Zamieszczone przez dontak
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Wracałem z zakupów ulicą Pawińskiego od Banacha w stronę Korotyńskiego i pierwszy skręt w Księcia Trojdena kierownik zamiast do lewej krawędzi jezdni to staje na środku chcąc skręcić i nie pomyśli, że jest na tyle szeroko, że zmieszczą się dwa samochody spokojnie, dalej skręt w prawo w Dickensa, widzę w lusterku, że drugi samochód za mną jedzie z kierunkiem w prawo, a że na sygnalizatorze było czerwone i strzałka warunkowa to zjechałem tak aby mógł spokojnie skręcić ale już Pani w Vectrze za mną na to nie wpadła, jedziemy dalej skręt w Pruszkowską w lewo i znowu taka sama sytuacja jak przy skręcie w Trojdena. Ja nie wiem Ci ludzie to nie myślą czy nie powiedzieli wspomnieli o myśleniu na kursie?
Komentarz
-
-
A ja dzisiaj rano, przed pracą, stoję sobie na przystanku.
Przejście dla pieszych może tak z 15 kroków ode mnie.
Zapaliło się czerwone światło a tu nadjeżdża jakiś stary jelcz.
Nagle pisk opon, siwy dym, i kierownik nie miał żadnych szans żeby wyhamować.
Poszedł jak przecinak przez te pasy. Sekundę później i by był niezły pasztet.
Zresztą nie tak dawno, to samo przejście, czerwone pali się od dłuższego czasu.
Przed przejściem kolejka kilku samochodów i nadjeżdża stary zielony lublin.
Gość w ostatniej chwili po heblach, na lewy pas, ominął stojące auta cały czas hamując
(tylko jakoś tak, nie chciało mu to zbytnio zwalniać) i przez pasy. Dobrze że po drugiej stronie nic nie stało i piesi, wraz ze mną, zdążyli już przejśćByła O1 AGR
Jest O1FL ALH
Komentarz
-
-
Miałem niedawno ciekawą sytuację na drodze, którą dosyć dobrze pokazuje na szybko wykonany obrazek:
Skrzyżowanie w kształcie litery T - równożędne - skręcam w lewo, uliczki są dosyć wąskie, można powiedzieć że osiedlowe, ruch praktycznie żaden. Widzę że pani stojąca w Cinqecento po mojej lewej stronie, coś wykrzykuje w samochodzie i macha rękami, więc po wykonaniu skrętu zatrzymuje się na jej wysokości otwieram szybę, żeby dowiedzieć się o co chodzi , pani również otwiera szybę i słyszę.....
k....wa, ch...ju przecież miałam cię z prawej strony i miałam pierwszeństwo, naucz się jeździć idioto
Mnie po prostu zamurowało ad: , a Pani coś jeszcze pokrzykując, ruszyła z piskiem, nie dając mi możliwości riposty.
Skąd Ci ludzie mają prawa jazdy :!: :?:
Komentarz
-
-
o'leZałączone plikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda, jak ładnie swoją białą zaparkowałeśMartino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez martinoszkoda, jak ładnie swoją białą zaparkowałeś
ja nawet zostawiam miejsce dla pieszych i nie panoszę się na chodniku
[ Dodano: Pią 05 Lis, 10 15:44 ]
Zamieszczone przez suchyfiut.jpg :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Ostatnio miałem fajna sytuacje na światłach:
zatrzymała się za mną kobieta za chwile patrzę coś się dymi myślę sobie cholera ale zaczął mi dymić samochód ale za chwile zauważyłem ze to tej Pani spod maski więc wychodzę i mówię szanownej pani ze chyba ma jakiś problem bo coś się jej dymi to ona do mnie : spoko nić sie nie dzieje :hammer :shock: :shock:
Komentarz
-
-
dotknal ja czy nie ? bo na fotce widac ze takJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
Komentarz