Oczywiście ja też piszę się na nocny patrol
Najbardziej podobało mi się za TGG - gość jechał passartem kombi i nie za bardzo wiedział o co chodzi - na trzech pasach jakieś dziwne czeskie auta i nijak wyprzedzić tego cholerstwa
Może następnym razem patrol do np . Międzyzdrojów - grill na plaży o 5 rano :shock:
Najbardziej podobało mi się za TGG - gość jechał passartem kombi i nie za bardzo wiedział o co chodzi - na trzech pasach jakieś dziwne czeskie auta i nijak wyprzedzić tego cholerstwa
Może następnym razem patrol do np . Międzyzdrojów - grill na plaży o 5 rano :shock:
. Pozytywne wrażenie zrobił na mnie 1.4 85KM - może to być tzw. "złoty środek". Zawiodłem się troszke na 1.6, po 105KM w benzynie spodziewałem się czegoś więcej. 1.9 TDI 105KM - wiadomo :diabelski_usmiech , do tego jakiś programik i można jeździć naprawdę szybko!
ops: ale nie no zaraz piszą że to model na rok 2007

Faajna fura, Gdzieś wyczytałem, ze ona ma wyżej zawias o 17mm w porównaniu do zwykłej OII 4x4 (która jest wyższa o 20mm od ośki). cieq piszesz o 60mm- to zawias + relingi? Bo chyba nie sama zawiecha? :roll: 
Komentarz