Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wokan
    Ambiente
    • 2007
    • 210

Zamieszczone przez zepter00
    Gość jest nietykalny dla policji
    O tym nie pomyślałem, fucktycznie! :szeroki_usmiech
    Octavia II RS TDI 200/441
    "Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech

Komentarz

• Tony065
      RS
      • 2009
      • 2487
      • Octavia I (1U2)
      • ARX 1.8 20VT 150 KM

wokan, autoalarm i ochrona osobista w "jednym". gość jest po prostu nie do ruszenia, no chyba że z miotaczem...dymu :wink:
      Black Pearl, Elegance & RS LOOK
      @ by Tune-up Gdańsk
      TDI VP++ i jeszcze rośnie
      Antek

Komentarz

• Agamek12
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 9942
        • Ford

Wczasuję sobie w Bobolinie. Na plażę dojezdzam w taki sposób, że zostawiam auto pod znakiem "zakaz wjazdu" (mimo, że dalej jest wypłytowana droga) i dalej (jakieś 500m) idę piechotą. No ale jakiś Niemiec w starym Compakcie e36 ze starą tablicą rejestracyjną (jeszcze bez flagi - ta z lat 90-tych) chyba nie umie czytać polskich znaków i postanawia pojechać dalej i zaparkować tuż przy wejściu na plażę przy samych kiblach...
        Kurczę, jak normalnie jestem tolerancyjny, to jutro jeśli ten dyliżans znów bedzie tam stał, chyba nauczę swoje dziewczyny wykręcać zawory w wentylach w aucie potomka hitlerowca :? ...
        Adam... Używam:
        Rolka: e11FL 97KM/130Nm
        Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• Tony065
          RS
          • 2009
          • 2487
          • Octavia I (1U2)
          • ARX 1.8 20VT 150 KM

Agamek12, nie potomek hitlerowca, tylko dziadka z wermahtu, jakich na Pomorzu wielu :wink: i po straż wiejską zadzwoń, tyle :szeroki_usmiech
          Black Pearl, Elegance & RS LOOK
          @ by Tune-up Gdańsk
          TDI VP++ i jeszcze rośnie
          Antek

Komentarz

• -=Quattro=-
            Classic
            • 2013
            • 10

OT prosty numer, dziś jak co dzień, żonę odwiozłem do pracy i przejeżdzam duże skrzyżowanie ulicy Okrężnej z Broniewskiego w Toruniu. obie ulice dwujezdniowe, po dwa pasy - ja jadę pasem lewym z możliwością jazdy wprost lub skrętu w lewo, na prawym pasie srebrna 323F z nastolatkiem za kółkiem - pas tylko i wyłącznie do jazdy na wprost. Co robi Mazda? Kierunek w lewo i skręcamy. Hebel w Gruzie wbity w podłogę i stoimy - ja na środku skrzyżowania i dzieciak też... tuż przed moim nosem...
            Redster Auto

Komentarz

• likoss
              Elegance
              • 2010
              • 753
              • Superb II combi (3T5)

a u niemcow wracam z pracy po zjezdzie z autostrady mam kawalek prosta ulica do garazu, mijam kilka skrzyżowań wszystko ze swiatlami - pestka gdy wracam okolo 20 uliczka jest tloczna ale przewaznie przejezdna wiec spoko cd sie kreci spokojna jazd a do domu na kolacje ...dojezdzam do skrzyzowania widze ze tloczno wiec staje przed i czekam az sie troszke przepchnie bym nie utkna na srodku a co robia inni wyprzedzaja mnie po prawej (normalna ulica miejska dwa paski i juz) najpierw taxi -kij mu w merola dmuchal a spokojnie stoje potem jeszcze cos w koncu sie wk...i wjezdzam na skrzyzowanie a tu nagle tym w kabrio mercedesik po sygnale wlos mi deba stanol mysle co jest rozgladam sie a ten debil chcal mnie znowu z prawej wziasc i wskoczyc na skrzyzowanie przedemnie ( wspomne jeszcze ze na wprost i tylko na wprost mozna jechac z mojego pasa, prawy byl do skretu w prawo) myslalem ze wyjde z siebie i stane debilowi na gwiazdce na tym jego merolu no ale spokojnie i wesolo pomachalem mu reka i pojechalem jeszcze na zielonym dalej.
              Cholera jak chce jezdzic zgodnie z przepisami to mi nie daja :lol:
              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=81807
              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ghlight=likoss
              http://www.jiu-jitsu-gruppe-heinrich-jansen.de/

Komentarz

• soszek81
                L&K
                • 2010
                • 1245

likoss - możesz wyedytować i wstawić interpunkcję? Za cholerę nie mogę zrozumieć tego tekstu.....
                Była O1 kombi ALH++ 150/340
                Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200

Komentarz

• -=Quattro=-
                  Classic
                  • 2013
                  • 10

A ja już myślałem, że mnie nic nie zdziwi.

10.30 - Toruń, krzyżówka Poznańskiej i Hallera, rozbite Suzuki Jimmy, Fiat Panda i Toyota Yaris. Ze wstępnego rozeznania jak przejeżdżałem - pani w Yarisie próbowała włączyć się z ulicy Hallera w korek znajdujący się na Poznańskiej - zapewne dość energicznie. Znalazła kilkumetrową lukę pomiędzy Suzuki i Fiatem i wjechała w nią. Linka holownicza, rozpięta pomiędzy Jimmy i Pandą, zadziałała aż za dobrze co zaowocowało gwałtownym strzałem Pandy w lewy bok Yaris i dobiciem go prawym bokiem do tyłu Suzuki...

Awesome...
                  Redster Auto

Komentarz

• likoss
                    Elegance
                    • 2010
                    • 753
                    • Superb II combi (3T5)

soszek81, mojego tekstu ?
                    :roll:
                    prosta sprawa nie wjezdzamy na skrzyzowanie gdy jest zapchane by po zmianie swiatel na nim nie zostac i nie zablokowac
                    ja stanolem przed i czekalem az sie zrobi miejsce
                    a w tym czasie inni z innego pasa zaczeli mnie omijac i sie wpi...na skrzyzowanie
                    a gdy ja wjechalem jakis fagas z tylu mnie obtrabil ze wjechalem i go nie wpuscilem...
                    gdyby cos pisz chetnie bede wyjasnial :wink:
                    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=81807
                    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ghlight=likoss
                    http://www.jiu-jitsu-gruppe-heinrich-jansen.de/

Komentarz

• qbec
                      Rider
                      • 2010
                      • 398

likoss, nie wszystko tak wsobnie...

2 postywyżej zamiast kropki na końcu pierwszej linijki wstaw sobie dwuropek

BTW - dobrze zrobiłeś
                      Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...

mój szkodnik

Komentarz

• kamil92x
                        Rider
                        • 2010
                        • 701
                        • Octavia II combi (1Z5)
                        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Dziś mnie rozbawił kierownik Volvo XC90 i Audi A4 B5. Na Toruńskiej przed Grotem ok 17 jak zwykle korek w kierunku Marek i kto cwańszy to leci bus pasem, ale kierownik Volvo postanowił przyblokować bus pas jadąc pół na pół z pasem prawym, ale kierownik Audi się zdenerwował i przeskoczył z bus pasa na prawy pas i chciał minąć Volvo z lewej strony, ale mu się nie udało bo Volvo nie chciało puścić Audi i powrócił na prawy pas i było piękne bum i tak kierownik Audi chcąc zaoszczędzić 5 minut stania w korku postał dłużej pisząc oświadczenie lub oczekując na niebieskich.
                        Octavia ASZ/RS
                        Jetta A5

Komentarz

• Agamek12
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2006
                          • 9942
                          • Ford

kamil92x, jak mnie wku.wiają te po.eby chcące być cwańsze i popylające po bus-pasie...
                          Adam... Używam:

Komentarz

• Tobi77
                            Rider
                            • 2012
                            • 509
                            • Octavia I combi (1U5)
                            • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

A mnie takie co blokują dwa pasy jadąc środkiem.
                            Moja Octavia

Komentarz

• Purchawa
                              Admin
                              S_OCP Member
                              • 2004
                              • 8007

Warszawski cierp... :x
                              [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p7vKhICoutg&feature=share[/youtube]
                              "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
                              Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• dato
                                L&K
                                • 2012
                                • 1431

Purchawa... Ty już wiesz co
                                Nie umiem skomentować tego filmu inaczej, niż dwóch cierpów się spotkało

A BTW to w lutym miałeś forum zmienić, tapatalk włączyć i zaległych donatorów przydzielić - ja mam takiego kilkunastokrotnego jakby zsumować
                                ...opóźnienie macie lepsze niż warszawskie metro i tunel wzdłuż Wisły...

Komentarz

• Purchawa
                                  Admin
                                  S_OCP Member
                                  • 2004
                                  • 8007

Zamieszczone przez dato
                                  A BTW to w lutym miałeś forum zmienić, tapatalk włączyć i zaległych donatorów przydzielić - ja mam takiego kilkunastokrotnego jakby zsumować
                                  ...opóźnienie macie lepsze niż warszawskie metro i tunel wzdłuż Wisły...
                                  Jak zalatwisz mi sklonowanie sie do chociaz trzeach osob, to wszystko bedzie jutro.
                                  Jak widac nad zmianami ciagle pracujemy i w koncu one nastapia.
                                  "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
                                  Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• dato
                                    L&K
                                    • 2012
                                    • 1431

Tja. Miałeś tam przeca oferty pomocy, a tak to wszystko po cichu i stoi. Jakieś info byś przynajmniej raz na czas zapodał. A nad rozmnażaniem się to wiesz. Każdy we własnym zakresie, albo będą kwasy
                                    ..bez klonowania w trzy dni zdążysz ? Dla mnie bomba !

Komentarz

• piramida
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 12222
                                      • Superb III (3V3)

Dzisiaj zrobiłem trasę ponad 1200km po naszych pięknych drogach i jakby mi przyszło opisać dzisiejsze akcje to by tego się trochę zebrało, reasumując, nic mnie na drodze tak nie wqrwia jak lewo pasowcy :!: Przecież ci ludzie maja mózg wielkości małego orzeszka :evil:
                                      superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• navigator
                                        Rider
                                        • 2009
                                        • 583
                                        • Volkswagen

Zamieszczone przez piramida
                                        Dzisiaj zrobiłem trasę ponad 1200km po naszych pięknych drogach i jakby mi przyszło opisać dzisiejsze akcje to by tego się trochę zebrało, reasumując, nic mnie na drodze tak nie wqrwia jak lewo pasowcy :!: Przecież ci ludzie maja mózg wielkości małego orzeszka :evil:
                                        nie drmatuzuj judyto...mózg nie fallus... :szeroki_usmiech nie rozmiar a neurony sie liczą :wazniak

choć rzeczywiście...abonamentowcy wqrwic potrafią... :helm
                                        >>E<< by Ali, defibrylator by DGW

Komentarz

• Agamek12
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 9942
                                          • Ford

Nieco nawiązując do tematu: http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informac...yje,90656.html
                                          Guma pękła (prawdopodobnie) i nieszczęście się stało.
                                          Całe szczęście, że ten zestaw nie trafił w dystrybutory paliwa, bo mogloby byc gorzej.
                                          W każdym razie współczucie dla rodziny ofiary - ale niefart człowiek miał niesamowity, że zestaw zwalił się na niego, a nie za nim (bo by go wtedy pewnie co najwyżej kawałek przepchnął).
                                          Adam... Używam:

Komentarz

• parasite
                                            L&K
                                            • 2011
                                            • 1368

Zamieszczone przez Agamek12
                                            Nieco nawiązując do tematu: http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informac...yje,90656.html
                                            Guma pękła (prawdopodobnie) i nieszczęście się stało.
                                            Całe szczęście, że ten zestaw nie trafił w dystrybutory paliwa, bo mogloby byc gorzej.
                                            W każdym razie współczucie dla rodziny ofiary - ale niefart człowiek miał niesamowity, że zestaw zwalił się na niego, a nie za nim (bo by go wtedy pewnie co najwyżej kawałek przepchnął).
                                            Ciekawe ile lat miała ta opona? Jadąc krajówkami nadzwyczaj często na poboczu leżą strzępy tych opon.
                                            AGR 112KM, 232Nm
                                            Subaru Impreza GH 2.0 150KM

Komentarz

• dominik9420
                                              L&K
                                              • 2012
                                              • 1136

Zamieszczone przez Tobi77
                                              A mnie takie co blokują dwa pasy jadąc środkiem.
                                              Hmmmm, dziwnie znana mi skądś sytuacja.
                                              A już wiem.
                                              Jechałem dzisiaj kulturalnie lewym pasem w swoim mieście, bo po prawej ciężarówka i spokojnie ją wyprzedzam.
                                              Wyprzedziłem ciężarówkę, patrzę wlecze się jakimś srebrnym citroenem prawym na "WB..." mój pas zaraz się kończy,poczekałem aż minę przejście dla pieszych i gaz w podłogę, spokojnie się bym zmieścił, a ta pi*da, zaczyna zjeżdżać mi przed samochód, całe szczęście z na przeciwka nic nie jechało, więc było gdzie uciekać. Wyprzedziłem klienta, po heblach zwolniłem do 20, a citroen w miejscu stoi, :diabelski_usmiech
                                              Dobrze, że nie jechał jakiś łepek, bo bym go normalnie wysadził zza kierownicy...

Człowiekowi szkoda samochodu, bo by pieprznął raz czy drugi w takiego, to możne by w ogóle nie wsiadał za kierownicę...
                                              Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
                                              Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
                                              Pozdrawiam i Szerokości!
                                              Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
                                              http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/

Komentarz

• georgg
                                                RS
                                                • 2013
                                                • 17117
                                                • Octavia II (1Z3)
                                                • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczam zdjęcie jak polscy kierowcy potrafią parkować. :evil: Zdjęcie zrobione dzisiaj pod moim blokiem. Miejsca jest tyle, że zmieściłby się dostawczak ale po co się wysilać jak można sobie ułatwić życie. Zadam Wam zagadkę. Kto mógł tak zaparkować (chodzi o płeć). Myślę, że nie będzie trudna do odgadnięcia. :diabelski_usmiech
                                                Załączone pliki
                                                SPOTY ŚLĄSKIE- ruszyć ZAPRASZAMY!
                                                ​​​
                                                Grzegorz

Moja Ambitna Czarnula

Komentarz

• piramida
                                                  RS
                                                  • 2009
                                                  • 12222
                                                  • Superb III (3V3)

dominik9420, akurat danie po heblach zaraz po wyprzedzeniu uważam za szczyt buractwa :wink:
                                                  superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• kabanos
                                                    RS
                                                    • 2011
                                                    • 4544
                                                    • Octavia I combi (1U5)
                                                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

piramida, przecież trzeba się zabawić w nauczyciela :P

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

Pracuję...