lukasz3112, z czarnym dachem jest faaajna
Virtual Tuning
Zwiń
X
-
obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
-
-
Zamieszczone przez mamaj12lukasz3112, z czarnym dachem jest faaajna-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Arek, dzięki za pomysł kto wie..może niedługo się zrealizuje ;p
a mógłbym jeszcze prosić o czarną maskę? tzn na jednej fotce czarny dach i czarna maskaOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
blackrs, pw.
sh3v, no mi o to chodzi ale lusterka by zostały w kolorze u mnie.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Sarrazin, nich ci bozia w dzieciach wynagrodzi... ;D
lukasz3112, czy masz fotki jak ta od przodu... ale żeby był widoczny lekko bok... lepiej wtedy będzie widać przeróbkę...
Rob66, te pasy to trochę druciarstwo... w ogóle nie komponują się z dachem...Człowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.
Komentarz
-
-
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Jak dla mnie zdecydowanie cała maska.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
mamaj12, no ładniej wygląda niż te paski
ale maska jednak napewno zostanie w srebrnym kolorze. Zastanawiam się teraz tylko nad dachem.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
lukasz3112, jak masz takie możliwości jakie mówiłeś to do dzieła.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Quest, a dorzuć jeszcze czarny chrom i logo.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
No i teraz wygląda znacznie lepiej jak z chromowanym grillem i czarną ramką.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
mamaj12, noo...grubo
zobaczymy co z tego wyjdzie. Kumpel jest mi winien przysługę także pewnie tylko za materiał zapłacęOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
A Ja prosiłbym o pomalowanie felunku na:
1. opcja: czarny środek (ramiona), na zewnątrz polerka. Propozycja Majk-iego z a3
2. opcja: czarny środek, na zewnątrz czerwony (ale tylko cienki pasek, nie cały odcinek od wytłoczenia). Propozycja Kubańczyka
3. opcja: całość na jasny grafit.
4. opcja: całość na ciemny grafit.
5. opcja: całość na szaro srebrny ( coś jak kolor autka)
Najbardziej ciekawi mnie opcja 1 jak może wyglądać...
Komentarz
-
-
Quest, jest miszcz!
Rob66 thxNoclegi w Centrum ZAKOPANEGO :
http://www.apartamentycentrum.zakopane.pl
Better, faster, stronger...
http://www.polskajazda.pl/Profil,For...el,Tigra/32213
1.6 16V ....... 2.0 16V ....... 2.8 V6T ....... 1.9 TDI+ ...... EJ20T BUG ... Ej25 LEgaś
Komentarz
-
-
Quest, a czy mógłbym prosić sam czarny dach plus tylko czarny grill? bo maska napewno zostaje taka jaka jest.
tylko nie wiem czy ramkę zostawić w kolorze i na czarno ten chrom, czy tylko tą srebrną na czarno a chrom zostawić czy cały grill na czarno.
jak bym mógł prosić te 3 wersje bym był baaardzo wdzięcznyOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Quest, dziękuję CI serdecznie
lepiej porobić pare takich VT niż potem się wkurzać, że wyszła wieś bo wygląd na 1 foto jest beznadzieja
albo 2 albo 3 ewentualnie wchodzi w grę
PS. już Cię nie będę narazie męczyć. Jeszcze raz wielkie dzięki za profi robotęOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz