maro306, Auto było na maazyn importera. Stał 11 miesięcy.
VIN
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kbjanekWitam szanownych kolegow
Poprosze o sprawdzenie nr VIN-u:
TMBBE61Z748009666Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
kecaj, Auto było na maazyn importera. Stał 11 miesięcy.
Mnie osobiście bardziej martwi DPF i przebieg 73tyś. Dzisiaj niemcy mają święto wiec musze czekać do jutra i poźniej ewentualny wyjazd.
Komentarz
-
-
co możecie powiedzieć po tym nr VIN TMB ZZZ 1UX WX 122 478
do niektórych na pw napisałem i są małe problemy :wink:ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajmozgi, nadal mam to auto na tapecie. Pewne rzeczy mi sie nie zgadzają.
Masz komputer pokładowy w tym aucie i elektryczne lusterka?ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
mozgi, To w systemie serwisowym jest błąd. LX nie miały tych rzeczy. To było wyposażenie GLX. Stąd tez moze byc bład w silnikach zamiast AEE jest AKL.
Skad ta pomyłka - byc moze dlatego, że to auto było składane w Poznaniu a dane do tego auta szły z Mlada Boleslav.
Jak co będę wiedził napiszę .Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajmozgi, To w systemie serwisowym jest błąd. LX nie miały tych rzeczy. To było wyposażenie GLX. Stąd tez moze byc bład w silnikach zamiast AEE jest AKL.
Skad ta pomyłka - byc moze dlatego, że to auto było składane w Poznaniu a dane do tego auta szły z Mlada Boleslav.
Jak co będę wiedził napiszę .
czy jak podjadę do jakiegokolwiek ASO Skody czy poprawią wszystko u nich w systemie? ja chciałbym żeby wszystko było tak jak należy, a nie inne oznaczenie silnika i wyposażenia niż jest w rzeczywistości? czy jest to realne, żeby zrobili tak jak powinno być?ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez puck400Czy ktoś mógłby sprawdzić ten TMBJS26Y264451388 :roll:
A przy okazji były Fabie 136km :?:
EDIT
Dobra sprawdziłem i 136KM to był silnik AZV w octavii. Podejrzewam, że tutaj ktoś popełnił klasyczny błąd czyli wpisał ilość KM ( 100 ) w miejsce, gdzie powinna być moc w kW ( bo 100kW = 136 KM ).Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maro306pomoże ktoś dowiedzieć sie czegoś o Skoda Roomster z 2009 1,4 16V
VIN TMBLC65J6A5023554
zdjecie z książki serwisowej
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ca87ed749.html
Reszta poszła na PW
[ Dodano: Wto 01 Cze, 10 12:41 ]
puck400, Auto na Tour de France dla SAPDiagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Witam
W miarę możliwości proszę o jak najwięcej informacji o historii auta dających się wyczytać z tego nr VIN TMBHB21Z372053778.
Wiem, że auto jest poleasingowe z przebiegiem 72tys. km; wersja ambiente, serwisowane prawdopodobnie w Łodzi.
Dzięki i pozdrawiamNie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj
Komentarz
-
Komentarz