będę wdzięczny.
Octavia vRS plus 280 KM?
Zwiń
X
-
Jak seat miał 265, golf 270 i 4x4, to skoda miała 200 i ani jednego więcej. No ale tym razem chyba faktycznie będzie 280, tylko pytanie - bardziej w styczniu czy bardziej w grudniu. Potem jeszcze kwestia ceny cennikowej, rabatów, czasu oczekiwania, dostępnych opcji, itd. - dylemat mam gruby."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
Trochę się tego obawiam, ale z drugiej strony niby zwykły RS też sprzedaje się świetnie, a jak ustalałem cenę w sierpniu, dostałem naprawdę fajny rabat.
No i jedna sprawa, że jest konkurencja między salonami, których jest sporo, druga - jest leon cupra, który też pewnie będzie w wersji kombi, i który jest relatywnie tani."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
mabbb
-
Zamieszczone przez maro rsTrochę się tego obawiam, ale z drugiej strony niby zwykły RS też sprzedaje się świetnie, a jak ustalałem cenę w sierpniu, dostałem naprawdę fajny rabat.
No i jedna sprawa, że jest konkurencja między salonami, których jest sporo, druga - jest leon cupra, który też pewnie będzie w wersji kombi, i który jest relatywnie tani.Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
miała być też o3 RS-R i miała miec 300km i być konkurencja dla stihttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Tylko że ja moc i moment potrzebuję na wyższych biegach, a ruszać mogę delikatniej - gaz nie jest bądź co bądź zero-jedynkowy. A że na co dzień stosunkowo rzadko ruszam, a bardzo często jeżdżę powyżej 200 km/h - te parametry będą wykorzystywane w zakresie 100-250 km/h.
A co do tematu, nie jest dobrze - "plusa" nie widać, a ze zwykłej już nawet koła 19 zabrali"k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
No i jak już pewnie cześć wie, odpuściłem czekanie na plusa i w grudniu odbieram "zwykłego" RSa. Mam nadzieję że dobrze zrobiłem i ze za chwilę nie pojawi się plus, droższy tylko o kilka tysięcy, ze szperą, większymi kołami, większymi hamulcami z tyłu, adaptacyjnym zawieszeniem i trybem jazdy RS"k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
Dobrze zrobiłeś - RS ma wystarczającą moc. Więcej to tylko więcej uślizgów i zero frajdy z ruszania.
Rozmawiałem kiedyć z policjantem, który jeździ autem z 300 koniami. Ruszanie to masakra - i wiem, co ma na myśłi. Wystarczy trochę wilgoci i zapomnij o wszystkim ruszeniu w RSie - przednia ośka zaczyna wściekle walić w beton, mimo ASRa
Na poważnie zaczynam rozważać zmianę RSa na ... nowego Passata 4x4 - ale na razie nie ma wszystkich opcji i silników, więc czekam
Komentarz
-
Komentarz