dzieki kecaj
VIN
Zwiń
X
-
Witam!
Mam na oku Octavię Scout z PL. Spodobała mi się. W serwisie u dealera powiedzieli mi, żebym spadał, bez właściciela nic mi nie powiedzą.
Chciałem się zorientować w wyposażeniu auta, wszelkie wiadomości z przeszłości też mnie interesują. Ma może ktoś PDF-a z cennikiem albo opisem takiego samochodu MY 2008?
VIN: TMBKE61Z588026102
Z góry dzięki za szybką odpowiedź
Pozdrawiam
Arendzik
Komentarz
-
-
Dzięki wielkie za info.
A autko o jakim myślę to taka octavia
Sprzedający zgadza się na przeglad przedsprzedażowy w ASO.
Więc chyba zaryzykuje i się umówię na spotkanie?
[ Dodano: Sob 14 Sie, 10 15:55 ]
Proszę szanownego kolegę o sprawdzenie VINu TEGO autka
TMBGS21Z952066060
Z góry wielkie dzięki.
Komentarz
-
-
witam mógłby mi ktos sparwdzic vin mojej chce wiedziec wszystko co miala wymeiniane kiedy itd co parwda mam ja ponad 2 lata jestem zadowolony ale vinu nie sprawdzałem. jakby ktoś miał jakies wiesci prosze o pw dzieki
TMBER21U818451916BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Jak można to jeszcze kolegę pomęczę.
Znalazłem takie autko
Vin TMBGS61Z952060248
Autko oglądałem i jechałem nim. Było bite z przodu wymieniona maska, prawy błotnik
i malowane drzwi kierowcy
Dodatkowo skrzywione chłodnice (jedna ta środkowa cieknie). I tu pytanie środkowa chłodnica
od czego jest bo się poci z lewej strony i jakoś nie wygląda mi to na płyn chłodniczy
tylko bardziej na olej :?:
I tak się waham co robić.
Dodatkowo jak się wciśnie sprzęgło to słychać lekki szum - czy to normalne czy raczej nie :?:
Proszę o sprawdzenie vinu i inny kolegów o pomoc na pozostałe pytania. Z góry wielkie dzięki.
Komentarz
-
-
Witam
Niedawno zakupiłem OI i mam pytanie, czy mógłbyś mi sprawdzić auto po nr VIN.
VIN: TMBBL41UXYX276942
Chodzi mi o:
- wersje wyposażenia ponieważ książki serwisowej nie mam a tam jest naklejka z kodami wyposażenia, w bagażniku też jej nie znalazłem.
- oraz wszelkie dane możliwe do odczytania z nr. VIN tzn przeglądy wymiany naprawy, kod lakieru
Dziękuję za wszelką pomoc.Auto: Skoda Octavia I
Kolor: Srebrny
Pojemność: 1,8T 20V
Moc: 150KM
Typ silnika: AGU
Gaz: STAG-4
Komentarz
-
Komentarz