sazad, niestety powoli zaczyna :/
Test Skoda Yeti 2.0 TDI 4x4 Ambition
Zwiń
X
-
darek_wawa, fajny test z tym, że wpadło mi w oko:
Lakier Biel Candy - 1 850,00 zł IMO jest bez dopłat, jeśli piszesz o Biel Candy 9P9P, podobnie jak Błękit Pacific Z5Z5 (bodajże dwa kolory nie wymagające dopłaty w Yeti)
Stalowe nakładki na pedały - 400,00 zł te nakładki są chyba aluminiowe ale to nie uwaga do Ciebie a do SAP raczej :wink:
Komentarz
-
-
Bardzo fajna recenzja :wink: Zastanawia mnie tylko konfiguracja modelu...mianowicie czy nie byłoby taniej skonfigurować auto zaczynając od wyższej wersji, później dodatki :?: Nie porównywałem ale na pierwszy rzut oka wydaje mnie się że byłoby taniej :diabelski_usmiech taka mała dygresja....ale sama recenzja spoko
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotraindarek_wawa, fajny test z tym, że wpadło mi w oko:
Lakier Biel Candy - 1 850,00 zł IMO jest bez dopłat, jeśli piszesz o Biel Candy 9P9P, podobnie jak Błękit Pacific Z5Z5 (bodajże dwa kolory nie wymagające dopłaty w Yeti)
Stalowe nakładki na pedały - 400,00 zł te nakładki są chyba aluminiowe ale to nie uwaga do Ciebie a do SAP raczej :wink:
Komentarz
-
-
Bo dostaliście dość wiekową testówkę IMHO.
Obecnie przednie czujniki są niedostępne w wersji Ambition.
Redaktor powinien być dociekliwy i nie patrzeć na specyfikacje, a na aktualny cennik i sprawdzać czy wszystko się trzyma kupy bo inaczej robią się błędy.
Specyfikacje są opracowywane w chwili dodania auta do parku... potem nikt już nie sprawdza czy jest aktualna czy nie.
Wiem o czym mówię bo sam w to się bawię:P
Jako fotograf i "tester dla siebie:
Ten Chevrolet gościł w naszej redakcji prawie dwa lata temu. Był wówczas prawdziwą nowością zastępującą średnio udanego Lacetti, nie cieszącego się uznaniem wśród europejskich klientów. Mowa o modelu Cruze, który od niedawna dostępny jest z nowym silnikiem i skrzynią biegów.
Europa jest dla Chevroleta ważną areną walki o klientów, kto wie, czy nie równie istotną jak Stany Zjednoczone. Ambitny plan poprawy jakości i zmiany wizerunku marki rozpoczęto kilka lat temu. Nadchodzi moment weryfikacji, czy i w jaki sposób wspomniane obietnice zostały dotrzymane.
Wszyscy dobrze znamy powiedzenie, że lepsze jest wrogiem dobrego. W coraz szybciej kręcącym się i zabieganym świecie, nabiera ono szczególnego znaczenia, bo dotyczy każdej dziedziny życia - również motoryzacji. Widać to doskonale na przykładzie nowego Jeepa Grand Cherokee.
oraz od niedawna jako autor tekstów:
o Yeti będzie więcej
A dzisiaj zdałem do salonu baaaaaaaaaaardzo fajna testówkę montowaną w tej samej fabryce co GT-R...
pzdrAdam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotraindarek_wawa, czekamy na kolejne ciekawe testy :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Wielka szkoda. Korando przynajmniej jest o wiele ładniejsze bo yeti wygląda jak jakiś mały dostawczak :?Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]
"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx
Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marektbgDokładnie. Yeti Skodzie wybitnie nie wyszedł.
Komentarz
-
Komentarz