ja mam octavie II 1.8 tsi160 koni co proponujecie
Kupno haka holowniczego-gdzie najlepiej?
Zwiń
X
-
Witam, sprawa już załatwiona i wszystko jest OK. Kupiłem odpinany automat firmy Steinhof i wszystko działa super - fajnie się chowa i nie trzeba było ciąć zderzaka przy montażu.
Radzę za to uważać na producenta ze słowem "hak" w nazwie - pytałem się kolegi (o którym napisałem wcześniej) i to właśnie zestawy tego producenta zamawiał i nawet podobno były dedykowane do jego samochodu a i tak za cholerę nie pasowały, poza tym podobno jakość wykonania była raczej mierna. Ja osobiście bez mrugnięcia okiem zamówiłbym Steinhofa jeszcze raz, bo nawet montażysta mówił że jakościowo nie ustępują choćby Westfalii.
Komentarz
-
-
Montowalem rozne haki i w kazdym aucie (O1, 01FL, 02, 02FL, Superb2, A6 C4) zderzak trzeba bylo ciac. Jak zderzak zachodzi na sam dol, to miejsce montazu kuli musi byc odsloniete nie mowiac o gniezdzie elektrycznym.
Problem dla mnie jest tylko jeden. Steinhoff ma tez w ofercie automat takiego typu:
Takiego czegos to bym nie chcial. Jak to paskudnie wystaje spod zderzaka. To juz lepsze tradycyjne mocowanie na 2 sruby
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez minister22Witam, sprawa już załatwiona i wszystko jest OK. Kupiłem odpinany automat firmy Steinhof i wszystko działa super - fajnie się chowa i nie trzeba było ciąć zderzaka przy montażu.
Radzę za to uważać na producenta ze słowem "hak" w nazwie - pytałem się kolegi (o którym napisałem wcześniej) i to właśnie zestawy tego producenta zamawiał i nawet podobno były dedykowane do jego samochodu a i tak za cholerę nie pasowały, poza tym podobno jakość wykonania była raczej mierna. Ja osobiście bez mrugnięcia okiem zamówiłbym Steinhofa jeszcze raz, bo nawet montażysta mówił że jakościowo nie ustępują choćby Westfalii.Opony i felgi nowe-ceny hurtowe
Mobile phone: 501-517 687/668-39 64 74
Komentarz
-
-
Ale ja właśnie ze Steinhofa jestem bardzo zadowolony, więc nie bardzo wiem dlaczego miałbym go omijać, skoro zbiera świetne opinie.
To właśnie o auto-haku można znaleźć wiele niepochlebnych opinii w internecie i kto będzie chciał to poszuka i sam wyrobi sobie zdanie, tak jak ja sobie wyrobiłem.
Komentarz
-
Komentarz