Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Guguś
    L&K
    S_OCP Member
    • 2008
    • 1212

Zamieszczone przez hotrain
    Wiecie, że to przerażające jest trochę, ale ostatnie 3 dni najbardziej agresywni kierowcy na drodze jakich spotykam to... kobiety :roll:
    Bo to złe kobiety są :twisted:

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• bradley
      L&K
      • 2008
      • 1465

Bo to przez pelnie ksiezyca :lol:
      VW Vento 1.9TDI 1Z ++
      Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
      Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• blind_walker
        RS
        • 2010
        • 4533
        • Octavia I combi (1U5)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez bradley
        Bo to przez pelnie ksiezyca :lol:
        Kobiety-wilkołaki.
        mkII 20VT (600h worked)
        Roooooomster

Komentarz

• słoń
          Elegance
          • 2010
          • 777

albo przez zaćmienie.nie było do czego w nocy wyć to w dzień się wyżywały :lol: :lol: :lol:

Komentarz

• Mihau
            RS
            • 2009
            • 7460
            • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez słoń
            SRAM na Panią i Pani podobnych
            k

dobre dobre
            O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• Hunter
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 1655

Zamieszczone przez ale_jak_to
              A mnie wkurwiaja kierowcy MZA wjezdzajacy na skrzyzowanie jak nie moge zjechac i bezczelnie trabia na swoich kolegów z przodu z takim baranem dzis jechalem, zrobil to 3! razy.
              dodatkowo lubią przeskakiwać na czerwonym... Podobnie jak rozpędzone TIR'y jadąc nocą. Widziałem w ciągu ostatnich kilku miesięcy, co najmniej kilka takich przypadków, stojąc na przejściu dla pieszych i czekając na zielone. Szczególnie robią tak kierowcy jadący w konwoju po 2-3 auta - z tej samej firmy spedycyjnej. Pierwsze na żółtym, drugie na późnym żółtym, a trzecie już na czerwonym...
              ...nie ma to jak Octavia :drive:
              >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• fakt jest taki ze kobitki chca dorownac nam glupota, wielka szkoda bo teraz to juz wogole sie w swiecie podupczy
                ps. a za jakis czas kazdy bedzie mowil, "bo z niej to glupi chuj byl"

Komentarz

• dwaoka
                  Elegance
                  • 2010
                  • 927

wczoraj pan w ducato bez radio, ale za to ze sluchawkami i ipodem na uszach...
                  bkc+dsg

Komentarz

• andriu21tg
                    L&K
                    S_OCP Member
                    • 2008
                    • 1499

Zamieszczone przez Guguś
                    Zamieszczone przez słoń
                    ,że za długo płaciłem
                    Trzeba było, że pracownice dymałeś i po temacie :szeroki_usmiech
                    jabym powiedzial prosze Pani własnie przekraczałem wartosc brutto .. hehehehe

Komentarz

• Nexus6
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2004
                      • 4847
                      • Volkswagen

Guguś, :haha:
                      Wiecie, że to przerażające jest trochę, ale ostatnie 3 dni najbardziej agresywni kierowcy na drodze jakich spotykam to... kobiety :roll:
                      być może krew je zalewała ....
                      With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• radekgw
                        L&K
                        • 2010
                        • 1182

Zamieszczone przez Nexus6
                        Guguś, :haha:
                        być może krew je zalewała ....
                        Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730

Komentarz

• kuncfot
                          Ambiente
                          • 2008
                          • 191

A mnie osłabił kierownik nówki volvo S60, typu żelik i ciemne okularki. Cwaniak podczepił się pod karetkę na sygnale i dzielnie za nią gnał :evil: . Krew mnie zalała ale co z takim debilem zrobić?!

Komentarz

• Skfarek
                            RS
                            • 2010
                            • 4795
                            • Octavia I (1U2)
                            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez kuncfot
                            Krew mnie zalała ale co z takim debilem zrobić?!
                            ogolić, w porcięta władować, prawko zabrać i do przedszkola posłać :diabelski_usmiech
                            Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
                            6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
                            Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/

Komentarz

• słoń
                              Elegance
                              • 2010
                              • 777

a mnie dziś osłabił kierownik radiowozu.stanął se tuż za tabliczką teren zabudowany na początku wsi wśród drzew na przystanku pks i SUSZYŁ zj.b jeden.kurna 300 mniej w portfelu :evil: :evil:

Komentarz

• Mickul
                                RS
                                • 2010
                                • 2847

To co dziś widziałem na drodze naprawdę mnie przeraziło. :evil:

Sytuacja pierwsza miała miejsce na skrzyżowaniu ulic Granicznej (ulic z której wyjeżdżają na zdjęciu auta) i Warszawskiej. Stałem pierwszy na światłach do jazdy na wprost w kierunku tunelu. Czerwona linia to auta stojące korku na ulicy, która znajdowała się naprzeciw mnie. Natomiast zielony szlaczek to Pan w nowym, beżowym BMW, który rozmawiając przez telefon zjechał na pas do skrętu w lewo i na czerwonym skręcił w prawo akurat kiedy ja ruszałem z zielonego. Jakbym jechał w lewo to byłoby ciekawie. :evil:

Druga sytuacja miała miejsce na Alei Korfantego w Zabrzu. Jest to szeroka, trzypasmowa droga po której z reguły auta jeżdżą nieprzepisowo - ok. 70-80km/h. Przed rondem wszyscy zwalniają, bo ma ono specyficzną konstrukcję (inteligentną) i wyposażone jest w takie oddzielacze pasów ruchu. Czerwona kreska to grafitowa Toyota Yaris, która zatrzymała się aby przepuścić rodzinę z dzieckiem w wózku! Natomiast zielona to stary i zdezelowany Peugeot nieznanego mi oznaczenia (205 w sedanie). Przemknął koło Yaris i pieszych dosłownie o włos z prędkością 80km/h i z taką prędkością również wjechał na rondo bez żadnego zwolnienia czy rozglądnięcia się. Na rondzie oczywiście jechał tylko na dwóch kołach. :evil: To są jedni z gorszych kierowców, którzy posiadają auta za 500zł i podczas uderzenia nie są stratni, a inna osoba otrzymuje szkodę całkowitą. W moim wypadku, gdybym takowa otrzymał to na dzień dzisiejszy jestem stratny ponad 8000zł w dupę. :evil:

Komentarz

• piramida
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 12222
                                  • Superb III (3V3)

A mnie osłabił kierownik nówki volvo S60, typu żelik i ciemne okularki. Cwaniak podczepił się pod karetkę na sygnale i dzielnie za nią gnał :evil: . Krew mnie zalała ale co z takim debilem zrobić?!
                                  to ja kiedys lepszy numer odwaliłem, na krajowej 7 w kierunku kielc leciała karetka na sygnale a że akurat jechałem szybciej od niej więc ją dogoniłem a natępnie wyprzedziłem, było to jakieś 7 lat temu ops:
                                  superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Mickul
                                    RS
                                    • 2010
                                    • 2847

Zamieszczone przez piramida
                                    to ja kiedys lepszy numer odwaliłem, na krajowej 7 w kierunku kielc leciała karetka na sygnale a że akurat jechałem szybciej od niej więc ją dogoniłem a natępnie wyprzedziłem, było to jakieś 7 lat temu ops:
                                    A to pojazdu uprzywilejowanego nie można wyprzedzić poza terenem zabudowanym?

Komentarz

• blind_walker
                                      RS
                                      • 2010
                                      • 4533
                                      • Octavia I combi (1U5)
                                      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Mickul, Można.

Co do tego "kierowcy" w Peżocie, kumpel dzisiaj był świadkiem, jak babka potrąciła w podobnym przypadku gościa. Odleciał na kilka metrów... :?
                                      mkII 20VT (600h worked)
                                      Roooooomster

Komentarz

• piramida
                                        RS
                                        • 2009
                                        • 12222
                                        • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Mickul
                                        Zamieszczone przez piramida
                                        A to pojazdu uprzywilejowanego nie można wyprzedzić poza terenem zabudowanym?
                                        nawet nie wiedziałem :szeroki_usmiech
                                        superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• dwaoka
                                          Elegance
                                          • 2010
                                          • 927

piramida, mojego kolegi ojciecu (zawodowy kierowca autobusowy) kiedyś odwaliło, i wyprzedził autobusem straż pożarną (z sygnałem świetlnym), która dosyć wolno jechała, niefart był bo za nimi toczyli się policjanci, skończyło się utratą prawa jazdy.
                                          bkc+dsg

Komentarz

• sesik
                                            RS
                                            • 2006
                                            • 2165

Zamieszczone przez dwaoka
                                            straż pożarną (z sygnałem świetlnym)
                                            I za co mu zabrali prawko, toć pojazd uprzywilejowany jest dopiero jak nadaje jednocześnie sygnał świetlny i dźwiękowy :diabelski_usmiech
                                            Best ET = 13.666
                                            Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
                                            PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
                                            http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

• Mickul
                                              RS
                                              • 2010
                                              • 2847

Zamieszczone przez sesik
                                              Zamieszczone przez dwaoka
                                              straż pożarną (z sygnałem świetlnym)
                                              I za co mu zabrali prawko, toć pojazd uprzywilejowany jest dopiero jak nadaje jednocześnie sygnał świetlny i dźwiękowy :diabelski_usmiech
                                              W przypadku karetki jest to niejednoznaczne, bo wioząc osobę z zawałem nie powinni używać sygnałów dźwiękowych.

http://youtu.be/um0JzrXAnKo , http://www.youtube.com/watch?v=-2wZriSRgYA Jestem wielkim fantem tego wozu, tej syreny i tej zabudowy, ale... weź tu takiego nie wyprzedzaj. :diabelski_usmiech W Zabrzu też taka jest więc czasami mam na czym oko zawiesić.

Komentarz

• dwaoka
                                                Elegance
                                                • 2010
                                                • 927

sesik, on jechał autobusem zapomniałem dodać ops:
                                                bkc+dsg

Komentarz

• Mickul
                                                  RS
                                                  • 2010
                                                  • 2847

Parkowanie na zaoczną studentkę (to na pewno kobieta)

A potem się dziwić, że z uczelni wraca się takim autem:

Komentarz

• Big Wojtek
                                                    Rider
                                                    • 2010
                                                    • 440
                                                    • Hyundai

Jakiś czas temu pewien pan miał podobny pomysł. Też mnie krew zalewała. Tylko pan nie przewidział, że karetka jedzie do wypadku, a na miejscu wypadku bywają też policjanci.
                                                    Jak ich mijałem to stał ze spuszczoną głową, a policjant na niego wrzeszczał, machając rękami.

Komentarz

Pracuję...