Zamieszczone przez Dzida
Służbowa skoda dyrektora u Muchy już rozbita
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez shokAle co najlepsze jeżeli ktoś orientuje się co nieco w polityce i poszpera po internecie to okazuję się ,że mamy non stop te same twarze tylko partie się zmieniają... Ci co znikają z fleszy i obiektywów wcale nie rezygnują z polityki tylko łapią ciepłe posadki tu i tam ,żeby o nich przycichło.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71a część - to polityczne prostytutki, (Arłukowicz, Kluzik-Rostkowska, Sikorski i inni) nie mające własnych poglądów i pchające się do partii, która akurat "jest na topie". I tak właśnie wygląda polska polityka... :evil:
Czy na szczeblu rządowym czy na szczeblu samorządowym zawsze kiedy trzeba kogoś kto za ochłap władzy będzie dawał du... (czytaj głosy) - można liczyć na PSL
Komentarz
-
-
Ludzie czym wy sie podniecacie ??? Czy nie widziecie że ci wszyscy pożal sie Boze politycy robią nas wszystkich w jajo jak chcą ??!! Przeciez taki baran jeden z drugim pogadają coś do kamery, ba nawet się pokłucą i zwyzywaja, a potem idą ... rzaem na wódkę i śmieją się do rozpuku jak to się zgrywali przed kamerą i jak to ludzie się tym podniecają :evil:
Czy nie widziecie, że to jest jedna wielka banda i jedyne co ich różni to literku w skrótach naz partii ?? Co za różnica czy to PIS, PO, SLD, RP, PJN, PSL czy inna cholera ?? Przecież to wszystko jedna wielka klika, która wspiera się zwajemnie i nie da się od koryta odgonić.
A na koniec mojej wypowiedzi przytocze Wam kawał, który pomimo ze wszystkich zawsze śmieszy, to moim zdaniem jest w 100% prawdziwy.
A brzmi on tak:
Kto to jest polityk? Polityk to taka osoba, która potwafi powiedzieć spier.... w taki sposób, że poczujesz podniecenie przez zbliżającą sie wyprawą.
I niech to da wszystkim do myślenia 8)Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigLudzie czym wy sie podniecacie ??? Czy nie widziecie że ci wszyscy pożal sie Boze politycy robią nas wszystkich w jajo jak chcą ??!! Przeciez taki baran jeden z drugim pogadają coś do kamery, ba nawet się pokłucą i zwyzywaja, a potem idą ... rzaem na wódkę i śmieją się do rozpuku jak to się zgrywali przed kamerą i jak to ludzie się tym podniecają :evil:
Czy nie widziecie, że to jest jedna wielka banda i jedyne co ich różni to literku w skrótach naz partii ?? Co za różnica czy to PIS, PO, SLD, RP, PJN, PSL czy inna cholera ?? Przecież to wszystko jedna wielka klika, która wspiera się zwajemnie i nie da się od koryta odgonić.
A na koniec mojej wypowiedzi przytocze Wam kawał, który pomimo ze wszystkich zawsze śmieszy, to moim zdaniem jest w 100% prawdziwy.
A brzmi on tak:
Kto to jest polityk? Polityk to taka osoba, która potwafi powiedzieć spier.... w taki sposób, że poczujesz podniecenie przez zbliżającą sie wyprawą.
I niech to da wszystkim do myślenia 8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71PO grabi kasę chyba najbardziej otwarcie i bezczelnie ze wszystkich dotychczasowych rządów... Przyznawać swoim ludziom grubą kasę za niekompetencję i bezczelnie wzywać społeczeństwo do oszczędzania i zaciskania pasa... Rozgonić to tałatajstwo i pozabierać im wszystko, czego się nachapali przez ostatnie 4 lata !!!
Od zawsze było wiadomo że na każdym szczeblu polityki dzieja sie machlojki mniejsze lub większe, ale obecna władza -za przeproszeniem - rżnie ludzi w dupę tak otwarcie i bezczelnie, że mi sie pale nie miesci że zwykli ludzie jeszcze to znoszą. Podniosłe hasła przedwyborcze z obecna sytuacją dzieli głeboka przepaść, najgłębsza z wszystkich jakie do tej pory były. Jeszcze żaden rząd nie działał tak bezczelnie. Zupełnie jakby ich dewizą było: "Dawajcie nam waszą kasę wy skur..yny, bo jak nie to sami ja wam weźmiemy i h..ja nam zrobicie". Normalnie jak sabotowanie własnego narodu.
Na euro miały być gotowe autostrady, a teraz słysze że Mucha stwierdza że klepisko stanowiące podwaliny pod pierwszą warstwę asfaltu, można nazwać autostradą i tak powinno funkcjonować. Skąd ktos wytrzasnał tą kretynkę?
Tutaj koleś ją zgładził maksymalnie.
Komorowski myli Szymborską z Czymborską i robi wiochę przemówieniem na jej pogrzebie.
Tusk chyba czuje że mleko zaczyna kipieć i nagle wycofuje się z Acta, na które tak ochoczo sie pisał.
Co to wogóle za burdel??????????
Zamieszczone przez BigLudzie czym wy sie podniecacie ??? Czy nie widziecie że ci wszyscy pożal sie Boze politycy robią nas wszystkich w jajo jak chcą ??!! Przeciez taki baran jeden z drugim pogadają coś do kamery, ba nawet się pokłucą i zwyzywaja, a potem idą ... rzaem na wódkę i śmieją się do rozpuku jak to się zgrywali przed kamerą i jak to ludzie się tym podniecają :evil:
Boli mnie tylko że ludzie się tym jarają jak kolejnym serialem, albo meczem piłki nożnej, bądź kolejnym odcinkiem Mam talent.
Każdy siedzi, gapi sie w telewizor i zastanawia się : "ciekawe o co sie jeszcze Tusk z Kaczyńskim pokłócą, ciekawe kto sie bardziej skompromituje, ciekawe jaka ustawę podpiszą i co nam jeszcze obetną, ciekawe co jeszcze".....ale każdą z tych rzeczy wszyscy łykają w pokorze i dostosowują się. Nikomu sie nie podoba, ale każdy posłusznie czyni co polityk nakazuje....
Ludzie przeciez oni stanowią o naszych prawach, więc nie traktujmy tego jak rozrywki telewizyjnej bo za chwilę powiedzą że jak nie masz na jedzenie to masz wpieprzać gówno po własnym psie, a Ty będziesz to robił bo Pan z mównicy tak zarzadził!
Zamieszczone przez daneczek76Wszyscy narzekacie na PO a PIS nie bo totalitarne rządy państwo policyjne itd.
A ja bym chciał żeby było Tak jak za Piłsudskiego , za malwersacje i deficyt kula w głowę albo do obozu i szybko w rządzie by był porządek.Artur
Komentarz
-
-
[ Dodano: Sob 18 Lut, 12 09:47 ]
a tu jeszcze poprawka z rozrywki tj z bałaganu..... http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/taj...ty_228353.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Big....Przeciez taki baran jeden z drugim pogadają coś do kamery, ba nawet się pokłucą i zwyzywaja, a potem idą ... rzaem na wódkę i śmieją się do rozpuku jak to się zgrywali przed kamerą i jak to ludzie się tym podniecają :evil: ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LashloPawlak tez ostatnio dowalil z tymi emeryturami ZUS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WaltZamieszczone przez BigPolityk to taka osoba, która potwafi powiedzieć spier.... w taki sposób, że poczujesz podniecenie przez zbliżającą sie wyprawą.:
Komentarz
-
-
Komentarz