Nie chcę nikogo ponaglać, ale czekam już miesiąc na VT i nie mogę się doczekać :? Post w połowie strony Ktoś jest w stanie coś z tym zrobić, czy muszę radzić sobie sam?
Nie chcę nikogo ponaglać, ale czekam już miesiąc na VT i nie mogę się doczekać :? Post w połowie strony Ktoś jest w stanie coś z tym zrobić, czy muszę radzić sobie sam?
Nie pobieramy za to oplaty i robimy VT w wolnych chwilach wiec nie jest napisane ze jeżeli kowalski powie ze chce to dostanie
GreenArrow, wszystko jasne, tylko po moim poście parę VT sie pojawiło, więc albo moja prośba jest zbyt skomplikowana do realizacji, albo nikt nie chce podjąć się tematu, stąd moje pytanie czy w ogóle ktokolwiek się tym zajmie czy mam działać na "własną rękę" :wink:
Yarek, dokładnie, zdjęcia marne to 1, druga sprawa to prośby o przymiarke 6 czy 10 modeli felg przy czym osoba ta nawet nie ma zamiaru zmieniać felg tylko dla zabawy prosi i podaje linki z allegro z zdjęciami chińskich felg których nigdzie nie mozna znaleźc na aucie.
Aktualnie nie mam akurat PSa na komputerze z którego się łącze, dlatego nie udzielam się już w tym dziale, ale zaglądam tu czasem i ręce mi opadają.
miguello, gdybym potrafił to bym d..y nie zawracał, bo i tak macie co robić. Zawsze mogę się nauczyć zabawy w PS-ie, ale bez wskazówek co i jak to zajmie mi to masę czasu a i tak efekt pewnie będzie mizerny.
sory zdjecie może i marne moja wina. co do felg może i chinskie ale takei akurat znalazłem które mnie interesowały.a co do tego czy chce ej załozyć czy nie to mowie wam ze chce a moze inaczej chciałem ale teraz troszke juz za puźno bo zmieniła się koncepcja:P
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
GreenArrow, to sa oryginalne felg z audi 16 cali ale nazwy nie znam piramida, no stary jak 16 5 ramion prosta moze wygladac tak samo jak 17 z ranten ? 8) byłbym wdzięczny za pomoc
[ Dodano: Nie 28 Mar, 10 11:18 ]
Moim zdaniem enzo H sa ladne z tych co podales, no ale to rzecz gustu przymierz inne felgi i mniej wiecej bedziesz wiedzial jak wyglada autko na jakich :wink:
[ Dodano: Nie 28 Mar, 10 11:18 ]
Moim zdaniem enzo H sa ladne z tych co podales, no ale to rzecz gustu przymierz inne felgi i mniej wiecej bedziesz wiedzial jak wyglada autko na jakich :wink:
Na tej stronce to już 3 dni siedze i nic nie wymyśliłem "mądrego" mam wrażenie że ona ma niewiele wspólnego z rzeczywistoscią . Mimo wszystko dzięki
OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
1) Chrom mazniety w kolorze czarnym, a drabinki w kolorze auta
2) Chrom jak i drabinki w kolorze auta i znaczek zlikwidowany( kolor auta ) - tj szpachla i kit, a bedzie git
Komentarz