mam pytanie. jak na tym tłumiku RS jest dzwiek ?? buczący czy nie ma prawie żadnej różnicy ??
Spawanie migomatem przy tlumiku
Zwiń
X
-
witam! Mam zamiar wspawać końcówki wydechu do mojej skody (combi) a pytanie jest takie jakie końcówki moge wspawać (chodzi o średnice) tak zeby nie trzeba było ciąć zderzaka i końcówki nie uderzały o zderzak i nie były za blisko siebie. Podoba mnie sie od kolegi Trusek, ale wolał bym w środku tuleje a nie siatęZałączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DANIEL1987w końcu jak jest z tą gwarancją???bo ja chcąc w moim BXE założyć końcówki bym musiał uciąć rury zagięte do dołu a potem w ASO sie przypie......???? :roll:
Komentarz
-
-
Cena
Witam,
nabylem ostatnio koncowke wydechu i chcialbym ja przyspawac punktowo. Chcialbym spytac o cene takiej uslugi w Krakowie/okolicach. Rozeznanie przydaloby sie do werfikacji potencjalnych naciagaczy.
Pozdrawiam,Była: Skoda Fabia Combi 1.4 BKY 2006
Obecna: Skoda Octavia Combi FL 1.4 TSI 2011 CAXA
Silnik obecnie smaruje Mobil1 0w-40
Komentarz
-
-
ja ostatnio byłem w zakładzie gdzie gościu spawał tłumik do rury od nowa bo tłumik z rurą nie miał żadnego kontaktu pełen spaw dookoła 50 pln palnikiem a migomatem punktowo powinni max 10 pln zrobić najlepiej podjedź tam gdzie spawają tłumiki jakiś punkt powiedzmy na dworze i tam spytaj a nie w jakimś warsztacie bo wtedy będą kombinować z ceną a najlepiej poszukaj wśród kumpli za free lub piwo
Komentarz
-
Komentarz