Panowie, dostałem cynk od kolegi, że z Waszego forum szykuje się grupówka
co prawda jestem z klubu Leona, ale serducho mam te same 
1. aldam A4 1.8 tfsi 120KM CABA 2008r. złącze
2 Black.Jack O2 RS 2.0 TSI CCZA DSG - (200 KM)-złącze
3.lampion O2 FL 2.0 TDI CR DPF, DSG (140 KM) CLCB
4. lukasz3112 LancerX 2.0 TDI BWC 140KM
5.piotrek_gdy O2 RS CEGA DSG złącze, po programie i usunięciu DPFa- do poprawek programu i softu DSG
6. CzykuCzyk, Seat Leon II, 1,9 TDI BLS 2008r (105ps) z DPF.
co prawda jestem z klubu Leona, ale serducho mam te same 
1. aldam A4 1.8 tfsi 120KM CABA 2008r. złącze
2 Black.Jack O2 RS 2.0 TSI CCZA DSG - (200 KM)-złącze
3.lampion O2 FL 2.0 TDI CR DPF, DSG (140 KM) CLCB
4. lukasz3112 LancerX 2.0 TDI BWC 140KM
5.piotrek_gdy O2 RS CEGA DSG złącze, po programie i usunięciu DPFa- do poprawek programu i softu DSG
6. CzykuCzyk, Seat Leon II, 1,9 TDI BLS 2008r (105ps) z DPF.

”. Z przodu od razu zauważymy duży masywny grill z logiem ©kody oraz chyba największy wyróżnik Yeti w postaci 4 reflektorów. W okrągłych lampach znajdziemy światła do jazdy dziennej oraz światła przeciwmgłowe, a nad nimi w naszym przypadku bi-ksenonowe skrętne reflektory, które świetnie rozświetlają drogę, gdybyśmy kiedykolwiek przypadkiem zapomnieli, z jakim autem mamy do czynienia, to przypomni nam o tym napis, który znajduje się na kloszu reflektora. Kiedy spojrzymy na samochód śniegu z boku od razu zauważymy duże opcjonalne 17 calowe felgi z grubą oponą, które optycznie podnoszą cały samochód do góry, a znajdują się one w wyraźnie wyciętych prostokątnych nadkolach, które także są jednym z wyróżników Yeti spośród innych samochodów. Oczywiście wszystkie podane wyżej cechy sprawiają, że do samochodu wsiada się wygodnie zarówno osobom siedzącym z przodu, jaki i z tyłu. Samochodem tym wygodnie może podróżować spokojnie nawet 5 osób. Wracając do wyglądu samochodu, jak mówili sami konstruktorzy prosta linia dachu, płaska klapa bagażnika oraz duże boczne lusterka miały dodać temu samochodowi dynamiki i tak rzeczywiście jest, bo samochód wygląda naprawdę dostojnie, a jednocześnie dynamicznie i to wszystko bez zbytniej ekstrawagancji. Tył samochodu, to ogromna tylna klapa, na której znajdziemy ogromne logo ©kody. Tył to także lampy, które tak jak w każdej ostatnio produkowanej ©kodzie po włączeniu tworzą literę C co stało się już niemal symbolem rozpoznawczym każdej ©kody.

ale popraw moment obrotowy z 320 na 350 który widnieje z początku opisu :wink:
)

Komentarz