Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafiki
    RS
    • 2012
    • 15975
    • Superb III (3V3)

Timovadro, a niby czego się spodziewałeś po ASO? że za pół ceny zrobią? :haha:
    Zamieszczone przez bzyq_74
    to dobrze że tylko 2x :diabelski_usmiech
    Dobrze prawisz
    Sory za OT
    رافال
    Spoty
    Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• idas
      Elegance
      • 2006
      • 828

:zastrzelic

W sumie to jakjedziesz strasznie deformuje nagrania...
      VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
      VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline

Komentarz

• Ayu
        RS
        • 2009
        • 4154

Geniusz z Audi wyjechał z bocznej uliczki, przeciął podwójną linię ciągłą przed skrzyżowaniem z Niepodległości i chciał jechać w lewo, geniusz za nim jak to zobaczył ominął stojące auta przed skrzyżowaniem i się ustawił za Audi. Zablokowali skręt w prawo z Niepodległości w Nowowiejską, a potem kierowca Audi się zdziwił, że tramwaj może jechać na wprost...i takie miał :Bojesie:

Komentarz

• yogi_at_pozen
          Rider
          • 2011
          • 418

Zamieszczone przez dominik9420
          Zamieszczone przez mirek_p11
          No ja pierd....e.
          Pomijając już fakt, że tam wjechała, to jeszcze ciągnie lewym pasem :wow ad:
          zamiast krzyczec to byc pomyslal... dla niej byl to pas prawy wiec jakkolwiek globalnie patrzac jechala niepoprawnie, to z Jej perspektywy jechala "prawidłowo".

[ Dodano: Pią 24 Maj, 13 12:14 ]
          Zamieszczone przez Agamek12
          "Pożalę" się na zachowanie bieszczdzkich kierowców... :roll:
          Jak jestem w swoich okolicach, to niejednokrotnie sam mrugam innym lub mi mrugają inni kierowcy, gdy nie włączę świateł mijania. A w Bieszczadach potrafię nie włączyć świateł (zapominam: starość nie radość :cry: ) i dopiero po kilku kilometrach sam orientuję się, że jadę bez świateł... Żadnej informacji od innych bieszczadzkich drajwerów... :?
          w Bieszczadzkich rejonach znane jest powiedzenie: "są kierowcy dobrzy, źli i z Leska" - Lesko to w pewnym sensie furtka do Bieszczad/ów dla niezorientowanych w mapie
          to moze tlumaczyc pewne zachowania

Komentarz

• kabanos
            RS
            • 2011
            • 4544
            • Octavia I combi (1U5)
            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Dzisiaj wyprzedził mnie na podwójnej ciągłej kierownik Insigni i się wpierdzielił przed maskę. Jak rzadko używam, to w tej sytuacji klakson trzymałem kilka sekund :evil:

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• yogi_at_pozen
              Rider
              • 2011
              • 418

Zamieszczone przez Wally
              jestem oczywiscie pozytywnie zaskoczony postawa Rosjan, ale z drugiej strony im sie dziwie - patrzac na multum filmow z "Russian Fail" w nazwie, kazde takie zatrzymanie by pomoc komus na drodze to swietna okazja zeby ktos inny zrobil mu z dupy garaz...

Komentarz

• PieTrzaK
                L&K
                • 2009
                • 1323
                • Octavia I (1U2)
                • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Wczoraj policmajster po prostu zostawił mnie ze szczęką na podłodze.... Jedzie sobie nieoznakowana Meganka z kogutem na dachu - ale nie włączonym, bez sygnałów dźwiękowych. Jedzie jakieś 80 albo i lepiej w zabudowanym, wyprzedza ciąg aut przez podwójną ciągłą, powierzchnię wyłączoną z ruchu oraz pod koniec jedzie pod prąd pasem do lewoskrętu dla kierunku przeciwnego. Dojeżdża do świateł. Odpala samą błyskotkę ale dalej stoi, w ręku trzyma telefon i chyba pisze smsa :lol: Stoi sobie i stoi, nagle wyłącza błyskotkę, zgarnia z dachu i przejeżdża skrzyżowanie na czerwonym.

WTF? O_O

Żałuję że jeszcze kamery do Octavii nie przełożyłem...

Komentarz

• pleban
                  Rider
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 580

zamieść w wątku o mundurowych na forum, to się dowiesz, że tak działają BARDZO TAJNI AGENCI
                  Taki żarcik, proszę mi nie obcinać głowy na ulicy
                  była O1 1,6 102 KM
                  była O1 1,9 TDI 90 KM
                  była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
                  był Citroen Berlingo 1,6 HDI
                  jest Ford Tourneo Courier

Komentarz

• navigator
                    Rider
                    • 2009
                    • 583
                    • Volkswagen

Zamieszczone przez PieTrzaK
                    Wczoraj policmajster po prostu zostawił mnie ze szczęką na podłodze....
                    eeee..lusssss

ostatnio strażnicy miejscy lanos(z)em, na wisłostradzie 120/80, bez stosownych precjozów,.... nie żeby mie to jakos specalnie osłabiało...droge czyścili, te sie puściłem za zającem

oznakowana kiła, bez błyskotek 120/80 (trasa toruńska).....bez paniki, napinki...nawet sie wyprzedzić dali..lusss

trasa katowicka...oznakowana astra II....120/70....spoko lusss...przynajminiej płynnie się za nimi jechało

możnaby powiedziec...jedź i daj pojechać innym... :szeroki_usmiech
                    >>E<< by Ali, defibrylator by DGW

Komentarz

• Agamek12
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 9935
                      • Ford

W temacie SM w Warszawie...
                      Jak ktoś ma ochotę popatrzeć na przestrzeganie przepisów drogowych przez tą formację to niech wpadnie na chwilę na ul. Jana Młota przed ich posterunek(?) i popatrzy na przestrzeganie nakazu jazdy w odpowiednim kierunku na ulicy jednokierunkowej przez strażników zarówno w autach prywatnych, jak i służbowych...
                      Adam... Używam:
                      Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                      Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• hubert78
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 1576

:shock:
                        Na Kwejk.pl znajdziesz największą dawkę humoru w internecie - memy, śmieszne filmiki, gify i wiele więcej. Codziennie dostarczamy najświeższy sort memów na viralowe tematy z obecnych wydarzeń.

:shock:

Komentarz

• rafiki
                          RS
                          • 2012
                          • 15975
                          • Superb III (3V3)

Mnie dzisiaj co prawda nie kierowca tylko sąsiad mego ojczulka i nie osłabił a po prostu wku*wił :evil: Zna mnie i ojca z widzenia jak to sąsiad, a jednak dzisiaj jak wyciągałem na parkingu pod blokiem zegary z auta żeby luty na liczniku poprawić ten baran zadzwonił na 997 i zgłosił...próbę kradzieży samochodu marki Skoda Octavia :!: podejrzenia wzbudził...laptop stojący na podszybiu :!: Policmajstry przyjechali, kazali wysiąść, odłożyć wszelkie narzędzia, zawartość kieszeni na maskę, dokumenty przez ponad godzinę sprawdzali czy aby auto nie kradzione i cholera wie co jeszcze. Brakowało tylko żeby nas od razu skuli...zgłoszenie oczywiście było anonimowe z nr zastrzeżonego 8) dlatego nienawidzę jak ktoś cierpi na nadmiar wolnego czasu
                          رافال
                          Spoty

Komentarz

• spc
                            Elegance
                            • 2012
                            • 825
                            • Octavia II combi (1Z5)
                            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez rafiki
                            ...baran zadzwonił na 997 i zgłosił...próbę kradzieży samochodu marki Skoda Octavia
                            Przypomniało mi się jak mnie jakieś 4-5 lat temu w Poznaniu osłabili sami policjanci. Miałem próbę włamu do auta podczas targów Budma - jakiś amator próbował wyłamać zamek z drzwi kierowcy i je całkiem zablokował. Zgłosiłem to i w oczekiwaniu na policję próbowałem zdjąć boczek żeby jakoś odblokować zapadki. Patrol przyjechał i przywalili się do mnie, że włamuję się do auta i próbuję otworzyć drzwi. Zgłupiałem, bo jak mogę się włamywać do samochodu skoro jestem w środku?

Z kolei piątek osłabili panowie na stacji kontroli pojazdów jak robiłem przegląd. Badania oczywiście przeprowadza Pan Wielki Diagnosta. Najpierw wydarło mu moją octę z rolek bo haldex odpalił tylni napęd - już widziałem przód wbity w ścianę :shock:
                            Później próbował ustawić wysokość świateł uwaga... nakrętką mocującą reflektor. Jak to nie przyniosło efektu, regulował tym, co mu się później rzuciło w oczy - śrubą od długich. Skutek był taki, że rozregulował je całkiem i ustawiał je od nowa. Jakbym mu nie pokazał gdzie są odpowiednie śruby do regulacji, to pewno próbowałby ruszać torxy od pasa przedniego... Wniosek: omijać z daleka.
                            Jestem za tym, żeby badania techniczne były bardziej restrykcyjne, ale przy okazji żeby też dobrali się do dupy takim "fachowcom".
                            Piter
                            tarasik.eu - tarasy i balkony z drewna i kompozytu
                            KM i Nm dołożył gregor10

Komentarz

• JanuszSz
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2007
                              • 2835
                              • Superb II combi (3T5)

Policmajstry przyjechali, kazali wysiąść, odłożyć wszelkie narzędzia, zawartość kieszeni na maskę, dokumenty przez ponad godzinę sprawdzali czy aby auto nie kradzione i cholera wie co jeszcze. Brakowało tylko żeby nas od razu skuli
                              A mogli zastrzelić.
                              Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• rafiki
                                RS
                                • 2012
                                • 15975
                                • Superb III (3V3)

JanuszSz, dzięki za pocieszenie :twisted:

[ Dodano: Wto 28 Maj, 13 10:14 ]
                                spc, badania niech i będą bardziej restrykcyjne, ale przede wszystkim niech sprawdzają wiedzę i umiejętności samych diagnostów. tak z ciekawości, ile trwał przeglądzik? :lol:
                                رافال
                                Spoty

Komentarz

• xplo
                                  Ambiente
                                  • 2010
                                  • 221

Zamieszczone przez pstrykacz
                                  A mnie dzisiaj osłabiłi i jednocześnie wku...wili na parkingu lokalnego marketu debile(nie wiem kto) co porysowali mi wózkiem na zakupy róg zderzaka. Pewnie im wózek odjechał przy wyciąganiu zakupów. Nic tylko nakopać do dupska. :evil:
                                  Dlatego nigdy nie parkuję przy markecie. Raz mnie podkusiło może 10 aut stało, mówię sobie a stanę prawie na końcu nikogo obok mnie miejsc ze 30, patrzę jedzie audi kombi stanęła przy samym moim samochodzie, otwiera drzwi jeb po aucie wzięła torebeczkę i pobiegła do fryzjera mnie zatkało normalnie.

Zauważyłem, że jest to bardzo częste ja specjalnie parkuję przy samych krawędziach i to jeszcze samym krawężniku aby inny miał więcej miejsca i nie stuknął przy otwieraniu drzwi. Jednak zawsze mnie obstawią a innych miejsc pełno.

Komentarz

• Kajtolini
                                    Classic
                                    • 2013
                                    • 1

Ja staram się z kolei w ogóle przy marketach nie parkować, ale tacy ludzie mnie strasznie wkurzają.
                                    strony internetowe

Komentarz

• wodan
                                      Rider
                                      • 2012
                                      • 417
                                      • Octavia I combi (1U5)
                                      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

W zasadzie, to nie wiadomo kto tu kogo osłabił.

Jadę sobie przed chwilą spokojnie, dojeżdżam do skrzyżowania, a na dołączeniówce zapala się żółte. Myślę, że nie będę skakał tylko się zatrzymam "jak człowiek". Decyzja okazała się trafna, bo w chwili naciśnięcia hamulca światełko zaczerwieniło się, a Szkodnik ładnie zatrzymał się na linii. W tejże chwili usłyszałem za sobą ostry pisk opon, a spoglądając w lusterko zobaczyłem zbliżającą się starą, czerwoną Fiestę z przerażoną panią kierownik na pokładzie.
                                      Jej droga hamowania była na tyle długa, że zdążyłem pomyśleć, że za chwilę będę miał do roboty cały tyłek. Odpuściłem sprzęgło, skontrowałem w prawo, a pani kierownik na szczęście skontrowała w lewo, także nasze bolidy się na szczęście nie spotkały. Po zatrzymaniu swego ognistego rydwanu, skrajnie zestresowana pani kierownik zawisła na kierownicy, a z szoku pourazowego wyrwał ją jakiś niecierpliwiec, który manifestował klaksonem i jej i w sumie mnie, że przeca zielona strzałka już się pali, więc powinniśmy ruszyć dupy.

Finalnie, nic się nikomu nie stało. Fiesta może wyciągnie jakieś wnioski (a może nie, szczególnie, że na następnych światłach już gnała, ile mogła), a ja się zastanawiam, czy przestrzeganie przepisów jest takie bezpieczne, jak się to promuje
                                      Pozdrawiam
                                      Wodan

Szkodnik: O1 1.9 TDI AXR kombi

Komentarz

• spc
                                        Elegance
                                        • 2012
                                        • 825
                                        • Octavia II combi (1Z5)
                                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

spc, badania niech i będą bardziej restrykcyjne, ale przede wszystkim niech sprawdzają wiedzę i umiejętności samych diagnostów.
                                        I to właśnie mam na myśli. T że auto mam w dobrym stanie to wiem, bo dbam o nie i ja i mój zaufany mechanior

tak z ciekawości, ile trwał przeglądzik? :lol:
                                        W sumie ok. pół godziny, z czego 10 minut to była zabawa z samymi światłami. Był jeszcze jeden starszy gość i jakiś młodzik na praktykach, dość długą chwilę siedzieli we 3 w kanale i podziwiali octę od spodu. Dowiedzieli się przy okazji, że w autach Skody są montowane napędy 4x4.
                                        Piter
                                        tarasik.eu - tarasy i balkony z drewna i kompozytu
                                        KM i Nm dołożył gregor10

Komentarz

• Agamek12
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 9935
                                          • Ford

:szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
                                          Jadę sobie dziś z roboty trasą naokoło, żeby pokontemplować sobie jakość jazdy swoją wspaniałą Toyotą. Jadę sobie więc przez Nieporęt prędkościę wyższą niż dopuszczalna (jakieś 60-65km/h) a na ogonie siedzi mi koleś w Oplu Combo z miną wkur.ioną, bo ani ja nie chcę jechać szybciej (no bo mam jazdę relaksacyjną), ani nie może wyprzedzić, bo z naprzeciwka ktoś jedzie...
                                          No ale nagle sukces: po wyjechaniu z Nieporętu droga zrobiła się pusta, a zgred w T25 nie przyśpieszył, wiec młody gniewny w białym Cobmo z predkością ślimaka mnie wyprzedził. Przejechałem jeszcze trochę z tym Combo przede mną i nagle zobaczyłem, że w Białobrzegach stoi radiowóz... Cóż, Combo jechało szybciej niż ja i załapało się na suszarkę
                                          Adam... Używam:
                                          Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                                          Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• rafiki
                                            RS
                                            • 2012
                                            • 15975
                                            • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez spc
                                            Dowiedzieli się przy okazji, że w autach Skody są montowane napędy 4x4.
                                            Jak to mówią, człowiek całe życie się uczy :lol:
                                            رافال
                                            Spoty

Komentarz

• loponez
                                              Ambiente
                                              • 2011
                                              • 196

wodan,
                                              Są tacy co "myślą", że ich fantastyczna fura ma niesamowite możliwości a ich doskonała technika jazdy zapewni im pełne panowanie nad ich gablotą w każdej chwili i warunkach. Niestety, jak to mawiał jeden z kierowców rajdowych których miałem przyjemność spotkać w swoim życiu - praw fizyki nie złamiesz.
                                              Nie wszyscy jednak w to wierzą - wjazd w korek
                                              Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
                                              nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!

Komentarz

• wokan
                                                Ambiente
                                                • 2007
                                                • 210

Wiele rzeczy już widziałem na drodze i myślałem, że już nic nie jest mnie w stanie zdziwić, ale to co zobaczyłem będąc na gościnnych występach w Poznaniu mnie zszokowało.
                                                Korek... Podjeżdżam do Audi stojącego przede mną i mój mózg rejestruje coś co powoduje zapalenie czerwonego światełka - coś mi nie gra wewnątrz tego Audi. Przyglądam się uważniej i widzę że jakieś owady fruwają w środku - cała chmara! Po prostu aż czarno! :shock: :shock: Patrzę na kierowcę a on sobie spokojnie siedzi w tym specjalnym stroju pszczelarza, z takim dużym kapeluszem i siatką na twarzy :shock: :shock: :shock:

Gość wiózł rój pszczół... luzem :shock: :szeroki_usmiech ad: ad: ad:
                                                Octavia II RS TDI 200/441
                                                "Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech

Komentarz

• zepter00
                                                  RS
                                                  • 2008
                                                  • 2304

Gość jest nietykalny dla policji :diabelski_usmiech chyba, że podejdzie taki w stroju do rozbrajania bomb.
                                                  Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• rafiki
                                                    RS
                                                    • 2012
                                                    • 15975
                                                    • Superb III (3V3)

i będą się licytować kto ma lepsze ciuchy :diabelski_usmiech
                                                    رافال
                                                    Spoty

Komentarz

Pracuję...