlej108 napisał firmy będą miały to w d...ie a reszta się przyzwyczai. Najważniejsze żeby Golf był ładniejszy bo teraz muszą nadrabiać stracony $ i poprawiać wizerunek
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie ok. 80% klientow kupujacych Octavie to klienci flotowi.... mysle, ze za bardzo sie nie przejmuja tymi przednimi swiatlami... ;-)
Ps. nie ma co ukrywac, ze auto wyglada dziwacznie, gorzej, jakos tak "azjatycko"... ale chyba to w Chinach sie sprzedaje najwiecej Skod czyz nie? A moze to kwestia bedzie glownie przyzwyczajenia...
Zostaw komentarz:
-
-
Niby ten przód po lifcie wygląda niezbyt. Ale jak dłużej sie na niego patrzy.....
Może to będzie tak jak kiedyś u mnie z Lanosem. Jeździłem Poldkiem Caro, Nexią i jak zobaczyłem przód Lanosa z tymi jajowatymi światłami - był dla mnie obrzydliwy!!!
Po roku - odbierałem w Warszawie w salonie na Jagiellońskiej - nowego Lanosa
Zostaw komentarz:
-
-
To masz jak my z żoną oglądamy jeździmy a potem stwierdzamy że drogo, za wolno i za mały bagażnik albo coś innego i że jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej RS-ki. Po dwóch ropniakach chcemy znów benzynę. Nasza O2 już powoli zaczyna odczuwać zmęczenie no i po 8 latach chcemy coś nowszego, tym bardziej że nie jeździmy wokół komina a między Danią a Polską.
Mi się podoba ta RS po faceliftingu no jeszcze zobaczymy jak to będzie wyglądało na własne oczy.
Zostaw komentarz:
-
-
Z czarnym grillem wygląda to minimalnie lepiej, ale nadal mówię "nie"
Dopóki moja O2 jeździ to czekam na O4, bo obecnie nie widzę innego auta spełniającego moje wymagania na które byłoby mnie stać
Inne z segmentu C za małe, a segment D za drogi
Zostaw komentarz:
-
-
Ja czekam, nie są narazie skłonni do obniżenia ceny więc ja im mówię że czekam zobaczyć nowego RS
Zostaw komentarz:
-
-
Jasne że 280 kucy i 4x4 jest lepsze ale porównywałem po prostu FWD 220 kucy w benzynie w podobnej specyfikacji a różne segmenty.
Zostaw komentarz:
-
-
Mnie tu kusi w salonie auto demonstracyjne 280 4x4Zamieszczone przez Lukii Zobacz wpis
RS230 sobie dziś konfigurowałem to z tym co bym chciał wyszło lekko powyżej 150 tys.
Superb w Sportlinie 220kucy benzyna z podobnym wypasem wychodzi 160 tys.
Tak więc 10 tys różnicy a jednak auto o klasę wyżej...
Onet twierdzi że RS tdi będzie miał 230 kucyków sieroty nawet przetłumaczyć nie umiejumieją
A komentarze pod spodem ale się uśmiałemOstatnio edytowany przez PiotrekDK; 1814.
Zostaw komentarz:
-
-
Ten sportline jest w wersji 280KM z 4x4 i przy tej cene wzgledem tej Octavii RS to bym nawet o niej nie myslal.
Ten 220KM jest w tym momencie bez sensu, chyba ze Twoja pasja jest wieczne szukanie trakcji
Ja ciagle sie wsciekam na te 400Nm ktore miela kolami od pazdziernika do maja oraz przy kazdym deszczu
Zostaw komentarz:
-
-
RS230 sobie dziś konfigurowałem to z tym co bym chciał wyszło lekko powyżej 150 tys.Zamieszczone przez PiotrekDK Zobacz wpisNo o wiele lepiej to wygląda niż zwykła, może się zdecyduję
Choć superb kusi
a rozsądek mówi RS
Jeszcze czekam na jakieś porządne info o tych ledach
Superb w Sportlinie 220kucy benzyna z podobnym wypasem wychodzi 160 tys.
Tak więc 10 tys różnicy a jednak auto o klasę wyżej...
Zostaw komentarz:
-
-
no i ciekawe czy dostanie DLA (Dynamic Light Assist) jak wVW, gdzie ma "wycinanie" światła. np VW Touran 2016 - DLA
: https://youtu.be/z6hGIxMfLBQOstatnio edytowany przez maol72; 34410.
Zostaw komentarz:
-
-
W RSise z czarnym grillem yo to jeszcze jakos wyglada ale brak spujnosic kresek reflektorów z tym ledem w zdrzaku jakos tak dziwnie, zobaczymy na żywo.
Zostaw komentarz:
-
-
No o wiele lepiej to wygląda niż zwykła, może się zdecyduję
Choć superb kusi
a rozsądek mówi RS
Jeszcze czekam na jakieś porządne info o tych ledach
Zostaw komentarz:
-
-
Nie jest tak źle, zobaczymy jak będzie na żywo. Więcej filmików pojawi się po 10 stycznia po premierze na jakiś targach. Ciekawe czy pojawią się DSG7 dla Diesli jak w Kodiaqu - bo z czeskiego cennika Octavi FL skrzynie DSG są oznaczone jako AP - automat.
Zostaw komentarz:
-
-
Hmm szczerze to mi się podoba, inny kolor ramki grilla i zderzak i od razu te dzielone światła się inaczej wkomponowały w auto.
Zostaw komentarz:
-
-
Nowa Octavia 3 RS 2017 facelift
Skoda oficjalnie zaprezentowała nowego RS-a.
Zmiany na szybko: 230 KM w benzynie, szerszy o 30mm, nowe światła led zamiast xenonów, ambient light w środku, opcja alcantary na fotelach i cały nowy infotainment.
Niestety chyba nadal brak wersji 4x4 w TSI... vorstellung-skoda-octavia-rs___161220-0ctavia-rs-1___1482220892.jpg
Więcej tutaj:
http://www.skoda-auto.com/en/news/pa...ctavia-rs.aspx
https://autonotizen.de/neuigkeiten/v...ctavia-rs-2017Ostatnio edytowany przez sebkoch; 33592.
, paskudne auto.
Zostaw komentarz: