Zamieszczone przez blackrs
Ceny Octavi II Tour, jest już z LPG
Zwiń
X
-
A ja słyszałem, że zbiornik gazu LPG (czyli baniak z gazem) znajduje się tam, gdzie normalnie mieści się koło zapasowe, ma zresztą podobny kształt, a wlew gazu jest na tylnym zderzaku lub pod klapką wlewu benzyny.Zamieszczone przez ziziziskoro instalacja LPG nie jest fabryczna gdzie jest wlew? Czy to prawda że baniak z gazem jest na tylnym środkowym siedzeniu pasażera?Pozdrawiam
Komentarz
-
-
łooo, to są gusła i zabobony :szeroki_usmiechZamieszczone przez PolonA ja słyszałem, że zbiornik gazu LPG (czyli baniak z gazem) znajduje się tam, gdzie normalnie mieści się koło zapasowe, ma zresztą podobny kształt, a wlew gazu jest na tylnym zderzaku lub pod klapką wlewu benzyny.Zamieszczone przez ziziziskoro instalacja LPG nie jest fabryczna gdzie jest wlew? Czy to prawda że baniak z gazem jest na tylnym środkowym siedzeniu pasażera?
Komentarz
-
-
Tak podejrzewałem.Zamieszczone przez Agamek12łooo, to są gusła i zabobony :szeroki_usmiechZamieszczone przez PolonA ja słyszałem, że zbiornik gazu LPG (czyli baniak z gazem) znajduje się tam, gdzie normalnie mieści się koło zapasowe, ma zresztą podobny kształt, a wlew gazu jest na tylnym zderzaku lub pod klapką wlewu benzyny.Zamieszczone przez ziziziskoro instalacja LPG nie jest fabryczna gdzie jest wlew? Czy to prawda że baniak z gazem jest na tylnym środkowym siedzeniu pasażera?
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
To w końcu gdzie ten przepraszam - wlew - LPG ? To dość istotne. Zderzak czy klapka?
Uff ... dobrze że są wersje ze zbiornikiem w miejscu koła zapasowego, bo te z baniakiem przypiętym pasami na siedzeniu pasażera wydają sie trochę mało praktyczne.
Ale co z kołem zapasowym? Jeździcie bez? Tak dla podniesienia adrenalinki?
Dlaczego szary antracyt wygląda jak sinoniebieski? Jedyny wg mnie słuszny dla tego samochodu czarna perła nie spotkał się z przychylnymi opiniami reszty rodziny.
Komentarz
-
-
Pomysł słaby. Podjedziesz na stacje i gość bedzie mieć zły humor i Ci węża nie zapnie.Powie ,ze jest w niedostępnym miejscu i tyle. Byli goście cco nawet nie schylali się za bardzo i zapinali.Byli i tacy co się kładli na plecach(tylko po co :shock: ) a czasem trafił się bufon i powiedział dowidzenia.A na trasie ciężko znaleść coś innego. Np. w Francji pistolet jest tak skonstuowany ,ze brakło mi miejsca by go zapiąć i jazda na benzynie(auto było niskie) a w niemczech nierówno wkręciłem końcówke i poparzyłem sobie ręce.Ogólnie nie polecam.Jak już strasznie chcesz by był nie widoczny to dopłać i Ci go w wlewie zamontują
Dziś bym tego błedu nie zrobił.Wyrośniesz z tego ,że gaz to wstyd :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Octa-vian, Ojciec ma tak w O2FL. Fajnie bo tego nie widac i zderzak nie jest naznaczony. Wada ze przy zaladowanym bagazniku ciezko podpiac pistolet, ale sie da
shok, jeszcze nie zdarzyly sie klopoty, bylem tez w Niemczech, Francji a nawet Wloszech i zero problemow. Poza tym tam sam zapinasz pistolet
Komentarz
-
-
a teraz an serio negdy nie bylo inaczej monowane w octavii niz w kole lub ew bagazniku. skad info że na siedzeni?? poczytaj sobie kilka stron wczesniej i ebdziesz wiedział gdzie co i jak z tymi wlewami robią. zamiast kola zapasowego mozna miec przecież dojazdówke lub zestaw naprawczy.Zamieszczone przez ziziziUff ... dobrze że są wersje ze zbiornikiem w miejscu koła zapasowego, bo te z baniakiem przypiętym pasami na siedzeniu pasażera wydają sie trochę mało praktyczne.
skąd ty sie urwałeś??BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
odmrozić to można sobie na sankach jak jest -3'C na dworze. A gazem to sobie ręce poparzysz.Wiem co mówie.Podjedz na stacje LPG i spytaj co się stanie jak psiknie Ci gazem na ręke.Albo kierowcy co rozładowuja gaz na stacji.Powiedzą Ci co daja np.rękawiczki lub kombinezon.Zamieszczone przez t271828chyba odmrozilemZamieszczone przez shokw niemczech nierówno wkręciłem końcówke i poparzyłem sobie ręce.
Poważnie jest to niebezpieczne
Komentarz
-
-
Szczera prawda. Też zdarzyło mi się poparzyć bo złym wkręceniu niemieckiej końcówki. Paluchy cholernie bolały, a do tego łapa capiła gazem chyba póltora dniaZamieszczone przez shokodmrozić to można sobie na sankach jak jest -3'C na dworze. A gazem to sobie ręce poparzysz.Wiem co mówie.Podjedz na stacje LPG i spytaj co się stanie jak psiknie Ci gazem na ręke.Albo kierowcy co rozładowuja gaz na stacji.Powiedzą Ci co daja np.rękawiczki lub kombinezon.
Poważnie jest to niebezpieczne
Artur
Komentarz
-
-
sam jesteś sinoniebieski... :szeroki_usmiechZamieszczone przez ziziziDlaczego szary antracyt wygląda jak sinoniebieski?
siny to jest beżcapucino przy pochmurnej pogodzie.. :diabelski_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
W czeskim konfiguratorze pojawiła się nowa wersja Octavia Tour Family - nie wiem czy to jest odmiana polskiego pakieu Optimum?:
na pewno ma inną tapicerkę Onyx a nie Twinkle
Ihned k dodání: Paket Family: - Metalická barva - Klimatizace - Elektrické ovládání oken vpøedu - Dal¹ích 6 reproduktorù - Palubní poèítaèFocus II FL 1.6tdci
Komentarz
-
Komentarz