Czy są w szoku nie wiem, ale chyba czytają to forum.....
Dzisiaj jak nigdy parę minut przed 17-tą wszyscy karnie trzymali się prawego pasa :diabelski_usmiech
Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+" dgw.esite.pl
zależy o której godzinie - jeśli po 15 w kierunku na Białystok to raczej wybrał bym DK50, do 14 można ryzykować ;-)
generalnie prawdziwą funkcjonalność S8 osiągnie dopiero jak dojedzie do niej A2 - wezeł Konotopa i zakonczy sie modernizacja odcinka od rz.Wisły do Marek. Same Marki to znow wąskie gardło - a do Wyszkowa od Radzymina już się pięknie jedzie ;-) :szeroki_usmiech
Jac_ek, na Marki nigdy nie narzekałem, zazwyczaj coś trzeba odstać, ale nie długo, moim zdaniem sprawnie to idzie. Mówię to w odniesieniu do jazdy przez cały kraj. Dla kogoś, kto codziennie tamtędy jedzie do pracy regularne stanie co najmniej pół godziny z pewnością jest uciążliwe. Jeśli chodzi o wlot od strony Krakowa/Katowic - bywało niezwykle tragicznie.
Zamieszczone przez Jac_ek
do Wyszkowa od Radzymina już się pięknie jedzie ;-) :szeroki_usmiech
Polecam . Jak są warunki to Vmax można sprawdzić :twisted: :twisted: :twisted:
PS Jac_ek, wygląda na to, że nic się nie zmieniło?
dlatego wybory powinny być co roku maks co dwa lata - wtedy by się dużo budowało - a tak to tylko co 4 lata wstęgę przecinają :szeroki_usmiech
a tutaj fotka, co prawda nie S8 ale jakieś 2km dalej kontynuacja S8 czyli Trasa AK
ktoś nie zauważył zwężenia i walnął w betonowe barierki, dachował (pewnie leciał trochę) a jak wylądował to się zapalił :shock: - ktoś się podejmie identyfikacji chociaż marki samochodu?
Widzicie...4a strona tematu i już wszyscy piszą o zupełnie innych rzeczach a nie o tym że S8 to bubel....szybko się zapomina... :wink:
dlatego takie szuje w PL kradną na potęgę i im to wszystko lata i powiewa...
...byle do 2012...potem wszystko się rozpi...li w drobny mak...
słyszał ktoś może w radiu dziś audycje w którym to ktoś z KGP powiedział iż związku z licznymi wyścigami zamontowano urządzenia rejestrujące prędkość?? Z ciekawości byłem się dziś przejechać i nic prócz kamer na środku rejestrujący natężenie ruchu nie ma. A z takiej kamery chyba zdjęcia przysłać nie mogą??
Widzicie...4a strona tematu i już wszyscy piszą o zupełnie innych rzeczach a nie o tym że S8 to bubel.
Co jest bublem - napisz od siebie, bo jak na razie to ja się bubli nie dopatrzyłem na S8 - no może poza ch%^&* oznakowaniem - ale to można łatwo poprawić
Co jest bublem - napisz od siebie, bo jak na razie to ja się bubli nie dopatrzyłem na S8 - no może poza ch%^&* oznakowaniem - ale to można łatwo poprawić
słyszałem, że mają na wiosnę zwęzić do jednego pasa i będą tam coś poprawiać, jeżeli o mnie chodzi to jeździ się zajebiście, chociaż jak na nową drogę zbyt równa nie jest
Zamieszczone przez kmink
szybko się zapomina...
czy ja wiem...
zapomina się standardowo - po około sześciu miesiącach, dlatego w programach wyborczych mozna mówić dowolne rzeczy :lol:
co do Dźwigowej to nie chciało mi się wierzyc, że to takie pospieszne przedwyborcze zamiatanie smieci pod dywan, myslałem, że to zbyt ewidentne, jak widać po raz kolejny wyszedłem na naiwnego :lol:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Adrian napisał/a:
A z takiej kamery chyba zdjęcia przysłać nie mogą??
zależy ile jest tych kamer, jeśli jedna na początku odcinka a druga na jego końcu to poczytaj sobie ten wątek http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=44875
ok ale teraz te urządzenia przechodzą testy i nie mają możliwości wysyłania takich zdjęć. Zresztą nie powinno to być też oznaczone że na takiej drodze jest pomiar odcinkowy??
Adrian, pewnie to był straszak, żeby nie prowokować kolejnych do wyścigów, że niby coś tam już mają - może też być tak że ustawią jakieś patrole. W każdym razie jazda S8 120 km/h jest zupełnie wystarczająca do sprawnego przemieszczania się nie widzę potrzeby jechać tam szybciej
W warszawie w tym roku zginęło już 17 osób w wypadkach - to pokazuje jedno nie ważne jak jesteś dobrym kierowcą to praw fizyki nie zmienisz.
Dlatego jak ktoś nie potrafi przestrzegać przepisów - to powinien być skutecznie odłowiony i nauczony - a jak to nie pomaga powinien tracić uprawnienia. Nie wszystko jest dla wszystkich.
Dlatego jak ktoś nie potrafi przestrzegać przepisów - to powinien być skutecznie odłowiony i nauczony - a jak to nie pomaga powinien tracić uprawnienia.
dokładnie, podpisuję się obyma ręcamy i nogyma
i to w każdym aspekcie życia, nie tylko na drodze :idea:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz