Zabezpieczenie rantow nadkola oraz zewn. progów. JAK?
Zwiń
X
-
Zabezpieczenie rantow nadkola oraz zewn. progów. JAK?
Ma ktos jakis pomysl jak ladnie, dyskretnie i bez wplywu na gwarancje zabezpieczyc:
a) ranty nadkoli
b) prog zewnetrzny szczegolnie w przedniej czesci, choc moze byc i caly.
Chcialbym to zrobic poniewaz zdarza mi sie jezdzic po szutrowkach... a jak wiadomo zwirek poruszony przez kolo lubi pombardowac wszystko dookola. Oczywiscie chlapacze to podstawa, ale czy macie jakis pomysl, jak zabezpieczyc caly prog? oraz ranty nadkoli? Moze jakas folia bezbarwna... cos jak montowali do Yetiego w poblizu kola? Tylko czy taka folia "przyjmie sie" na baranku, ktory juz jest polozony pod lakierem na progu? I chyba nie bardzo da sie taka folia zabezpieczyc same ranty nadkola?
Idealem bylyby listwy jak w wersjach uterenowionych Alltrack, czy Scout no ale nie ma tak dobrze... Jakies pomysly? Ktos juz przerabial cos podobnego?
-
-
Re: Zabezpieczenie rantow nadkola oraz zewn. progów. JAK?
Zamieszczone przez ukukIdealem bylyby listwy jak w wersjach uterenowionych Alltrack, czy Scout no ale nie ma tak dobrze...
badałem temat do mojej fabii i wyszło mi, że to gra niewarta świeczki ze wzgl. finansowych, nawet jeśli kupisz części używane
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ukukW moim wypadku - to by musialy byc listwy do golfa Alltrack - ktory w salonach bedzie w 2015 roku Poza tym one stanowia jedna ciaglosc i trzeba by polowe paneli karoseryjnych wymienic. Wiec odpada.
PS. ta folia taka droga? Wydaje sie, ze to nie jest jakas super filozofia...
tak czy siak dużo zachodu, a efekt mizerny, poczekaj na Alltracka i zamień za dopłatą :P
Komentarz
-
Komentarz