VW, Skoda, Audi - akcja serwisowa 766,000 samochodów - ukł. hamulcowy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• rodro
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Maly745 Zobacz wpis
    Mój na stronie też się łapie, po telefonie do ASO serwis twierdzi że nie ma żadnej akcji dla podanego VIN
    U mnie podobna sytuacja. Dzwoniłem na infolinię, prawdopodobnie jest błąd w systemie sprawdzającym.

Zostaw komentarz:

• Maly745
    odpowiedział(a)
    Mój na stronie też się łapie, po telefonie do ASO serwis twierdzi że nie ma żadnej akcji dla podanego VIN

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Moja też jest - zaraz pisze do ASO maila, bo właśnie jeżdżę po Bałkanach!!!

Zostaw komentarz:

• Luckymen
    odpowiedział(a)
    U mnie też jest akcja OII 2005 1.9tdi

Zostaw komentarz:

• Eryk Konieczny
    odpowiedział(a)
    W moim przypadku też wyskoczyło, że znostała odnaleziona akacja przywoławcza - OII FL z grudnia 2009 - pytanie czy dotyczy dieselgate czy ABS
    Ostatnio edytowany przez Eryk Konieczny; 37724.

Zostaw komentarz:

• Grzegorz56
    odpowiedział(a)
    należy sprawdzić na tej stronie http://www.skoda-auto.pl/serwis/akcje-przywolawcze - mój też się łapie OII FL, luty 2010

Zostaw komentarz:

• kowaltom99
    odpowiedział(a)
    Właśnie odebrałem pismo od dealera Skoda (ZPO - czyli poważna sprawa)- zaproszenie na akcję serwisową.
    Dzwoniłem, akcja dotyczy aktualizacji oprogramowania sterownika ABS (tak twierdzi panienka przez telefon)
    Moja Skoda OIIFL, BXE - data produkcji Styczeń 2009.

Zostaw komentarz:

• VW, Skoda, Audi - akcja serwisowa 766,000 samochodów - ukł. hamulcowy

Wezwanie (recall) dla 766,000 egzemplarzy VAGów na akcję serwisową układu hamulcowego, który "w określonych sytuacjach może nieprawidłowo zadziałać".
    W tym 385,000 aut w samych tylko Niemczech, w tym głównie VW (288,000 szt.), reszta to Audi i Skoda.
    Odnośnie Polski nie wiem.

M.
Pracuję...