Agamek12, ja bym wsiadał w jedno i drugie (301 i C-Elysee) i mam gdzies komenty. W tej chwili pierwsze samochody poza Octavią, jakimi bym się zainteresował.
Pierwsze wrażenia - Citroen c-Elysee
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Agamek12r2r, siadaj i jeździj. Dla mnie ta 301 jest autem całkiem OK (oczywiście patrząc przede wszystkim przez pryzmat ceny i to co za nią oferuje).
Na razie helenka służy dzielnie, ale im bliżej zmiany, tym bardziej trzeba będzie się przyglądać takim tematom.Artur
Komentarz
-
-
Agamek12, dokładnie patrzymy na to samo
Francuzowe 1.6 ma 115 koni. Przy masie auta przekraczającej ledwie tonę, to myślę że w zupełności starczy.
Myślę też, że to może być jeden z ostatnich samochodów z "prostym" silnikiem, bez żadnych ekstrawagancji i wymysłów. Taki typowy wół roboczy, który ma jechać i tyle...Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rAgamek12, dokładnie patrzymy na to samo
Francuzowe 1.6 ma 115 koni. Przy masie auta przekraczającej ledwie tonę, to myślę że w zupełności starczy.
Myślę też, że to może być jeden z ostatnich samochodów z "prostym" silnikiem, bez żadnych ekstrawagancji i wymysłów. Taki typowy wół roboczy, który ma jechać i tyle...
All about Peugeot 408 1st generation 408: reviews, videos, photos, models, generations, engines, modifications, specifications, 0-100 km/h.
Kumpel ma to w ruskach i sobie chwali
Komentarz
-
-
Tippo, :shock:
Zgrabna klacz :!:
Nas na siłę ciągną w stronę UE i wszystkich wymysłów z tym związanych, ale ja cały czas powtarzam że tej zasranej cebulandii brakuje jeszcze około 25 lat z podejściem i nastawieniem, żeby szukać czegokolwiek w UE. Dlatego mamy jak mamy. Idziesz do salonu kupić normalne proste auto, a tam jakieś kufa DPFy, turbiny...bo unia....Unia-srunia :evil: :roll:Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TippoZamieszczone przez marlej108w styczniu wytargowalem dla Ojca Citroena C-Elysee w wersji dziad (czyli gola podstawa) za 31.900 zl... Tyle ze w koncu nie kupil
to bylo jakies 3-4 tygodnie temu.
salon w Gdansku - Postek.
mieli dwa biale C-Elysee z naklejona cena 35.900 zl (wg. cennika bylo 39.900).
czyli zeszli na te podstawowa wersje w ramach wyprzedazy o 8000 zl czyli 20% ceny. Moze by sie udalo jeszcze zimowe opony dostac. Ale ostatecznie Ojciec zrezygnowal z zakupu (14letni Lanos ciagle nie chce sie popsuc...) a oni chyba juz sprzedali te auta (mieli dwie sztuki podstawowe - staly przed salonem z cena naklejona 35.900).
Komentarz
-
-
No i Citroen w swoim C-Elisee też dorzuca LPG: http://moto.onet.pl/aktualnosci/citr...zlotowke/esdng
Komentarz
-
Komentarz