Zamieszczone przez carfan
VIN
Zwiń
X
-
Auto wyprodukowane w 2005 roku we wrześniu. Był to pojazd placowy.
28.02.2009 auto wydane klientowi (znalazł sie chętny na wyprzedaz rocznika 2005)
Samochód powinien pojawić sie na serwisie na akcji fabrycznej związanej z rozładowywaniem sie akumulatora przez radio samochodowe.
Wpisów serwisowych nie mam.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jm+++Zamierzam kupić Octavię. I w związku z tym proszę szanownych forumowiczów o wszelkie informacje dot. wyposażenia i historii serwisowej autka.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kszok_ukZamieszczone przez jm+++Zamierzam kupić Octavię. I w związku z tym proszę szanownych forumowiczów o wszelkie informacje dot. wyposażenia i historii serwisowej autka.
SAP mi tak napisalo©koda Auto Polska SA nie przekazuje Klientom informacji nt. historii serwisowania danego samochodu. Z wyrazami szacunku Zespół INFO
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kszok_ukDo wyposazenia potrzebne by bylo foto wlepy co masz w bagazniku, a co do historii serwisowej auta to chyba Ci nikt zbytnio nie pomoze... :roll:
Więc ponawiam prośbę o pomoc.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kszok_ukmarax0, jm+++, obydwaj musicie uderzyc do kecaj On wam moze chyba pomoc jezeli tylko Vin macie... jezeli sie nie myle to pracuje w ASO... :wink:
Jak macie VIN - piszcie na pw. Jak bedę coś miał-odpowiem.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Re: VIN z superb
Zamieszczone przez maro306Witam
pomoże ktoś w zdekodowaniu VIN z Superb z 2003r
TMBCU63U139036881
Reszta poszła na e-mailJest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
kecaj , kowal 2002 - dziękuję za pomoc w zdekodowaniu VIN,niestety superb bo poszła mi sprzed nosa,
jak dzwoniłem rano do handlarza to już była zarezerwowana i poszła na drugi dzień ;( jedyne co udało mi się wyciągnąć od handlarza to cena za jaką poszła - 7200Euro czyli o ponad 700 euro mniej niż była wystawiona, znalazłem tym razem octavie z 2007r pierwsza rejestracja 04/2008 kumpel był ją oglądać i niby wszystko OK, atuto poliesingowe i ma natrzaskane tylko 73tys. km nie wiem co o tym sądzić trochę naciągana teoria że z chwilą zakończenia gwarancji 2lata firma pozbywa się samochodu pomimo małego przebiegu.
Mam nr VIN i proszę jeszcze raz o pomoc
TMBCS61Z872156258
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maro306... znalazłem tym razem octavie z 2007r pierwsza rejestracja 04/2008 kumpel był ją oglądać i niby wszystko OK, atuto poliesingowe i ma natrzaskane tylko 73tys. km nie wiem co o tym sądzić trochę naciągana teoria że z chwilą zakończenia gwarancji 2lata firma pozbywa się samochodu pomimo małego przebiegu.
Mam nr VIN i proszę jeszcze raz o pomoc
TMBCS61Z872156258
Skoro 1 rejestracja z 04/2008 to prawie rok stał w salonie, chyba że to pierwsza rejestracja w PL...
Wersja Ambiente silnik BLS skrzynia JCR. Reszta na e-mail...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz