Ja używam 9933 - navi działa super - wystarczy karta z dobrym oprogramowaniem , nie ma blokad... :wink: wkładasz kartę do gniazda SD i masz Auto Mapę lub inne oprogramowanie - zależy co sobie kupisz...
Masz też karte 8GB na filmy , teledyski itd..u mnie działają wszystkie w odpowiednim formacie :P dzieciaki siedzą na tylnych siedzeniach i ogladają bajki...a jak ich nie ma to ja ogladam teledyski :szeroki_usmiech
kup kamerkę cofania za 150 zł i będziesz miał wizualizację po właczeniu wstecznego
a nie jakieś tam piki tiki z czujnikami :lol:
Coś w tym stylu http://allegro.pl/kamera-cofania-kol...425672570.html
podłączasz pod radio (ma pewnie wyjście bo moje też ma) i po sprawie.
Ew poszukaj innej marki
Masz też karte 8GB na filmy , teledyski itd..u mnie działają wszystkie w odpowiednim formacie :P dzieciaki siedzą na tylnych siedzeniach i ogladają bajki...a jak ich nie ma to ja ogladam teledyski :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez Kermit128
a nie jakieś tam piki tiki z czujnikami :lol: Coś w tym stylu http://allegro.pl/kamera-cofania-kol...425672570.html
podłączasz pod radio (ma pewnie wyjście bo moje też ma) i po sprawie.
Ew poszukaj innej marki

Ostatnio jechałem najpierw "przed" a potem "za" panami policjantami w nieoznakowanej vectrze C na chełmskich blachach. Najpierw podpuszczali mnie do przekroczenia prędkosci siadajac mi dosłownie na ogonie (co juz samo w sobie jest wykroczeniem), a jak to nie dało rezultatu to pomkneli przekraczając prędkość do przodu (z kąd wiem że przekroczyli prędkosć? Bo miałem ustawiony tempomat na 90 km/h a oni mnie wyprzedzili i baaaardzo szybko sie oddalili) i próbowali złapać innego jelenia. Dalej im się tez nie udało więc ... wyprzedzili BEZ KIERUNKOWSKAZU i pojechali dalej. W międzyczasie z naprzeciwka jechało auto bez właczonych świateł mijania co panów policjantów zupełnie nie zainteresowal. Ale to jeszcze nic. Najlepsze w tym wszystkim jest to że na odcinku ok. 10 km JEDYNYM autem KRÓRE ŁAMAŁO PRZEPISY była ... policyjna Vectra !!! To ja serdecznie dziękuję za taka drogówkę. Jesli tak ma wygladac ich dbanie o bezpieczenstwo na drogach to moze lepiej niech ich zwolnią.
Komentarz