Zamieszczone przez shok
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez shokNie wiem jak wy ale ja zauważyłem jedną zasadę.Im drozsze auto posiada kierowca tym wiekszy burak za kierownica.Co nie którzy myślą,ze jak mają auto za 200 ,300 tys lub wiecej to im wszystko wolno.Jeżdzą i parkują jak chcą :?
Komentarz
-
-
misiek^wro może raczej elita z tych oszołomów, czubów ...
[ Dodano: Pon 08 Lis, 10 14:35 ]
mnie dzisiaj osłabił pan, w chyba punto, stał sobie na światłach, niby nic dziwnego gdyby nie fakt, że było to na moim pasie :shock:
skręcałem jak ten biały na zdjęciu
jak przejechało kilka samochodów to się chyba zorientował że coś jest nie tak i włączył awaryjne :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
abstinent, Na tym skrzyzowaniu Bystrzanskiej i Andersa rozne rzeczy sie dzieja. Tak samo na rondzie Hulanka (chociaz i tak jest lepiej niz jak go otwarli). Teraz niezla jazda jest na turbinowym rondzie przy Piekarskiej.
A jak skoncza wezel Rosta na Niepodleglosci to mape jak na wezle Sosnica w Gliwicach beda musieli dac niektórym :twisted:
Komentarz
-
-
A mnie osłabił pan instruktor "nauki" jazdy, który jest na tak zajebisty, że prawie mi jego kursantka przejechała po nodze przy parkowaniu równoległym. Już widzę, że za mocno dokręciła i wjedzie zaraz na chodnik więc troszkę się odsunąłem ale ona jedzie dalej więc musiałem uciekać LoL, a on zero rekacji, bo ani stop się nie zaświecił ani nić. Dopiero jak mu posłałem pare :klnie: to chyba wcisnął coś tam ale jakoś się nie przejął specjalnie.
Ostatnio koledze z klatki L przerysowała samochód i co? Pojechała sobie dalej....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroOszolomy, czuby, p .. :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech "To som my" :twisted:
honda, którą wrzucałem wcześniej godnie kontynuuje parkowanie na 2 miejscach, już czwarty dzień... :lol:
(a myślałem, że ktoś "na chwilę" przycupnął, do sklepu czy cuś...)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
No to tera ja coś napiszę w tym temacie :wink:
A mianowicie:
Im bardziej wypasiona Skoda, tym dłuższa antena na dachu.
Im dłuższa antena, tym krótsze przyrodzenie, które trzeba sobie rekompensować zapierd...jąc po drodze.
Zauważyliście to?
Nie piszę o przedstawicielach handlowych, bo to jest inna inszość.
Piszę o posiadaczach RSek, SuberB itp. itd. z takimi antenami, że ledwo pod wiadukt się mieszczą.
Komentarz
-
-
Idę do garażu i chyba swoją skrócęMartino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobolinoNo to tera ja coś napiszę w tym temacie :wink:
A mianowicie:
Im bardziej wypasiona Skoda, tym dłuższa antena na dachu.
Im dłuższa antena, tym krótsze przyrodzenie, które trzeba sobie rekompensować zapierd...jąc po drodze.
Zauważyliście to?
Nie piszę o przedstawicielach handlowych, bo to jest inna inszość.
Piszę o posiadaczach RSek, SuberB itp. itd. z takimi antenami, że ledwo pod wiadukt się mieszczą.
No risk no fun :yay:Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobolinoIm bardziej wypasiona Skoda, tym dłuższa antena na dachu.
Zauważyliście to?
za to obserwuję alergię kierowców Passatów na Skody :roll:Bóg stworzył kobietę-piwo to wynagrodzenie za tą pomyłkę.
Skoda Octavia Combi 2001 AGR
Skoda Superb 2004 AWX
Skoda Octavia Combi RS 2010 CCZA
Komentarz
-
Komentarz