conan, wolałem się zapytać na forum, bo w sumie nigdy się nie zastanawiałem. Zwróciłem uwagę na to jak wracałem ze Śląska
Służbowa skoda dyrektora u Muchy już rozbita
Zwiń
X
-
ŹRÓDŁO WIDOMOSCI - fot. Marcin Gula / tvnwarszawa.pl
13.02.2012 19:50 "bez komentarza"
Niezbyt długo cieszył się nowym służbowym samochodem Marek Wieczorek - od niedawna wiceszef Centralnego Ośrodka Sportu . Rozbita skoda dyrektora stoi na parkingu przy Torwarze. Kiedy i w jakich okolicznościach auto zostało uszkodzone? Wieczorek nie chce o tym mówić.
Służbowa skoda octavia Wieczorka ma rozbity przedni zderzak, osłonę chłodnicy, grill i halogeny. Na stojący na parkingu samochód zwrócił nam uwagę jeden z Reporterów 24. - Zatrudniony przez Joannę Muchę dyrektor wyjechał w czwartek w delegację, a teraz jego auto jest rozbite. Ciekawe kto je prowadził i co w tym czasie robił dyrektor - napisał.
W Centralnym Ośrodku Sportu sprawdziliśmy, czy rozbite auto sprzed Torwaru, to rzeczywiście służbowy samochód Wieczorka. Numery rejestracyjne, które podał nam dyrektor COS Marek Drabik się zgadzały.
W jakich okolicznościach służbowe auto zostało uszkodzone? Czy nowy wicedyrektor COS siedział wtedy za jego kierownicą? Marek Wieczorek nie chciał z nami rozmawiać: - Bez komentarza - rzucił do słuchawki i rozłączył się.
"Nie jestem fryzjerem"
O Marku Wieczorku zrobiło się głośno na początku lutego, kiedy "Wprost" poinformował, że Joanna Mucha zatrudniła w COS znajomego właściciela salonu fryzjerskiego. Minister sportu nie chciała się zgodzić z mediami odmawiającymi mu kompetencji i przekonywała, że jest doświadczonym przedsiębiorcą.
O Wieczorku wiadomo niewiele. Dwa lata temu startował do samorządu lubelskiego. Założył nawet blog, umieścił kilka zdjęć i jeden wpis: "Pozwólcie, że się przedstawię". Przedstawił też swoje hasło wyborcze: "Oczyśćmy politykę". - Nie jestem fryzjerem nigdy nawet w ręku nożyczek nie trzymałem - zaznaczał Wieczorek w rozmowie z "Faktami TVN". - Jestem biznesmenem i na tym się znam - podkreślał.
Władza się bawi. :diabelski_usmiech
-
-
Głosowałem za PO bo wydawali mi się rozsądni. Teraz już wiem że mi się tylko wydawali.
A w moim prywatnym zdaniu dodam, że bardziej niekompetentnego ministra sportu dawno nie pamiętam.
Babka która nie ma za grosz doświadczenia i rozeznania w zarządzaniu, organizacji, nadzorze o samym sporcie nie wspomninając. Co chwila odwołuje swoje słowa, tłumaczy się, przeprasza itp. itd.
Ponadto jest tandetna i słaba ogólnie. W poniedziałek założyła na siebie ten sam szaliczek w którym dzień wcześniej upociła się biegając wokół narodowego.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4W poniedziałek założyła na siebie ten sam szaliczek w którym dzień wcześniej upociła się biegając wokół narodowego.
ale co do całości wypowiedzi to podpisuję się pod nią obiema "ręcami" :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Głosowałem za PO bo wydawali mi się rozsądni. Teraz już wiem że mi się tylko wydawali.
A w moim prywatnym zdaniu dodam, że bardziej niekompetentnego ministra sportu dawno nie pamiętam.
Babka która nie ma za grosz doświadczenia i rozeznania w zarządzaniu, organizacji, nadzorze o samym sporcie nie wspomninając. Co chwila odwołuje swoje słowa, tłumaczy się, przeprasza itp. itd.
Ponadto jest tandetna i słaba ogólnie. W poniedziałek założyła na siebie ten sam szaliczek w którym dzień wcześniej upociła się biegając wokół narodowego.
A tak na poważnie to ten rząd to tragedia i premier sobie strzelił samobója desygnując takich ministrów jak Mucha, Boni, Gowin, Arłukowicz i inni specjaliści od wszystkiego i niczego! Przewiduję klęskę tego rządu i przedterminowe wybory.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez x_citeA tak na poważnie to ten rząd to tragedia i premier sobie strzelił samobója desygnując takich ministrów jak Mucha, Boni, Gowin, Arłukowicz i inni specjaliści od wszystkiego i niczego! Przewiduję klęskę tego rządu i przedterminowe wybory.
Komentarz
-
-
Powiem szczerze, że nie potrafię wskazać teraz partii, która może przejąć władzę, ale w najbliższych miesiącach będzie zwyżkować Ruch Palikota oraz Solidarna Polska. SP miała by większe poparcie gdyby skonsolidowała swoje siły z PJN-em.
PIS odpada, PO też. To co napisałem powyżej może sprawdzić się.
Aha jeszcze nie zapomnijmy, że premier odsunął od wszystkiego Schetynę i jego ludzi co już rodzi bunt wewnątrz PO. Wcale nie zdziwię się jak będzie rozpad PO. Kwestia czasu. Jaki Schetyna był to był, ale mogli go zostawić tym Marszałkiem i byłoby ok.
Komentarz
-
-
Już ręce i szczena opadają, gdy się słucha o tym, jak PO "rządzi" tym krajem... W myśl zasady: dziel (kasę między swoimi) i rządź (innymi)... PO grabi kasę chyba najbardziej otwarcie i bezczelnie ze wszystkich dotychczasowych rządów... Przyznawać swoim ludziom grubą kasę za niekompetencję i bezczelnie wzywać społeczeństwo do oszczędzania i zaciskania pasa... Rozgonić to tałatajstwo i pozabierać im wszystko, czego się nachapali przez ostatnie 4 lata !!!Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLZamieszczone przez kazik4x4W poniedziałek założyła na siebie ten sam szaliczek w którym dzień wcześniej upociła się biegając wokół narodowego.Portal informacyjny TVP Info to najnowsze informacje i wideo. Zawsze aktualne wiadomości z kraju i ze świata, transmisje on-line i relacje na żywo.
szaliczek z 12.02.2012
oraz zdjęcia z biegu
ten sam???
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71Już ręce i szczena opadają, gdy się słucha o tym, jak PO "rządzi" tym krajem... W myśl zasady: dziel (kasę między swoimi) i rządź (innymi)... PO grabi kasę chyba najbardziej otwarcie i bezczelnie ze wszystkich dotychczasowych rządów... Przyznawać swoim ludziom grubą kasę za niekompetencję i bezczelnie wzywać społeczeństwo do oszczędzania i zaciskania pasa... Rozgonić to tałatajstwo i pozabierać im wszystko, czego się nachapali przez ostatnie 4 lata !!!
TrenerPersonalny.pl to specjalistyczny portal dedykowany trenerom personalnym oraz wszystkim osobom zainteresowanym zdrowym stylem życia i efektywnym
Nic się nigdy nie zmieni, nawet gdyby wybory wygrał JKM...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez x_cite
chciałbyś taki szaliczek przytulić :P he he he
Minister Mucha - jak dla mnie wielkie nic. I jako minister i jako kobieta.
[ Dodano: Wto 14 Lut, 12 14:38 ]
Zamieszczone przez x_cite
A tak na poważnie to ten rząd to tragedia i premier sobie strzelił samobója desygnując takich ministrów jak Mucha, Boni, Gowin, Arłukowicz i inni specjaliści od wszystkiego i niczego! Przewiduję klęskę tego rządu i przedterminowe wybory.
Boni - jeden z lepszych fachowców dla mnie na równi z Sikorskim w całym tym bagnie.
Komentarz
-
-
Agamek12, czy ja napisałem coś o wymianie PO na PIS, lub na inną obecną partię ? Czytaj uważnie i nie dopowiadaj sobie :shock: W mojej wypowiedzi chodziło mi o to, aby zacząć w końcu rozliczać rządzących, bo kolejne rządy pozwalają sobie na coraz większe złodziejstwo i samowolkę, nie związane w ogóle z (podobno) panującym u nas ustrojem. Gdyby politycy czuli na plecach polityczną i materialną (a dobrze, gdyby i karną) odpowiedzialność za podejmowane decyzje, a układy koleżeńskie nie pozwalały na unikanie takich kar, okazałoby się, że Polska jest krajem bogatym, w którym można żyć godnie.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Komentarz
-
-
Eidos71, a ja napisałem, że żadna zmiana partii nie zmieni tego, że jej głównym celem będzie nachapanie się i wydojenie społeczeństwa... A przykład Wołomina i PiS pokazał tylko, że partia, która najgłośniej krzyczy, że PO to złodzieje, sama ma coś za uszami...
Ja sobie nic nie dopowiadam - stwierdzam jedynie, że nie ma co liczyć na zmianę kultury politycznej nawet tych, którzy dziś wzywają do uczciwosci.
Komentarz
-
-
Agamek12, - jestem świadomy tego, że przy obecnie obowiązującym prawie, w którym polityk jest praktycznie nie do ruszenia i któremu praktycznie nic nie można zrobić (nawet wykluczenie z życia politycznego to mit i mrzonka), gdyż nie ponosi on praktycznie żadnej odpowiedzialności za to, co robi, polityka w polskim wydaniu będzie kupą gnoju, w którym tarzają się politycy dlatego, że mają blisko do zawsze pełnego koryta. Ale gdyby zmienić te przepisy prawne i spowodować, że każdy polityk po zakończeniu "kariery" w Sejmie traci immunitet i jest rozliczany politycznie, karnie i majątkowo za swoją "działalność", byłoby zupełnie inaczej - lepiej. Tylko, że polskie społeczeństwo jest w większości tępe i ograniczone, gdyż szybko zapomina błędy i występki polityków - po kilku latach ponownie łajzie, na której wieszano psy, daje się kolejną szansę i władzę... Poza tym, jak napisałem niedawno w innym temacie, Polacy są zdolni do zrywów tylko wtedy, gdy zagraża im coś z zewnątrz. Gdy jednak wewnątrz źle się dzieje, Polak ponarzeka, a potem schyli głowę i dalej będzie się dawał kopać w A głównym wewnętrznym hamulcem jakiejkolwiek działalności Polaków, mogącej przynieść normalność w polityce i w gospodarce, są Kościół i pokolenie +60.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Komentarz
-
-
gość za dymisję dostaje 570 000 zł !!!!!! co za kraj - ludzie tyrają za śmieszne pieniądze i cytując klasyka "banda złodziei polskich decydentów - oszukali mnie" hehe tak coś czuję, że ten rok będzie przełomowy i ludzie zaczną wychodzić na ulicę co zresztą już Polacy pokazali w ostatnich dniach! pełen szacunek dla ludzi pracy i dla tych co walczą o swoje prawa i sprzeciwiają się ciągłym podwyżkom oprócz pensji!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71Agamek12, - jestem świadomy tego, że przy obecnie obowiązującym prawie, w którym polityk jest praktycznie nie do ruszenia i któremu praktycznie nic nie można zrobić (nawet wykluczenie z życia politycznego to mit i mrzonka), gdyż nie ponosi on praktycznie żadnej odpowiedzialności za to, co robi, polityka w polskim wydaniu będzie kupą gnoju, w którym tarzają się politycy dlatego, że mają blisko do zawsze pełnego koryta. Ale gdyby zmienić te przepisy prawne i spowodować, że każdy polityk po zakończeniu "kariery" w Sejmie traci immunitet i jest rozliczany politycznie, karnie i majątkowo za swoją "działalność", byłoby zupełnie inaczej - lepiej. Tylko, że polskie społeczeństwo jest w większości tępe i ograniczone, gdyż szybko zapomina błędy i występki polityków - po kilku latach ponownie łajzie, na której wieszano psy, daje się kolejną szansę i władzę... Poza tym, jak napisałem niedawno w innym temacie, Polacy są zdolni do zrywów tylko wtedy, gdy zagraża im coś z zewnątrz. Gdy jednak wewnątrz źle się dzieje, Polak ponarzeka, a potem schyli głowę i dalej będzie się dawał kopać w A głównym wewnętrznym hamulcem jakiejkolwiek działalności Polaków, mogącej przynieść normalność w polityce i w gospodarce, są Kościół i pokolenie +60.
Co do Jarka.
Hm człowieka pokazują zawsze w złym świetle. A w ostatnim programie z Lisem udowodnił ,iż media go nie lubią a on jest całkiem mądry gość...
Komentarz
-
Komentarz