Polecam, ASO HADM Gramatowski w Starogardzie Gdańskim. Nigdy nie miałem z nimi żadnych przykrych przygód. Wole stracić pół dnia i pojechać do nich niż odwiedzić któregoś w 3-city.
Ranking ASO Skoda
Zwiń
X
-
Mariow,
odbierałem tam swoje autko w czerwcu 2012 roku. Kupowałem poprzez Superauto24, więc mogę tylko powiedzieć o potraktowaniu mnie jako klienta przez sprzedawcę-wydającego auto. Nie mam żadnych uwag, wszystko przebiegło sprawnie. Jeśli miałbym następne auto kupować bezpośrednio z ASO, to na pewnio INTERAUTO brałym pod rozwagę, mimo, że dzieli mnie od nich ponad 800kmWszak tam "urzęduje" Danielcio
No, chyba, że coś się zmieniło z jego zatrudnieniem
Komentarz
-
-
Co do Danielcia nie mam uwag bo u Niego kupowałem i wszyszko ok. Pytam o sam serwis bo to może
być już inna bajka, przy odbiorze był taki przypadek niby nic ale jednak lista kontrolna wszystko sprawdzone oczywiście ok podpis kierownika serwisu odpalam auto i od razu komunikat uzupełnij płyn spryskiwaczy. A na kontrolce odchaczone że ok. ???? Tak jakby ten serwis się średnio przykłada do swoich zadań.
Komentarz
-
-
ja polecam ASO Pol -Mot Auto w Warszawie na Ursynowie. Wczoraj skorzystałem z programu 4 service tzn. dostałem 30% na robociznę , wiecej o programie http://www.skoda-auto.pl/moja-skoda/program-4service .
Od roku ludzie sie zmienili, lepsze podejscie do klienta, super traktują OCP. Mają nowych handlowców, sprzedawców itd. Od kliku lat do nich jeżdzę, ale teraz zmiana podejścia do klienta jest zdecydowanie na duży plus. ( poza tym informuję,że mamy u nich rabat -25% na części - info umieściłem w opisie ).ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alelelatrochę podłącze się do tematu by nie zakładać nowego. Ile kosztował Was pierwszy przegląd ten po 2 latach? Mam swój olej, a reszta idzie z ASO. Pytałem w jednym zaproponowali 300zł.Wydaje mi się dużo...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lockinZamieszczone przez Alelelatrochę podłącze się do tematu by nie zakładać nowego. Ile kosztował Was pierwszy przegląd ten po 2 latach? Mam swój olej, a reszta idzie z ASO. Pytałem w jednym zaproponowali 300zł.Wydaje mi się dużo...
Komentarz
-
-
Pytalem w watku o ASO w okolicacj Krakowa, ale bez odzewu.
A czy ktos byl w tych miejscach?
Hardek&Hardek
ul. Kazimierza Waltera 8, Kraków
oraz
AUTOREMO
ul. Wielicka 193, Kraków
Macie jakies opinie?Była: Skoda Fabia Combi 1.4 BKY 2006
Obecna: Skoda Octavia Combi FL 1.4 TSI 2011 CAXA
Silnik obecnie smaruje Mobil1 0w-40
Komentarz
-
-
Cendra, Sokratesa 17B POLMOTkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Odgrzeje kotleta ws. firmy Hardek.
Czy ktos z Was korzystal z ich uslug?
Jakos wczesniej nie pojawiali mi sie na mapie Krakowa (zakladam, ze moje przoczenie albo byli na drugiej stronie wyszukiwarki Google).
Mozecie sie wypowiedziec na ich temat?
Na zapytanie odpowiedzieli bardzo szybko/kulturalnie i rzeczowo (jako jedyny kakowski serwis...).
Pozdrawiam,Rafał
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MilordOdgrzeje kotleta ws. firmy Hardek.
Wg mnie ok. Znalazli wyciek z pompy wody i inne rzeczy, o ktorych pisze w swoim watku. Potem bylem na wymianie pompy wody itd.
To jest troche na uboczu i chyba jest to w miare nowe ASO. Tzn. warsztat pewnie tam byl wczesniej, ale pewnie nie dawno dostali autoryzacje... moze sie myle, ale jakis czas temu to ASO nie wyskakiwalo na stronach Skody. Ceny takie jak wszedzie (czytaj za wysokie :-)), ale zaproponowali mi od razu znizke na robocizne ze wzgledu na wiek auta itd.
Jest wifi i kawa na miejscu dla klientow :-)Była: Skoda Fabia Combi 1.4 BKY 2006
Obecna: Skoda Octavia Combi FL 1.4 TSI 2011 CAXA
Silnik obecnie smaruje Mobil1 0w-40
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez uli07Jest wifi i kawa na miejscu dla klientow :-)
Na Zakopianskiej roznie mozna trafic, niektorzy doradcy sa naprawde w porzadku a niektorzy... Niewatpliwie sa dobrymi fachowcami.
Ostatnio bylem bardzo pozytywnie zaskoczony Kocmyrzowska.Rafał
Komentarz
-
-
Ja byłem pierwszy raz w Wieliczce i jest naprawdę ok. Samochód momentalnie wjeżdża na warsztat, konkretny i miły doradca. Wyrwałem jeszcze komplet chlapaczy z montażem za 99 PLN.
Na Kocmyrzowskiej jest różnie. Umawiasz się na wizytę np na godz 18 a samochód wjeżdża na warsztat dopiero po 30 minutach. Po szopkach jakie wyszły po mojej ostatniej naprawie blacharskiej (jeszcze na O2FL), omijam tych Panów z daleka.
Kiedyś był tam w porządku Kierownik, który pomógł mi załatwić wymianę rozrządu.
Zatem daje szansę Wieliczce, Kocmyrzowską skreślam.2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
Komentarz