Virtual Tuning
Zwiń
X
-
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
-
-
Zamieszczone przez adamusiekZamieszczone przez misiek^wroEhhh 02 na 15tkach alusach to masakra
nie wiem dlaczego tyle osób decyduje się na 15 do O2 :roll:
Komentarz
-
-
adamusiek, O2 to duza krowa, wyglada srednio - ale tez jak dostajesz fabrycznie nowe 15 opony, to lepiej kupic same felgi.
Ponadto duzo ludzi boi sie utraty komfortu - bo jednak ciagle 90% woli komfort, a 10% takich porypow jak my, woli LOOK :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroPonadto duzo ludzi boi sie utraty komfortu - bo jednak ciagle 90% woli komfort, a 10% takich porypow jak my, woli LOOK :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MickulAle na 16'' komfort się nie pogarsza.
p.s
znalazłem felgi ktore chce tylko nie moge ich znalezc w sklepie,,,,,,,,, rial le mans ;]
Komentarz
-
-
Baardzo proszę o przymiarkę felg AEZ Tidore 19" z aukcji :
do autka:
jakoś się odwdzięczęOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
-
Piratka, adamusiek, dzieki wielkie
coś mi się wydaje, że padł już wybór ale prosiłby jeszcze tylko o przymierzenie felg z tej aukcji:
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz