Rob rob, ja musze znalezc chetnego na moje 18tki. Fajnie jakby kasa za nie stykla na zimowki i polakierowanie obecnych BBSsow :twisted:
Virtual Tuning
Zwiń
X
-
daymond, czemu czarny ? przecież spokojnie kupisz folię pod kolor, albo bardzo zbliżoną :roll::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Piratka, adamusiek, dziękowaćOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
friday the 13th, no jeżeli uda się dobrze nakleić to powinno być jak na drugiej fotce czyli te ciut ciemniej smoły nie chciałem robićOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
prosil bym kogos o pomalowanie felg na kolory dostepne na tej stronieZałączone plikisprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez friday the 13thBiszczu ,z tymi kołpakami to bym nie przesadzał :P zamiast tego pryśnij lusterka i klamki 8) pzdr.
Dzięki za wizualizację"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
witam, szukam magika od VT
da ktoś rade obniżyc moją octavie?
z gory dziekiMój Superb Air Ride -> http://agencjabv.pl/air-superb/
Komentarz
-
Komentarz