Witam, wszystkich. Jestem świeżo po akcji serwisowej która trwała dwie godziny. Mam wątpliwości co do softu który wgrywają podczas tej akcji. Po przejechaniu pięciu kilometrów od ASO zauważyłem, że pojawiła mi się pomarańczowa kontrolka silnika. Ponieważ jest to disel a ja mam zamontowanego boxa podejrzewam, że mi wgrali jakiś soft dotyczący silnika będący w konflikcie z boxem. Czy komuś z Was coś takiego się przydarzyło?
VW, Skoda, Audi - akcja serwisowa 766,000 samochodów - ukł. hamulcowy
Zwiń
X
-
jaka to akcja....?Przekręt dislowski VW????Ale w BXE...?Zamieszczone przez włóczykij Zobacz wpisJestem świeżo po akcji serwisowej która trwała dwie godziny.
Komentarz
-
-
U mnie wynik negatywny po sprawdzeniu na stronie - Octavia II FL silnik 1.6 MPI produkcja koniec września 2009 roku. Były auta z roku 2008 (benzyna) wzywane na akcję ale jak widać na moim przykładzie Skoda przestała mieć problemy z produkcją pod koniec roku 2009... no chyba że za chwilę będzie inaczej.... skoro po tylu latach panowie inżynierowie z VAG-a doszli do wniosku że jednak 9 lat wcześniej wyprodukowali coś co może być niebezpieczne przez ten okres dla zdrowia i życia konsumenta to dlaczego nie mogą dojść do podobnego wniosku po 10 czy 15 latach ? Kto im zabroni ? Niemiecka technika.Zamieszczone przez Pawelt Zobacz wpisA od którego rocznika są objęte auta. Musi mieć ESP?Pozdrawiam,
Jaroslav92525
-----------------------
VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
Komentarz
-
Komentarz