Witam prosiłbym o sprawdzenie tego numeru vin TMBDS21Z282038088.Szczególnie zależy mi na tym by sprawdzić przebieg i czy były robione jakieś większe naprawy.Z góry dzięki!
Ja poświęciłem parę złotych i sprawdziłem VIN, ale niemiało to raczej większego sensu. Ponieważ auto mam z DE z książką 100% pewną, a baza jest od ok 2005 roku, ja mam auto z 2006, ale wpis mam tylko z 2011, bo nawet w DE nie wpisują do tej bazy, pewnie auta po 2010 roku będą miały już wszystkie wpisy, ale jak widać wcześniej jest to gra nie warta świeczki, tak było przynajmniej w moim przypadku. Pewnie można trafić różnie. Szkoda, bo lepiej zawsze lepiej wiedzieć coś więcej niż mniej.
ja mam auto z 2006, ale wpis mam tylko z 2011, bo nawet w DE nie wpisują do tej bazy,
No pewnie, gość narobił kilometrów, zadzwonił na ogłoszenie w DE o cofaniu liczników na terenie Polski lub dojazd do klienta, cofnął licznik i pojechał na przegląd.
ja mam auto z 2006, ale wpis mam tylko z 2011, bo nawet w DE nie wpisują do tej bazy,
No pewnie, gość narobił kilometrów, zadzwonił na ogłoszenie w DE o cofaniu liczników na terenie Polski lub dojazd do klienta, cofnął licznik i pojechał na przegląd.
Raczej tego nie obstawiam bo mam parę faktów, auto z leasingu, serwisowane w jednym miejscu, książka serwisowa wypełniana regularnie, pod komputerem jak sprawdzałem to jest taka sama ilość kilometrów jak na liczniku, znajomy który mi pomógł kupić tam auto zna osobiście osoby z tego VW, chyba że Niemiec dymnął Niemca... Chociaż kto wie, może jest jak piszesz, ale chyba jednak obstawiałbym mały procent, ale upewnić się niema jak, co było robione i ile ma faktycznie przejechane, chyba że kiedyś wyjmę jakaś cześć na której będzie nalepka 247 908 km
Komentarz