VW, Skoda, Audi - akcja serwisowa 766,000 samochodów - ukł. hamulcowy
Zwiń
X
-
też przez przypadek sprawdzałem i wyszło mi, że jest akcja na Krecika, telefon do ASO, i Pani informuję, że nie ma, ale średnio Pani wierzę, bo ostatnio nie wiedziała nawet co wchodzi w skład czyszczenia klimatyzacji, więc mail do kierownika serwisu ASO i telefon na infolinię i okazuje się, że mają jakąś awarię, teraz nawet strona do sprawdzania nie działa, pokazuje "Czasowo niedostępne"
-
-
a to nie wiedzialem, coś mi chodziło po głowie że tylko 2.0. pardon
Zostaw komentarz:
-
-
sew1981 mylisz sięZamieszczone przez sew1981 Zobacz wpisEryk poza tym akcja "diesel" z tego co kojarze dotyczyła 2.0 tdi.
1,6tdi też
Zostaw komentarz:
-
-
Na 99% coś im się popsuło na stronie. Wystarczy wpisać cokolwiek (odpowiednia ilośc znaków) i wyskakuje akcja przywoławcza...
Szanowny kierowco,
odnaleziono akcję przywoławczą dla Twojego numeru VIN AAAAAAAAAAAAAAAAA.
Skontaktuj się z naszym Partnerem Serwisowym jak najszybciej, by otrzymać niezbędne informacje o rozwiązaniu problemu i mieć pewność, że Twoje auto jest bezpieczne. Jeśli będziesz potrzebował dodatkowych informacji, skontaktuj się z naszą infolinią. Zapraszamy!
Szanowny kierowco,
odnaleziono akcję przywoławczą dla Twojego numeru VIN 11111111111111111.
Skontaktuj się z naszym Partnerem Serwisowym jak najszybciej, by otrzymać niezbędne informacje o rozwiązaniu problemu i mieć pewność, że Twoje auto jest bezpieczne. Jeśli będziesz potrzebował dodatkowych informacji, skontaktuj się z naszą infolinią. Zapraszamy!
Zostaw komentarz:
-
-
też tak obstawiam. Może wszystkim nam wymienią na nowe czterookieZamieszczone przez marlej108 Zobacz wpisMI sie wydaje ze jest cos nie tak z ta ich strona... mi tez wyskakuje :-)
Zostaw komentarz:
-
-
MI sie wydaje ze jest cos nie tak z ta ich strona... mi tez wyskakuje :-)
Zostaw komentarz:
-
-
Mój z 2013 w benzynie i tez się łapie. Jutro będę dzwonił do ASO o co chodzi
Zostaw komentarz:
-
-
Wpisałem vin z scirocco z 1990r które kiedyś miałem i też mi napisało że jest akcja przywoławcza dla podanego numeru
Zostaw komentarz:
-
-
Eryk poza tym akcja "diesel" z tego co kojarze dotyczyła 2.0 tdi.
Zostaw komentarz:
-
-
To samo, wbiłem VIN na stronie akcji skody i moja Jetta ,,się łapie''. Nie widzę takiej strony dla VW. W ASO gość zapewnia mnie, że dla mojego VIN nie ma żadnej akcji....Zamieszczone przez Agamek12 Zobacz wpisNa podanej przez Was stronie widzę jakąś akcję przywoławczą dla swojego Holsfagiena... - piszą mi: "Skontaktuj się z naszym Partnerem Serwisowym jak najszybciej, by otrzymać niezbędne informacje o rozwiązaniu problemu i mieć pewność, że Twoje auto jest bezpieczne"...
Zostaw komentarz:
-
-
Właśnie odczytałem maila z ASO
Witam
Pragnę Pana uspokoić iż w Pana samochodzie producent nie przewiduje wykonania żadnej akcji serwisowej, przynajmniej na dzień dzisiejszy nie widzę w systemie Przedmiotowego samochodu do którego przypisana jest jakakolwiek akcja fabryczna. Życzę spokojnego i udanego urlopu.
Na razie odpoczywam i wracam do kraju.
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Zadzwoniłem do ASO, podałem VIN, samochód (2008 r.) odnaleźli, akcji przywoławczej - nie odnaleźli.
Zapominam o temacie.
M.
Zostaw komentarz:
-
-
Skoro tyle roczników podpada, to może faktycznie jakiś błąd w systemie.
Zostaw komentarz:
-
-
Mam to samo. Dzwonilem do swojego dealera i mowili, ze nic nie ma.
Zostaw komentarz:
-
-
No dokładnieZamieszczone przez dawcio Zobacz wpisw Twoim przypadku Eryk Konieczny może dotyczyć szwingla dislowskiego bo podobno na akcje serisową są wzywane octavki do 2009 roku

Będę śledził sytuację i jak coś będzie trzeba zadzwonić
Zostaw komentarz:
-
-
W oficjalnym piśmie od Skody napisali o możliwości termomechanicznego przeciążenia sterownika ABS/ESP, co może spowodować przerwania połączenia z masą i system ABS/ESP ulega awarii i może nie zadziałać w awaryjnych sytuacjach. Czynności serwisowe mają trwać około 30 minut i Skoda do momentu sprawdzenia auta zaleca ostrożną jazdę.
Zostaw komentarz:
-
-
Na podanej przez Was stronie widzę jakąś akcję przywoławczą dla swojego Holsfagiena... - piszą mi: "Skontaktuj się z naszym Partnerem Serwisowym jak najszybciej, by otrzymać niezbędne informacje o rozwiązaniu problemu i mieć pewność, że Twoje auto jest bezpieczne"...
Zostaw komentarz:
-
-
Hehe, założyłem wątek, a sam siebie nie sprawdziłem. Dopiero teraz.
Moja sztuka z września 2008, BXE bez DPF, też wyskakuje. Ale nie ma napisane czego niby ma ta akcja dotyczyć. Jutro zadzwonię. Jeśli to hamulce, to inna sprawa, że po 9 latach chyba nie zdecydowałbym się poprawiać fabryki, która dotąd funkcjonowała bez zarzutu. Fabrycznie nie mam ESP, nigdy nie odczułem nieprawidłowej reakcji hamulców w żadnej sytuacji. Nie wiem...
M.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzwoniłem do serwisu Pan trzy razy sprawdzał vin miał oddzwonić ale cisza więc pewnie pomyłka.Zamieszczone przez Luckymen Zobacz wpisU mnie też jest akcja OII 2005 1.9tdi
Zostaw komentarz:
-
-
Dieselgate raczej nie, bo ja mam benzynę, a też się łapię na akcję serwisową.
Zostaw komentarz:
-
-
w Twoim przypadku Eryk Konieczny może dotyczyć szwingla dislowskiego bo podobno na akcje serisową są wzywane octavki do 2009 rokuZamieszczone przez Eryk Konieczny Zobacz wpisW moim przypadku też wyskoczyło, że znostała odnaleziona akacja przywoławcza - OII FL z grudnia 2009 - pytanie czy dotyczy dieselgate czy ABS
Zostaw komentarz:
-
-
tu masz linkaZamieszczone przez Grzegorz56 Zobacz wpisnależy sprawdzić na tej stronie http://www.skoda-auto.pl/serwis/akcje-przywolawcze - mój też się łapie OII FL, luty 2010
Zostaw komentarz:
-
-
Ma ktoś stronkę do sprawdzenia akcji serwisowych VW? Bo nie mogę znaleźć.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: