Dopiero dziś kupiłem i zapoznałem się.
Podoba mi się sformułowanie przy tabeli z cenami rynkowymi:" znalezienie zadbanego egzemplarza granicy z cudem" - stanowczo nie zgadzam się - wystarczy zadzwonić do mnie :szeroki_usmiech.
Bardzo też podoba mi się podana cena 2008 1,9 - 40000zł
Bardzo też podoba mi się podana cena 2008 1,9 - 40000zł
zadzwońcie do swoich brokerów i niech Wam powiedzą na ile wyceniają dane auto do autocasco i to powinno być podstawowym wykładnikiem ceny . dać za auto więcej niż może być ubezpieczone to się z celem mija..
Cena rynkowa auta w której można było sprzedać auto w miarę zadbane to było z reguły eurotax + ok 2000zł. Więcej za auto dostać to trzeba mieć farta jak co poniektórzy z naszego forum.
Leszku fakt - ale przyznasz że ceny do AC zEurotaxu są z moich doś. zaniżone do rynkowych
Mało kto wie, ze np. eurotax ma 2 ksiązki. Jedna z cenami do odkupu aut, druga z cenami sprzedaży aut. Ceny w tej drugiej są oczywiscie odpowiednio wyższe
A co do Europtaxu czy innych pozycji książkowych, to ceny tam zawarte mają się nijak do realnych cen sprzedazy aut. Realnie zadbane i bezwypadkowe auta sprzedaje się za dużo wyższe pieniaze, niż wynika to z cen zawartych w tych zestawianiach i tak było praktycznie od zawsze (dobrych parę lat temu dorabiałem sobie na studiach pracując w komisie samochodowym, wiec dobrze wiem jak to wyglądało).
Co do cen sprzedaży, to wszysko zalezy od stanu auta i jego przebiegu, oraz sposobu udokumentowania historii samochodu. Samochód samochodowi nierówny. W tabelkach zrównuje się wszystko do rcznika, wyposażenia i przebiegu. W rzeczywistości wyglada, to torche inaczej.
zadzwońcie do swoich brokerów i niech Wam powiedzą na ile wyceniają dane auto do autocasco i to powinno być podstawowym wykładnikiem ceny . dać za auto więcej niż może być ubezpieczone to się z celem mija..
w PZU masz możliwość "urealnienia" ceny oraz zamrożenia jej spadku w ciągu okresu ubezpieczenia. Ogólnie AC nie jest problemem, natomiast wypłaty OC to są zdrowo zaniżone.
Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz