Ja też myślałem o czarnym dachu, tyle że chciałem dobrać próbkę koloru z przyciemnionej tylnej szyby, tak aby wyglądało jakbym mial panoramiczny dach szkany tyle że przyciemniony jak tylnia szyba No i czarne lusterka w komplecie
moim zdaniem... w ogóle nie pasuje przy szarej furce
na grilu masz idealne odcięcie kolorów... jedyna co można zmienić to prysnąć chrom w kolor nadwozia...
Człowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.
Quest, a czy mógłbym prosić sam czarny dach plus tylko czarny grill? bo maska napewno zostaje taka jaka jest.
tylko nie wiem czy ramkę zostawić w kolorze i na czarno ten chrom, czy tylko tą srebrną na czarno a chrom zostawić czy cały grill na czarno.
jak bym mógł prosić te 3 wersje bym był baaardzo wdzięczny
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Quest, dziękuję CI serdecznie
lepiej porobić pare takich VT niż potem się wkurzać, że wyszła wieś bo wygląd na 1 foto jest beznadzieja
albo 2 albo 3 ewentualnie wchodzi w grę
PS. już Cię nie będę narazie męczyć. Jeszcze raz wielkie dzięki za profi robotę
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz