Ja tylko śmiałem zwrócić uwagę, że pierdolisz głupoty i przepisy, stąd moja propozycja.
Człowieku, ty się wpierw zastanów co ty wypisujesz? Jakieś niestworzone dryndymały! Jeździsz jak idiota i jeszcze się tym chwalisz?
Jak widzę następny wszystkowiedzący i nieomylny sie trafił. Kolego jak już co piszesz to pokaż trochę kultury i skończ z tymi osobistymi "wycieczkami". Bo zarobisz "owocka" i będzie Ci przykro. :evil:
BTW "gieroj" z BMW z Katowic sam się zgłosił na Policję, po tym jak go internauci namierzyli. :diabelski_usmiech
bobolino, Mi się udało przejechać 750Km w 5 godzin tylko że to było w Niemczech na autostradach , wiec to co pisze piramida, jest realne szczególnie biorąc pod uwagę że u mnie niespełna 130KM a piramida, ma o drugie tyle więcej :P
bobolino, kolego, kończę z tobą polemikę, za długo jestem tutaj na forum co by dyskutować z tobą dalej na ten temat i zasmiecać temat.
Padło stwierdzenie że jestem w stanie zrobić ta trasę w 5h, skoro nie wierzysz to twoja sprawa ale nie życzę sobie abyś mnie wyzywał od buraków :!: Podałem realny czas przejazdu którą jestem w stanie zrobić ponieważ zrobiłem ją w 5.5h bez większej napinki więc przyciąć 5min na 100km nie widzę problemu.
Więc skoro ty jesteś taki przepisowy to gratuluję rodzicom takiej pociechy.
Zamknąć ten wątek ,bo jest bezsensu ,stare konie użalają się nad tym ,jak im ktoś drogę zajechał ,wymusił pierwszeństwo ,albo wyprzedził za szybko . Ludzie czy nie ma w życiu innych problemów ,przecież to co tu piszecie i tak nic nie zmieni ,może jedynie doprowadzić do kłótni
piramida - gdybyś jednak chciał spróbować - czasówka z mojego rejonu: link
moim szkodnikiem, przed chipem = 105 KM (powiedzmy..) --> 44 minuty
szybko, ale bez przeginania...
Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem... mój szkodnik
mirek_p11, to obiecujesz, że już nie będziecie się ścigać po ulicach trójmiasta wracając ze spotów? :wink:
ja obiecuje, ze bede sie scigac, a Ty co? Bdziesz stal na poboczu, zdjecia pstrykal?...... i poskarzysz sie na Portowej? A czy przepadkiem jak zamontowales sobie w poprzedniej RSce powerboxa (czy jakie tam inne cudo) to nie chwaliles sie jakie to predkosci na nim osiagasz np na Obwodnicy?... zapomnial wol jak cieleciem byl!!! Wnosze rowniez o zamkniecie tego watku dla pieniaczy, ktorzy jak kazdy z nas lamia przepisy lecz nie racza sie tym pochwalic z jednego powodu.........
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
piramida, bobolino, radzę się uspokoić, bo na święta będą owoce
Wystarczy mi obecny jeden owoc :szeroki_usmiech
[ Dodano: Czw 12 Gru, 13 19:53 ]
Zamieszczone przez qbec
piramida - gdybyś jednak chciał spróbować - czasówka z mojego rejonu: link
moim szkodnikiem, przed chipem = 105 KM (powiedzmy..) --> 44 minuty
szybko, ale bez przeginania...
W podobnym czasie robiłem ten odcinek, około 1h Toruń - Gdańsk
Za chwile będzie przejezdna całkowicie A1 od Torunia do Strykowa więc można przeprowadzić atak na 4.30 :lol:
W podobnym czasie robiłem ten odcinek, około 1h Toruń - Gdańsk
Za chwile będzie przejezdna całkowicie A1 od Torunia do Strykowa więc można przeprowadzić atak na 4.30
:haha:
Czy twoje całe życie opiera się na pobijaniu rekordów przejazdu z punktu A do B?
Oddają odcinek autostrady - Qrwa, atak ,rekord, pobić!!! :roll:
Ty jednak jesteś nieźle pokiełbasiony...
Jak żyję, nie widziałem dotąd takiego przypadku
sebastian7905, ja myślę, że temat ma sens dopóki nie przeradza się w wymianę "ciosów" pomiędzy 2 osobami i w osobiste wycieczki jakie sobie urządza bobolino...
Komentarz