Zamieszczone przez Biszczu
Biały kolor auta - za i przeciw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BiszczuAle tak uważam, że biały jest kolorem prestiżowym
Ale i tak mimo to, jeżeli białe auto jest czyste i ma ładny lakier to baaardzo mi się podobaDiesel kopci, diesel czadzi, DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuAle tak uważam, że biały jest kolorem prestiżowym.
"Prestiżowy" to cieszący się szacunkiem, poważaniem, autorytetem.
Zastosowanie tego słowa do koloru jest niezbyt trafne.
Przez długie lata był to najtańszy kolor i ze względu na cenę, tanie naprawy lakiernicze i dobrze widoczne naklejki firmowe brany głównie przez floty.
W tym sezonie jest modny, za rok lub dwa już nie będzie i to wszystko.
Wracając do tematu:
na plus:
- dobrze widoczny na drodze,
- dobrze odbija promienie słoneczne,
- dobrze kamufluje zacieki po czystej ale twardej wodzie,
- tanie naprawy lakiernicze,
na minus:
- bardzo widać na nim brud,
- smoła i mokre błoto spod kół są na białym najbardziej widoczne,
- wielu kojarzy się z flotą,
Komentarz
-
-
Ostatnio oglądałem program "fani czterech kółek", pomalowali tam na biało Range Rover-a Vogue, hmmm nie powiem wyglądał imponująco, zresztą sporo jest ostatnio białych limuzyn na mieście. Dziś kupując nową O3 (i tylko w wersji RS) to miałbym aż dwa typy, biała lub czarna z przewagą na tą pierwszą, widziałem taką odjeb.....ą, robi wrażenie.
Komentarz
-
-
Re: Biały kolor auta - za i przeciw
Biały- jak najchętniej. Miałem kiedyś, łatwy w utrzymaniu i jak dla mnie ładny. Oczywiście wyłącznie w wersji bez dopłaty. Zawsze mnie bawi jak można dopłacać z własnej woli za jakiś dziadkowy beż capucino czy inny szary.. ku.wa, nie lepiej tą kasę na biedne dzieci przeznaczyć albo na Cokolwiek innego ??Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Kris86
Zamieszczone przez kw82na minus:
- bardzo widać na nim brud
Zamieszczone przez perfexku.wa, nie lepiej tą kasę na biedne dzieci przeznaczyć albo na Cokolwiek innego ??
Komentarz
Komentarz