Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • parasite
    L&K
    • 2011
    • 1368

Zamieszczone przez Zorr
    no a co dalej bo dobrze zacząłeś?
    Pojechałem w przeciwną stronę :P
    AGR 112KM, 232Nm
    Subaru Impreza GH 2.0 150KM

Komentarz

• winni77
      RS
      • 2009
      • 2183
      • Octavia II combi (1Z5)
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez Udesky
      Zamieszczone przez eaglemirek
      Zamieszczone przez winni77
      dobrze, że miała chociaż wewnętrzne sprawne :?
      Mieć a umieć z niego korzystać to dwie różne sprawy :szeroki_usmiech
      Trzeba mieć coś do poprawy makijażu. :szeroki_usmiech
      No trzeba, ale chyba nie w tym wypadku to pani była czarna Druga sprawa to tutaj (czytaj w Londynie) młode właśnie czarne panienki jakoś tak dziwnie jeżdżą. Wyobraźcie sobie, że kierowca (siedząc oczywiście za kierownicą) próbuje zobaczyć co ma przed maską, czyli wygina się do góry i do przodu. WFT? Nic tylko czekać jak poduszka w taką pierdolnie :lol:
      Mój "Batmobil"

Komentarz

• Udesky
        RS
        • 2007
        • 1692
        • Octavia I (1U2)
        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez winni77
        No trzeba, ale chyba nie w tym wypadku to pani była czarna Druga sprawa to tutaj (czytaj w Londynie) młode właśnie czarne panienki jakoś tak dziwnie jeżdżą. Wyobraźcie sobie, że kierowca (siedząc oczywiście za kierownicą) próbuje zobaczyć co ma przed maską, czyli wygina się do góry i do przodu. WFT? Nic tylko czekać jak poduszka w taką pierdolnie
        Jazda na tak zwanego glonojada. :szeroki_usmiech
        W Polsce nie ma kryzysu.
        Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• bzyq_74
          RS
          • 2008
          • 3467
          • Volkswagen
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
          • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Gościnne występy miszcza z Grodziska :twisted:
          [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_SrBqf_3zEI&feature=plcp&context=C3b0d6f6U DOEgsToPDskJcCq2PO2_v4s2Auxo0c2pX[/youtube]
          MARCIN
          Mój szkodnik

Komentarz

• piramida
            RS
            • 2009
            • 12222
            • Superb III (3V3)

Wczoraj osłabiła mnie (pozytywnie) policja z radiowozu który jechał prawym pasem a nastepnie wjechał na lewy i wyprzedzając dwa samochody pierwszemu wystawił lizak, co sie po chwili okazało, paniusia miała pecha, rozmawiała przez komórkę :szeroki_usmiech
            Następnie zjazd do zatoczki autobusowej i zapewne mandacik :wink:
            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• BADYL
              RS
              • 2011
              • 2396
              • Octavia II combi (1Z5)
              • BKD 2.0 TDI 140 KM

kiedyś sam siebie "osłabiłem"....Krótko po odebraniu prawka (17lat) kumpel zadzwonił po mnie wnocy i zapytał czy nie przyjade po niego i kumpli :?: Ja mu tam że pewnie tylko zapytam ojca czy mi auto da... :szeroki_usmiech No i pojechałem po nich na jakąś wiochę nie daleko mojego miasta....oczywiście wszyscy zalani w trupa kupa śmiechu (zasłaniali mi oczy debile :P ) ale to nie było najgorsze....jadąc z tej wiochy żeby się przed nimi popisać przycisnąłem 120km/h (noc, wąska wiejsca boczna droga) wyskoczyłem z drogi podporządkowanej i przeciąłem drogę główną :shock: po chwili dopiero się skapnąłem, że to zrobiłem :!: :shock: NORMALNIE WIĘCEJ SZCZĘŚCIA NIŻ ROZUMU :twisted:
              nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• Karql
                L&K
                • 2010
                • 1124

Zamieszczone przez BADYL
                kiedyś sam siebie "osłabiłem"....Krótko po odebraniu prawka (17lat) kumpel zadzwonił po mnie wnocy i zapytał czy nie przyjade po niego i kumpli :?: Ja mu tam że pewnie tylko zapytam ojca czy mi auto da... :szeroki_usmiech No i pojechałem po nich na jakąś wiochę nie daleko mojego miasta....oczywiście wszyscy zalani w trupa kupa śmiechu (zasłaniali mi oczy debile :P ) ale to nie było najgorsze....jadąc z tej wiochy żeby się przed nimi popisać przycisnąłem 120km/h (noc, wąska wiejsca boczna droga) wyskoczyłem z drogi podporządkowanej i przeciąłem drogę główną :shock: po chwili dopiero się skapnąłem, że to zrobiłem :!: :shock: NORMALNIE WIĘCEJ SZCZĘŚCIA NIŻ ROZUMU :twisted:
                Znajomy miał podobną sytuację, tylko jeszcze lepszą :diabelski_usmiech

Jechał kredensem i ta droga podporządkowana tak pod górę była, że go wyrzuciło i wbił się na pakę stara
                Było: 117,5KM / 238,9 Nm
                Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• Zorr
                  RS
                  • 2011
                  • 2110

Zamieszczone przez piramida
                  ...
                  Następnie zjazd do zatoczki autobusowej i zapewne mandacik :wink:
                  ... albo lodzik (tak mi się skojarzyło wybaczcie )

swoją drogą to tyłuł wątku powinien uwzględniać płeć piękną.

BADYL nie wiem co gorsze zasłanianie oczów podczas jazdy (zgadnij kto to?)
                  czy przejazd z impetem przez drogę z pierwszeństwem (w stylu amerykańskich filmów)
                  Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                  Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• domino_EL
                    Ambiente
                    • 2009
                    • 204

Zamieszczone przez BADYL
                    NORMALNIE WIĘCEJ SZCZĘŚCIA NIŻ ROZUMU
                    nic dodac nic ujac..... wszystko w temacie ....
                    ..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....

Komentarz

• andriu21tg
                      L&K
                      S_OCP Member
                      • 2008
                      • 1499

bzyq_74, to jest z tej nowej kamerki?

Komentarz

• bzyq_74
                        RS
                        • 2008
                        • 3467
                        • Volkswagen
                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                        • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez andriu21tg
                        bzyq_74, to jest z tej nowej kamerki?
                        stara jeszcze , nie miałem jeszcze czasu założyć nowej, ale koło weekendu opanuje sprzęt
                        MARCIN
                        Mój szkodnik

Komentarz

• Agamek12
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2006
                          • 9935
                          • Ford

Dziś mialem okazję widzieć auto prześmieszne.
                          Otóż o 18.00 nagle w tylnym lusterku zobaczyłem coś, co miało z jednej strony silne biało-niebieskie światło, na środku wyraźne białe a po drugiej stronie białe słabe... Jak już to coś mnie "dopadło" zauważyłem w lusterku wstecznym, ze to Audi A4 B5 z jednym świecącym "xenonem", drugim "xenonem" nieświecącym i znaczkiem OOOO ze świecacych diód(?). Otóż to coś mnie postanowiło wyprzedzić i wtedy zobaczyłem z tyłu "leksusy", w których nie świeciło jedno światło pozycyjne. Po wyprzedzeniu mnie OOOO musiało przyhamować, a wtedy to jedyne pozycyjne przestało świecić, ale zaświeciło sie światło hamowania TYLKO z drugiej strony :szeroki_usmiech
                          Prawdopodobnie (ale tego nie potwierdzę w 100%) OOOO miało tez "tjuningowy" wydech, bo słychać je było dość wyraźnie...
                          Adam... Używam:
                          Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                          Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• blind_walker
                            RS
                            • 2010
                            • 4533
                            • Octavia I combi (1U5)
                            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Agamek12, Mnie dzisiaj rozśmieszyła blondi w Pedżocie 308cc, która postanowiła otworzyć dach. Fakt słońce świeciło, ale były z 3stopnie na plusie. :szeroki_usmiech
                            mkII 20VT (600h worked)
                            Roooooomster

Komentarz

• Agamek12
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2006
                              • 9935
                              • Ford

blind_walker, moja siostra jak 3 razy do roku wyprowadzała z garażu swoje Megane CC to też w temperaturach zupelnie nieletnich jeździła bez dachu... :diabelski_usmiech
                              Adam... Używam:

Komentarz

• Dzida
                                RS
                                • 2006
                                • 2253

Zamieszczone przez Agamek12
                                Otóż o 18.00 nagle w tylnym lusterku zobaczyłem coś, co miało z jednej strony silne biało-niebieskie światło, na środku wyraźne białe a po drugiej stronie białe słabe... Jak już to coś mnie "dopadło" zauważyłem w lusterku wstecznym, ze to Audi A4 B5 z jednym świecącym "xenonem", drugim "xenonem" nieświecącym i znaczkiem OOOO ze świecacych diód(?). Otóż to coś mnie postanowiło wyprzedzić i wtedy zobaczyłem z tyłu "leksusy", w których nie świeciło jedno światło pozycyjne. Po wyprzedzeniu mnie OOOO musiało przyhamować, a wtedy to jedyne pozycyjne przestało świecić, ale zaświeciło sie światło hamowania TYLKO z drugiej strony
                                Popłakałem się ze śmiechu :haha: :haha: :haha: :haha:

Komentarz

• blind_walker
                                  RS
                                  • 2010
                                  • 4533
                                  • Octavia I combi (1U5)
                                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Agamek12, :szeroki_usmiech W wakacje pomykałem cabrioletem i jak było mniej niż 15stopni, to nie powiem było jeszcze ok, ale na jesieni przy 3 stopniach zawinąłem się w szal, do tego czapka rękawiczki i nie więcej jak 60km/h. :P Dupa też byłem, bo nie założyłem windshota. Więc jeśli chodzi o warunki termiczne, to nie czułem się zbyt komfortowo. :P
                                  mkII 20VT (600h worked)
                                  Roooooomster

Komentarz

• Agamek12
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2006
                                    • 9935
                                    • Ford

Zdjęcie, które zrobiłem przed Sylwestrem...
                                    W aucie podczas przyśpieszania butla znajdowała się może z 5cm nad asfaltem... Kierowca mnie "osłabił" totalnym brakiem rozsadku pozwalajacym jeździć czymś, co jest totalnie niebezpieczne (byle kamień na drodze może mu tą butlę zerwać)...

[ Dodano: Sro 04 Sty, 12 08:25 ]
                                    Dzida, ja często widzę podobne cuda na "trasie białostockiej" pomiędzy Markami a Radzyminem... Najczęściej (tak jak to OOOO) auta mają rejestrację WWE, wewnątrz siedzi 4-5 młodzieńców...
                                    Ale świecący znaczek widziałem po raz drugi w życiu :diabelski_usmiech
                                    Adam... Używam:

Komentarz

• Zorr
                                      RS
                                      • 2011
                                      • 2110

Agamek12, fajna terenówka, ciekawe jaki ma prześwit

wczoraj żonka była świadkiem potrącenia pieszego.
                                      Opis warunków:
                                      Skrzyżowanie zwykłej drogi z drogą 2 pasmową która ma dodatkowo na środku oddzielone bus pasy. Skrzyżowanie o tyle nietypowe że przejście dla pieszych z sygnalizacją jest tylko przed skrzyżowaniem, za skrzyżowaniem nie ma przejścia. Za to jest barierka odgradzająca chodnik od jezdni.

No i teraz 70 letnia babka próbowała przejść przez skrzyżowanie za nim, czyli na skróty (20metrów zyskałaby) tam gdzie nie ma przejścia ani sygnalizacji. Najpierw musiała przekroczyć barierkę a później z 7 pasów ruchu (2 w jednym kierunku, 2 bus pasy, 1 lewo skręt i 2 na wprost) udało jej się przejść 5 pas lewoskręt na którym stał samochód, na 6 pasie została potrącona przez golfa jadącego na wprost.

Przeżyła.
                                      Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                                      Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• Agamek12
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2006
                                        • 9935
                                        • Ford

Zamieszczone przez Zorr
                                        Agamek12, fajna terenówka, ciekawe jaki ma prześwit.
                                        Na tym zdjeciu auta jadą powoli, więc (załadowany - co widać) tył jest jakieś 15cm nad jezdnią, ale podczas przyśpieszania szedł ostro w dół... No moze trochę przesadzam, może nie było to 5cm, ale z pewnością mniej niż 10cm :shock:
                                        W każdym razie bytla była najniższym punktem auta - zresztą na zdjęciu wyraźnie widać, że jest zdecydowanie niżej niż hak czy też mocowanie amortyzatora do osi...
                                        Adam... Używam:

Komentarz

• zepter00
                                          RS
                                          • 2008
                                          • 2304

Zdjęcie, które zrobiłem przed Sylwestrem...
                                          W aucie podczas przyśpieszania butla znajdowała się może z 5cm nad asfaltem... Kierowca mnie "osłabił" totalnym brakiem rozsadku pozwalajacym jeździć czymś, co jest totalnie niebezpieczne (byle kamień na drodze może mu tą butlę zerwać)...

[ Dodano: Sro 04 Sty, 12 08:25 ]
                                          Dzida, ja często widzę podobne cuda na "trasie białostockiej" pomiędzy Markami a Radzyminem... Najczęściej (tak jak to OOOO) auta mają rejestrację WWE, wewnątrz siedzi 4-5 młodzieńców...
                                          Ale świecący znaczek widziałem po raz drugi w życiu :diabelski_usmiech
                                          Czyli ludzie z mojego "terenu". Nie wiem jak ich ale moją rejestrację można odczytać tylko na czerwonym świetle, w innym przypadku moje auto zbyt szybko się oddala, zmieniając często pasy ruchu.

Poza tym, w soboty o godz 16 - 18 zasuwam S8 od zjazdu przed Wyszkowem i śmigam aż do zjazdu na Sochaczew i Bemowo... irytuje mnie, że tylko raz widziałem "OCP" :?
                                          Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• Karol-zg
                                            Drive
                                            • 2011
                                            • 54

Czekałem dziś na autobus.
                                            Tak, postanowiłem jeździć autobusem w ramach protestu na wysokie ceny ON.
                                            "Pacze" i widzę młodą kobietę jadącą firmową meganką z kompletnym kapciem w tylnym kole. Po ok 5 minutach jedzie w przeciwnym kierunku i nadal bez powietrza.
                                            Ogólnie robiła sporo hałasu, jechała z normalną prędkością, gadała przez telefon i jej twarz sprawiała wrażenie zapłakanej/sfrustrowanej.
                                            Starszy pan na przystanku skwitował to słowami "matko bosko" :twisted:
                                            Moje autko:
                                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=664461#664461

Komentarz

• natash
                                              RS
                                              • 2011
                                              • 2599

Ja tu opisywałem wcześniej lepszą sytuację, bo jechała tak z Torunia do Bydgoszczy już bez felgi...

Komentarz

• Agamek12
                                                RS
                                                S_OCP Member
                                                • 2006
                                                • 9935
                                                • Ford

To tak jeszcze z dziś rana: od 3,5roku jeżdzę do pracy tą samą trasą, której około 7-8km to dość kręta droga (ale z delikatnymi zakrętami) z równiutkim asfaltem. Po tej drodze można bezpiecznie cały czas jechać 100-110km/h nawet wtedy, gdy droga jest wilgotna (ale nie śliska!). Generalnie tylko w jednym miejscu czasami zdarza mi się przyhamować do 90km/h (kiedy nie mogę delikatnie "ściąć" zakretu)...
                                                A dziś trafiłem na jakąś piz.ę w Lanci Kappa WL ...., która cały czas jechała 70-80km/h zwalniając dość znacznie(!) przed każdym zakrętem. I jak na złość za cholerę nie mogłem jej wyprzedzić, bo z naprzeciwka był non stop ruch... (trasa 632 między Markami a Stanisławowem)
                                                Adam... Używam:

Komentarz

• szkoda
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2005
                                                  • 22543

Zamieszczone przez Karol-zg
                                                  Ogólnie robiła sporo hałasu, jechała z normalną prędkością, gadała przez telefon i jej twarz sprawiała wrażenie zapłakanej/sfrustrowanej.
                                                  może dzwoniła po pomoc drogową :szeroki_usmiech
                                                  saport techniczny baj DGW
                                                  była BKD+DSG '05 120kkm
                                                  była BXE '08 190kkm
                                                  no i nie ma :-)

Komentarz

• kabanos
                                                    RS
                                                    • 2011
                                                    • 4544
                                                    • Octavia I combi (1U5)
                                                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

I jak na złość za cholerę nie mogłem jej wyprzedzić, bo z naprzeciwka był non stop ruch...
                                                    Może czas na zawirusowanie :diabelski_usmiech

[ Dodano: Sro 04 Sty, 12 18:25 ]
                                                    Zamieszczone przez zepter00
                                                    irytuje mnie, że tylko raz widziałem "OCP"
                                                    Ja się sporo kręcę po Krakowie i najczęściej OCP-ków widzę na spotach

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

Pracuję...