Zamieszczone przez Dzida
Służbowa skoda dyrektora u Muchy już rozbita
Zwiń
X
-
Jest wiele przykładów, że część polityków to ludzie całkowicie pozbawieni honoru (Miller, Drzewiecki i pozostali, którzy obiecywali, że wycofują się z polityki, a zaraz potem pchają się z powrotem "do żłoba"), a część - to polityczne prostytutki, (Arłukowicz, Kluzik-Rostkowska, Sikorski i inni) nie mające własnych poglądów i pchające się do partii, która akurat "jest na topie". I tak właśnie wygląda polska polityka... :evil:Zamieszczone przez shokAle co najlepsze jeżeli ktoś orientuje się co nieco w polityce i poszpera po internecie to okazuję się ,że mamy non stop te same twarze tylko partie się zmieniają... Ci co znikają z fleszy i obiektywów wcale nie rezygnują z polityki tylko łapią ciepłe posadki tu i tam ,żeby o nich przycichło.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Dla mnie klasycznym przykładem politycznego prostytuowania się jest cały PSL.Zamieszczone przez Eidos71a część - to polityczne prostytutki, (Arłukowicz, Kluzik-Rostkowska, Sikorski i inni) nie mające własnych poglądów i pchające się do partii, która akurat "jest na topie". I tak właśnie wygląda polska polityka... :evil:
Czy na szczeblu rządowym czy na szczeblu samorządowym zawsze kiedy trzeba kogoś kto za ochłap władzy będzie dawał du... (czytaj głosy) - można liczyć na PSL
Komentarz
-
-
Ludzie czym wy sie podniecacie ??? Czy nie widziecie że ci wszyscy pożal sie Boze politycy robią nas wszystkich w jajo jak chcą ??!! Przeciez taki baran jeden z drugim pogadają coś do kamery, ba nawet się pokłucą i zwyzywaja, a potem idą ... rzaem na wódkę i śmieją się do rozpuku jak to się zgrywali przed kamerą i jak to ludzie się tym podniecają :evil:
Czy nie widziecie, że to jest jedna wielka banda i jedyne co ich różni to literku w skrótach naz partii ?? Co za różnica czy to PIS, PO, SLD, RP, PJN, PSL czy inna cholera ?? Przecież to wszystko jedna wielka klika, która wspiera się zwajemnie i nie da się od koryta odgonić.
A na koniec mojej wypowiedzi przytocze Wam kawał, który pomimo ze wszystkich zawsze śmieszy, to moim zdaniem jest w 100% prawdziwy.
A brzmi on tak:
Kto to jest polityk? Polityk to taka osoba, która potwafi powiedzieć spier.... w taki sposób, że poczujesz podniecenie przez zbliżającą sie wyprawą.
I niech to da wszystkim do myślenia 8)Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigLudzie czym wy sie podniecacie ??? Czy nie widziecie że ci wszyscy pożal sie Boze politycy robią nas wszystkich w jajo jak chcą ??!! Przeciez taki baran jeden z drugim pogadają coś do kamery, ba nawet się pokłucą i zwyzywaja, a potem idą ... rzaem na wódkę i śmieją się do rozpuku jak to się zgrywali przed kamerą i jak to ludzie się tym podniecają :evil:
Czy nie widziecie, że to jest jedna wielka banda i jedyne co ich różni to literku w skrótach naz partii ?? Co za różnica czy to PIS, PO, SLD, RP, PJN, PSL czy inna cholera ?? Przecież to wszystko jedna wielka klika, która wspiera się zwajemnie i nie da się od koryta odgonić.
A na koniec mojej wypowiedzi przytocze Wam kawał, który pomimo ze wszystkich zawsze śmieszy, to moim zdaniem jest w 100% prawdziwy.
A brzmi on tak:
Kto to jest polityk? Polityk to taka osoba, która potwafi powiedzieć spier.... w taki sposób, że poczujesz podniecenie przez zbliżającą sie wyprawą.
I niech to da wszystkim do myślenia 8)
Komentarz
-
-
Zgadzam sie w 100%Zamieszczone przez Eidos71PO grabi kasę chyba najbardziej otwarcie i bezczelnie ze wszystkich dotychczasowych rządów... Przyznawać swoim ludziom grubą kasę za niekompetencję i bezczelnie wzywać społeczeństwo do oszczędzania i zaciskania pasa... Rozgonić to tałatajstwo i pozabierać im wszystko, czego się nachapali przez ostatnie 4 lata !!!
Od zawsze było wiadomo że na każdym szczeblu polityki dzieja sie machlojki mniejsze lub większe, ale obecna władza -za przeproszeniem - rżnie ludzi w dupę tak otwarcie i bezczelnie, że mi sie pale nie miesci że zwykli ludzie jeszcze to znoszą. Podniosłe hasła przedwyborcze z obecna sytuacją dzieli głeboka przepaść, najgłębsza z wszystkich jakie do tej pory były. Jeszcze żaden rząd nie działał tak bezczelnie. Zupełnie jakby ich dewizą było: "Dawajcie nam waszą kasę wy skur..yny, bo jak nie to sami ja wam weźmiemy i h..ja nam zrobicie". Normalnie jak sabotowanie własnego narodu.
Na euro miały być gotowe autostrady, a teraz słysze że Mucha stwierdza że klepisko stanowiące podwaliny pod pierwszą warstwę asfaltu, można nazwać autostradą i tak powinno funkcjonować. Skąd ktos wytrzasnał tą kretynkę?
Tutaj koleś ją zgładził maksymalnie.
Komorowski myli Szymborską z Czymborską i robi wiochę przemówieniem na jej pogrzebie.
Tusk chyba czuje że mleko zaczyna kipieć i nagle wycofuje się z Acta, na które tak ochoczo sie pisał.
Co to wogóle za burdel??????????
DO-KŁA-DNIE!!!Zamieszczone przez BigLudzie czym wy sie podniecacie ??? Czy nie widziecie że ci wszyscy pożal sie Boze politycy robią nas wszystkich w jajo jak chcą ??!! Przeciez taki baran jeden z drugim pogadają coś do kamery, ba nawet się pokłucą i zwyzywaja, a potem idą ... rzaem na wódkę i śmieją się do rozpuku jak to się zgrywali przed kamerą i jak to ludzie się tym podniecają :evil:
Boli mnie tylko że ludzie się tym jarają jak kolejnym serialem, albo meczem piłki nożnej, bądź kolejnym odcinkiem Mam talent.
Każdy siedzi, gapi sie w telewizor i zastanawia się : "ciekawe o co sie jeszcze Tusk z Kaczyńskim pokłócą, ciekawe kto sie bardziej skompromituje, ciekawe jaka ustawę podpiszą i co nam jeszcze obetną, ciekawe co jeszcze".....ale każdą z tych rzeczy wszyscy łykają w pokorze i dostosowują się. Nikomu sie nie podoba, ale każdy posłusznie czyni co polityk nakazuje....
Ludzie przeciez oni stanowią o naszych prawach, więc nie traktujmy tego jak rozrywki telewizyjnej bo za chwilę powiedzą że jak nie masz na jedzenie to masz wpieprzać gówno po własnym psie, a Ty będziesz to robił bo Pan z mównicy tak zarzadził!
Idealne rozwiązanie. Powiedziałbym że zajebiste i pozbawione wad. Gdyby nad każdym gagatkiem wisiało widmo czapy, albo noszenia na własnym garbie pługu z lemieszem w -10C i zbieranie biczów na plery na 5 sekund przystanku na 100 hektarowym polu, to byłby porządek.Zamieszczone przez daneczek76Wszyscy narzekacie na PO a PIS nie bo totalitarne rządy państwo policyjne itd.
A ja bym chciał żeby było Tak jak za Piłsudskiego , za malwersacje i deficyt kula w głowę albo do obozu i szybko w rządzie by był porządek.Artur
Komentarz
-
-
no niestety..... politycy są bardzo dziwni i bez honoru! Bo po pierwsze jezeli w jakims zakładzie pracy szef by powiedział od dzis bedziesz "ksiegowym", a ktos o tym nie ma pojecia.... to by podziekował, bo zdawałby sobie sprawe, ze się na tym nie zna i jaka to odpowiedzialność! A politycy niestety nie biora za siebie odpowiedzilności!
[ Dodano: Sob 18 Lut, 12 09:47 ]
a tu jeszcze poprawka z rozrywki tj z bałaganu..... http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/taj...ty_228353.html
Komentarz
-
-
Cała prawda. Przyjaciel mi opowiadał jak miał kontrakt w Sejmie (stawiał telebimy itp obsługa audio-video) i jak widział kto w sejmowej knajpie siedzi przy jednym stoliku to :shock:Zamieszczone przez Big....Przeciez taki baran jeden z drugim pogadają coś do kamery, ba nawet się pokłucą i zwyzywaja, a potem idą ... rzaem na wódkę i śmieją się do rozpuku jak to się zgrywali przed kamerą i jak to ludzie się tym podniecają :evil: ...
Komentarz
-
-
Ale dlaczego tak uważasz? W końcu ktoś szczerze powiedział w mediach co o tym wszystkim myśli. . Chyba nie liczysz Lashlo, że odprowadzając co miesiąc obowiązkowe świadczenia będąc na działalności gospodarczej dostaniesz rozsądną emeryturę?Zamieszczone przez LashloPawlak tez ostatnio dowalil z tymi emeryturami ZUS
Komentarz
-
-
dyplomacja to powiedzieć komuś spierdalaj w taki sposób by poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży. :PZamieszczone przez WaltZamieszczone przez BigPolityk to taka osoba, która potwafi powiedzieć spier.... w taki sposób, że poczujesz podniecenie przez zbliżającą sie wyprawą.
:
Komentarz
-
-

Komentarz