Zamieszczone przez zepter00
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Wczasuję sobie w Bobolinie. Na plażę dojezdzam w taki sposób, że zostawiam auto pod znakiem "zakaz wjazdu" (mimo, że dalej jest wypłytowana droga) i dalej (jakieś 500m) idę piechotą. No ale jakiś Niemiec w starym Compakcie e36 ze starą tablicą rejestracyjną (jeszcze bez flagi - ta z lat 90-tych) chyba nie umie czytać polskich znaków i postanawia pojechać dalej i zaparkować tuż przy wejściu na plażę przy samych kiblach...
Kurczę, jak normalnie jestem tolerancyjny, to jutro jeśli ten dyliżans znów bedzie tam stał, chyba nauczę swoje dziewczyny wykręcać zawory w wentylach w aucie potomka hitlerowca :? ...
Komentarz
-
-
OT prosty numer, dziś jak co dzień, żonę odwiozłem do pracy i przejeżdzam duże skrzyżowanie ulicy Okrężnej z Broniewskiego w Toruniu. obie ulice dwujezdniowe, po dwa pasy - ja jadę pasem lewym z możliwością jazdy wprost lub skrętu w lewo, na prawym pasie srebrna 323F z nastolatkiem za kółkiem - pas tylko i wyłącznie do jazdy na wprost. Co robi Mazda? Kierunek w lewo i skręcamy. Hebel w Gruzie wbity w podłogę i stoimy - ja na środku skrzyżowania i dzieciak też... tuż przed moim nosem...
Komentarz
-
-
a u niemcowwracam z pracy po zjezdzie z autostrady mam kawalek prosta ulica do garazu, mijam kilka skrzyżowań wszystko ze swiatlami - pestka gdy wracam okolo 20 uliczka jest tloczna ale przewaznie przejezdna wiec spoko cd sie kreci spokojna jazd a do domu na kolacje ...dojezdzam do skrzyzowania widze ze tloczno wiec staje przed i czekam az sie troszke przepchnie bym nie utkna na srodku a co robia inni wyprzedzaja mnie po prawej (normalna ulica miejska dwa paski i juz) najpierw taxi -kij mu w merola dmuchal a spokojnie stoje potem jeszcze cos w koncu sie wk...i wjezdzam na skrzyzowanie a tu nagle tym w kabrio mercedesik po sygnale wlos mi deba stanol mysle co jest rozgladam sie a ten debil chcal mnie znowu z prawej wziasc i wskoczyc na skrzyzowanie przedemnie ( wspomne jeszcze ze na wprost i tylko na wprost mozna jechac z mojego pasa, prawy byl do skretu w prawo) myslalem ze wyjde z siebie i stane debilowi na gwiazdce na tym jego merolu no ale spokojnie i wesolo pomachalem mu reka i pojechalem jeszcze na zielonym dalej.
Cholera jak chce jezdzic zgodnie z przepisami to mi nie daja :lol:
Komentarz
-
-
A ja już myślałem, że mnie nic nie zdziwi.
10.30 - Toruń, krzyżówka Poznańskiej i Hallera, rozbite Suzuki Jimmy, Fiat Panda i Toyota Yaris. Ze wstępnego rozeznania jak przejeżdżałem - pani w Yarisie próbowała włączyć się z ulicy Hallera w korek znajdujący się na Poznańskiej - zapewne dość energicznie. Znalazła kilkumetrową lukę pomiędzy Suzuki i Fiatem i wjechała w nią. Linka holownicza, rozpięta pomiędzy Jimmy i Pandą, zadziałała aż za dobrze co zaowocowało gwałtownym strzałem Pandy w lewy bok Yaris i dobiciem go prawym bokiem do tyłu Suzuki...
Awesome...
Komentarz
-
-
soszek81, mojego tekstu ?
:roll:
prosta sprawa nie wjezdzamy na skrzyzowanie gdy jest zapchane by po zmianie swiatel na nim nie zostac i nie zablokowac
ja stanolem przed i czekalem az sie zrobi miejsce
a w tym czasie inni z innego pasa zaczeli mnie omijac i sie wpi...na skrzyzowanie
a gdy ja wjechalem jakis fagas z tylu mnie obtrabil ze wjechalem i go nie wpuscilem...
gdyby cos pisz chetnie bede wyjasnial :wink:
Komentarz
-
-
likoss, nie wszystko tak wsobnie...
2 postywyżej zamiast kropki na końcu pierwszej linijki wstaw sobie dwuropek
BTW - dobrze zrobiłeśNie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
mój szkodnik
Komentarz
-
-
Dziś mnie rozbawił kierownik Volvo XC90 i Audi A4 B5. Na Toruńskiej przed Grotem ok 17 jak zwykle korek w kierunku Marek i kto cwańszy to leci bus pasem, ale kierownik Volvo postanowił przyblokować bus pas jadąc pół na pół z pasem prawym, ale kierownik Audi się zdenerwował i przeskoczył z bus pasa na prawy pas i chciał minąć Volvo z lewej strony, ale mu się nie udało bo Volvo nie chciało puścić Audi i powrócił na prawy pas i było piękne bumi tak kierownik Audi chcąc zaoszczędzić 5 minut stania w korku postał dłużej pisząc oświadczenie lub oczekując na niebieskich.
Komentarz
-
-
Purchawa... Ty już wiesz co
Nie umiem skomentować tego filmu inaczej, niż dwóch cierpów się spotkało
A BTW to w lutym miałeś forum zmienić, tapatalk włączyć i zaległych donatorów przydzielić - ja mam takiego kilkunastokrotnego jakby zsumować
...opóźnienie macie lepsze niż warszawskie metro i tunel wzdłuż Wisły...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoA BTW to w lutym miałeś forum zmienić, tapatalk włączyć i zaległych donatorów przydzielić - ja mam takiego kilkunastokrotnego jakby zsumować
...opóźnienie macie lepsze niż warszawskie metro i tunel wzdłuż Wisły...
Jak widac nad zmianami ciagle pracujemy i w koncu one nastapia."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Dzisiaj zrobiłem trasę ponad 1200km po naszych pięknych drogach i jakby mi przyszło opisać dzisiejsze akcje to by tego się trochę zebrało, reasumując, nic mnie na drodze tak nie wqrwia jak lewo pasowcy :!: Przecież ci ludzie maja mózg wielkości małego orzeszka :evil:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaDzisiaj zrobiłem trasę ponad 1200km po naszych pięknych drogach i jakby mi przyszło opisać dzisiejsze akcje to by tego się trochę zebrało, reasumując, nic mnie na drodze tak nie wqrwia jak lewo pasowcy :!: Przecież ci ludzie maja mózg wielkości małego orzeszka :evil:
choć rzeczywiście...abonamentowcy wqrwic potrafią... :helm>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
-
Nieco nawiązując do tematu: http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informac...yje,90656.html
Guma pękła (prawdopodobnie) i nieszczęście się stało.
Całe szczęście, że ten zestaw nie trafił w dystrybutory paliwa, bo mogloby byc gorzej.
W każdym razie współczucie dla rodziny ofiary - ale niefart człowiek miał niesamowity, że zestaw zwalił się na niego, a nie za nim (bo by go wtedy pewnie co najwyżej kawałek przepchnął).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Nieco nawiązując do tematu: http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informac...yje,90656.html
Guma pękła (prawdopodobnie) i nieszczęście się stało.
Całe szczęście, że ten zestaw nie trafił w dystrybutory paliwa, bo mogloby byc gorzej.
W każdym razie współczucie dla rodziny ofiary - ale niefart człowiek miał niesamowity, że zestaw zwalił się na niego, a nie za nim (bo by go wtedy pewnie co najwyżej kawałek przepchnął).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tobi77A mnie takie co blokują dwa pasy jadąc środkiem.
A już wiem.
Jechałem dzisiaj kulturalnie lewym pasem w swoim mieście, bo po prawej ciężarówka i spokojnie ją wyprzedzam.
Wyprzedziłem ciężarówkę, patrzę wlecze się jakimś srebrnym citroenem prawym na "WB..." mój pas zaraz się kończy,poczekałem aż minę przejście dla pieszych i gaz w podłogę, spokojnie się bym zmieścił, a ta pi*da, zaczyna zjeżdżać mi przed samochód, całe szczęście z na przeciwka nic nie jechało, więc było gdzie uciekać. Wyprzedziłem klienta, po heblach zwolniłem do 20, a citroen w miejscu stoi, :diabelski_usmiech
Dobrze, że nie jechał jakiś łepek, bo bym go normalnie wysadził zza kierownicy...
Człowiekowi szkoda samochodu, bo by pieprznął raz czy drugi w takiego, to możne by w ogóle nie wsiadał za kierownicę...Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Zamieszczam zdjęcie jak polscy kierowcy potrafią parkować. :evil: Zdjęcie zrobione dzisiaj pod moim blokiem. Miejsca jest tyle, że zmieściłby się dostawczak ale po co się wysilać jak można sobie ułatwić życie. Zadam Wam zagadkę. Kto mógł tak zaparkować (chodzi o płeć). Myślę, że nie będzie trudna do odgadnięcia. :diabelski_usmiechZałączone pliki
Komentarz
-
-
dominik9420, akurat danie po heblach zaraz po wyprzedzeniu uważam za szczyt buractwa :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz