Zamieszczone przez blackrs
Ceny Octavi II Tour, jest już z LPG
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ziziziskoro instalacja LPG nie jest fabryczna gdzie jest wlew? Czy to prawda że baniak z gazem jest na tylnym środkowym siedzeniu pasażera?Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PolonZamieszczone przez ziziziskoro instalacja LPG nie jest fabryczna gdzie jest wlew? Czy to prawda że baniak z gazem jest na tylnym środkowym siedzeniu pasażera?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez PolonZamieszczone przez ziziziskoro instalacja LPG nie jest fabryczna gdzie jest wlew? Czy to prawda że baniak z gazem jest na tylnym środkowym siedzeniu pasażera?Pozdrawiam
Komentarz
-
-
To w końcu gdzie ten przepraszam - wlew - LPG ? To dość istotne. Zderzak czy klapka?
Uff ... dobrze że są wersje ze zbiornikiem w miejscu koła zapasowego, bo te z baniakiem przypiętym pasami na siedzeniu pasażera wydają sie trochę mało praktyczne.
Ale co z kołem zapasowym? Jeździcie bez? Tak dla podniesienia adrenalinki?
Dlaczego szary antracyt wygląda jak sinoniebieski? Jedyny wg mnie słuszny dla tego samochodu czarna perła nie spotkał się z przychylnymi opiniami reszty rodziny.
Komentarz
-
-
Pomysł słaby. Podjedziesz na stacje i gość bedzie mieć zły humor i Ci węża nie zapnie.Powie ,ze jest w niedostępnym miejscu i tyle. Byli goście cco nawet nie schylali się za bardzo i zapinali.Byli i tacy co się kładli na plecach(tylko po co :shock: ) a czasem trafił się bufon i powiedział dowidzenia.A na trasie ciężko znaleść coś innego. Np. w Francji pistolet jest tak skonstuowany ,ze brakło mi miejsca by go zapiąć i jazda na benzynie(auto było niskie) a w niemczech nierówno wkręciłem końcówke i poparzyłem sobie ręce.Ogólnie nie polecam.Jak już strasznie chcesz by był nie widoczny to dopłać i Ci go w wlewie zamontują
Dziś bym tego błedu nie zrobił.Wyrośniesz z tego ,że gaz to wstyd :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Octa-vian, Ojciec ma tak w O2FL. Fajnie bo tego nie widac i zderzak nie jest naznaczony. Wada ze przy zaladowanym bagazniku ciezko podpiac pistolet, ale sie da
shok, jeszcze nie zdarzyly sie klopoty, bylem tez w Niemczech, Francji a nawet Wloszech i zero problemow. Poza tym tam sam zapinasz pistolet
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ziziziUff ... dobrze że są wersje ze zbiornikiem w miejscu koła zapasowego, bo te z baniakiem przypiętym pasami na siedzeniu pasażera wydają sie trochę mało praktyczne.
skąd ty sie urwałeś??BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez t271828Zamieszczone przez shokw niemczech nierówno wkręciłem końcówke i poparzyłem sobie ręce.
Poważnie jest to niebezpieczne
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokodmrozić to można sobie na sankach jak jest -3'C na dworze. A gazem to sobie ręce poparzysz.Wiem co mówie.Podjedz na stacje LPG i spytaj co się stanie jak psiknie Ci gazem na ręke.Albo kierowcy co rozładowuja gaz na stacji.Powiedzą Ci co daja np.rękawiczki lub kombinezon.
Poważnie jest to niebezpieczneArtur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ziziziDlaczego szary antracyt wygląda jak sinoniebieski?
siny to jest beżcapucino przy pochmurnej pogodzie.. :diabelski_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
W czeskim konfiguratorze pojawiła się nowa wersja Octavia Tour Family - nie wiem czy to jest odmiana polskiego pakieu Optimum?:
na pewno ma inną tapicerkę Onyx a nie Twinkle
Ihned k dodání: Paket Family: - Metalická barva - Klimatizace - Elektrické ovládání oken vpøedu - Dal¹ích 6 reproduktorù - Palubní poèítaèFocus II FL 1.6tdci
Komentarz
-
Komentarz