Audi RS6: bestia z 730 KM

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • idas
    Elegance
    • 2006
    • 828

Nic tylko wyeliminowac obu cwokowatych kierowcow z ruchu ulicznego.
    Ciekawe czy rodzice tez obejrzeli...
    VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
    VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline

Komentarz

• piramida
      RS
      • 2009
      • 12222
      • Superb III (3V3)

Pomijając kwestię jazdy i bezpieczeństwa to co za kretyni umieszczają taki filmik na YT :shock:
      Ciekawie czy gość z audi wiedział że jest filmowany?
      superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Flame
        Elegance
        • 2010
        • 898

Przeraża mnie to że dla niektórych jazda z pasa do skrętu w lewo na wprost z czerwonego światła i pędzenie 200 km.h w mieście jest czymś normalnym.

piramida, dobrze "spaleni"
        ORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233

ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025

ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416

Komentarz

• abstinent
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 4842
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Ja tam czasami też szybciej pojadę, ale jazda na wprost z lewo skrętu wciskanie się na cm itp to nie za bardzo :evil:
          Może jak zrobię program w moim BXE na 300KM to kto wie

Komentarz

• adi747
            L&K
            • 2008
            • 1138

zdarzyło mi sie 2razy raz jak nie znałem miasta i żle stanąłem a drugi faktycznie z ustawki ze świateł :diabelski_usmiech i jestem zdania ze 2 czy 3 razy moze sie zdarzyc ale nie non stop :szeroki_usmiech ale 200 w mieście to juz duza przesada z lewoskręty na wprost jest niebezpieczne tylko które inne auto zbierze sie jak rs6 ?? to raz 2 to duzo osob w normalnych autach tak robi i niema takiego szumu :roll: 3 tak jak ktos pisal wiele osob swoja powolna jazda stwarza wieksze zagrozenie jak oni
            http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
            była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
            2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
            JEST
            megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
            octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
            octavia 2 2.0TDI BKD

Komentarz

• capriman
              Ambiente
              • 2008
              • 199

Ja się może wyłamię,ale przyznam,że większą od oburzenia czuję zazdrość-z tym,że kończy się ona w pobliżu stacji benzynowej OK! Rozumiem-ktoś mógł zmienić pas bez spojrzenia w lusterko lub ktoś inny mógł wbiec na drogę,ale jak to zap... Takie wciśniecie w fotel zapamiętuje się chyba na całe życie :lol:
              Na marginesie diesle idą w dół z powodu cen paliwa więc tak nieekonomiczne auta też mogłyby trochę stanieć :lol:

Komentarz

• Zorr
                RS
                • 2011
                • 2110

pewnie jakbym miał takiego RS to okazjonalnie w nocy też bym pocisnął do tych 200km/h, ale raczej jako prędkość chwilowa a nie stała.
                Z lewoskrętu nie zdarza mi się jechać na wprost.
                Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• Super_Be
                  Rider
                  • 2010
                  • 308

Zamieszczone przez capriman
                  Ja się może wyłamię,ale przyznam,że większą od oburzenia czuję zazdrość
                  No, trudno jakiejś tam zazdrości nie czuć 8)

Zamieszczone przez capriman
                  Na marginesie diesle idą w dół z powodu cen paliwa więc tak nieekonomiczne auta też mogłyby trochę stanieć :lol:
                  Zapomnij - chyba, że mocno używane . To nie jest auto dla liczących kasę.

[ Dodano: Czw 26 Sty, 12 10:52 ]
                  Zamieszczone przez Zorr
                  pewnie jakbym miał takiego RS to okazjonalnie w nocy też bym pocisnął do tych 200km/h, ale raczej jako prędkość chwilowa a nie stała.
                  Z lewoskrętu nie zdarza mi się jechać na wprost.
                  Dokładnie - to taka filozofia: "mam tak szybki samochód, że nikomu nie przeszkodzę w ten sposób - zaraz zniknę i nikt nawet nie zauważy". Tyle że: po pierwsze primo, niektórzy nabywają taki odruch i potem niekoniecznie w takiej sytuacji odpowiednio przycisną. Albo ktoś/coś przeszkodzi. A oni przyjmują, że przecież każdy widzi, jaka to bestia, więc każdy samochód powinien mu ustąpić drogi, bo on i tak pojedzie szybciej... A jak ktoś inny chce ruszyć szybciej (i do tego jedzie prawidłowo), to nie zawsze się uda tak "przeskoczyć". I wtedy jest trąbienie - jak on śmiał mojej bryki nie puścić przodem? I takie myślenie się nieraz mści. Tak jak (prawdopodobnie) w przypadku kierownika BMW 330d coupe, który mi się kiedyś chciał wpier***ć na lewoskręt, omijając najpierw sporą kolejkę na tenże :evil: . Ja jechałem wtedy Suzuki SX4. Musiałem ostro dać po heblach, przy okazji po klaksonie - na chwilę zrezygnował, ale jak już się zatrzymałem, to pies go gryzł, niech sobie jedzie. A dlaczego o nim piszę? Bo miał akurat dosyć mocno przemodelowany lewy przedni błotnik - ten sam, w który o mało mu nie wjechałem . Tak to jest: uda się pierwszy, drugi, dziesiąty raz, a za jedenastym to i 1000KM nie pomoże, jak kierownik wciśnie odruchowo gaz, nie patrząc albo nie myśląc (względnie jedno i drugie).
                  :
                  : Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
                  :
                  : Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
                  : Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
                  :

Komentarz

• Mihau
                    RS
                    • 2009
                    • 7460
                    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Jest moc :shock:

[ Dodano: Czw 23 Lut, 12 18:47 ]
                    Doszedł wydeszek
                    O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

Pracuję...