Tomasz Pawlik, wszystko jest napisane w pierwszym poście tego tematu. Na razie zbieram listę chętnych. Jeśli do środy będzie zgłoszone zapotrzebowanie na 45 szt. kubków to startuję z zamówieniem i pójdzie produkcja. Nie chcę zamówić 50 szt. kubków dla siebie, bo nie mam ot tak 500 PLN do zamrożenia w kubkach i na zasadzie, że może ktoś później kupi. Będą chętni, działamy. Jeśli nie będzie to zamykam temat. Krótko, zwięźle i na temat. Nie lubię jak się sprawa ciągnie jak przysłowiowe flaki w oleju. I tak jak pisałem. Uzbiera się odpowiednia ilość chętnych to się zamówi, a jak będę miał kubki to zbiórka kasy i wysyłka. Chciałem obciąć koszty wysyłki - bo nie wiem czy przesłanie jednego kubka to nie 12 PLN, więc pomyślałem, że np. jeśli będę w Warszawie to ekipie przywiozę osobiście. A do innych regionów żeby wysłać to zbiorczo po kilka/kilkanaście sztuk, wedle zamówienia. Jeszcze muszę to sprawdzić, bo nie jestem pewien, ale może wtedy za wysłanie 10 szt. kubków w jednej pace koszt wyniesie 20 parę złotych, więc 2 zeta z groszami, co chyba lepiej wygląda niż 12.
Wydaje mi się, że to dobry tok myślenia. Jak się pierwsza edycja uda, to się pomyśli o drugiej itd., ale na razie nie będę wybiegał w przyszłość. Na razie nie piszę nic na PW, bo nie ma sensu. Będą chętni, będzie towar to działam. Nie chcę tu odstawiać szopek, jak to miało miejsce kiedyś z osławionymi koszulkami. Po prostu sprawa ma być zrobiona TIP TOP. Myślę, że teraz już wszystko jasne??
Kubki będą białe, a napis bez adresu www.
[ Dodano: Nie 07 Lut, 10 19:44 ]
bzyq_74, dzięki, dokładnie tak będzie
Wydaje mi się, że to dobry tok myślenia. Jak się pierwsza edycja uda, to się pomyśli o drugiej itd., ale na razie nie będę wybiegał w przyszłość. Na razie nie piszę nic na PW, bo nie ma sensu. Będą chętni, będzie towar to działam. Nie chcę tu odstawiać szopek, jak to miało miejsce kiedyś z osławionymi koszulkami. Po prostu sprawa ma być zrobiona TIP TOP. Myślę, że teraz już wszystko jasne??
Kubki będą białe, a napis bez adresu www.
[ Dodano: Nie 07 Lut, 10 19:44 ]
bzyq_74, dzięki, dokładnie tak będzie
Komentarz