Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mihau
    RS
    • 2009
    • 7460
    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez Zorr
    jakieś -4 rano o 7
    Normalnie upał! :P
    O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• georgg
      RS
      • 2013
      • 17103
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez ruwado
      W Polo juz mi znowu zamki przymarzają - masakra. :?
      ruwado ten typ tak ma. Jak miałem Polo Classic to zdarzało mi się otwierać tylne drzwi przez bagażnik.
      SPOTY ŚLĄSKIE- ruszyć ZAPRASZAMY!
      ​​​
      Grzegorz

Moja Ambitna Czarnula

Komentarz

• rafiki
        RS
        • 2012
        • 15975
        • Superb III (3V3)

georgg, szczęście, że Polo Classic to sedan ze składanymi tylnymi siedzeniami, bo byłoby gorzej :P
        رافال
        Spoty
        Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• ruwado
          RS
          • 2009
          • 14885
          • Octavia IV (NX3)

Chyba czeka mnie zdjęcie boczków drzwi i czyszczenie + smarowanie kasetek zamków. Ale w tej temp. bez garażu, się nie da
          pozdrawiam - Darek

Komentarz

• zepter00
            RS
            • 2008
            • 2304

Zamiast opisywać jaki drań i czym was wk....ił, piszecie, że jest zimno i że wam coś przymarzło

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7G2Lrd6ZvfI[/youtube]
            Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• blind_walker
              RS
              • 2010
              • 4533
              • Octavia I combi (1U5)
              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

:lol:
              W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
              mkII 20VT (600h worked)
              Roooooomster

Komentarz

• dominik9420
                L&K
                • 2012
                • 1136

Matiz zaliczony! :diabelski_usmiech
                Dzisiaj niestety nie udało mi się wyhamować i pocałowałem panią w tylne nadkole która wymusiła pierwszeństwo wjeżdżając na rondo, próbowałem hamować, jednak błoto zrobiło swoje... Zjechaliśmy z ronda na parking i chciałem spisać oświadczenie, a ta do mnie z mordą, żem jest gówniarz i kto mi dał prawo jazdy.
                Pani się nie chciała przyznać (dzwoniła nawet do męża a ja w tym czasie zadzwoniłem po policję) wróciłem do samochodu zamknąłem szyby i grzecznie siedziałem a pani biegała i coś tam krzyczała.
                Po przyjeździe policji znowu leciały na mnie wiązki, że "idiota zapierdalał jak głupi" "kto takim gówniarzom daje prawo jazdy" i parę innych takich epitetów :wink:
                To co powiedział Policjant rozłożyło wszystkich na łopatki a w szczególności mnie
                "Szanowna Pani, jak Panią przerasta jazda zimą, to trzeba męża poprosić a nie samemu siadać za kierownicą"
                Pani za "pyskówki" dostała 300zł mandatu + 6pkt za spowodowanie kolizji, oraz 300zł +5pkt za nieustąpienie pierwszeństwa.
                Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
                Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
                Pozdrawiam i Szerokości!
                Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
                http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/

Komentarz

• eaglemirek
                  RS
                  • 2010
                  • 14107
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Mnie dzisiaj osłabił kierownik zaparkowanej Octavii :evil:

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• rafiki
                    RS
                    • 2012
                    • 15975
                    • Superb III (3V3)

eaglemirek, może za nim była metrowej wysokości zmrożona zaspa :P
                    رافال
                    Spoty

Komentarz

• qbec
                      Rider
                      • 2010
                      • 398

dominik9420, dobrze jej tak, może się nauczy... a tak szczerze - jechałeś oczywiście z dozwoloną prędkością... :P
                      Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...

mój szkodnik

Komentarz

• kabanos
                        RS
                        • 2011
                        • 4544
                        • Octavia I combi (1U5)
                        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez qbec
                        dominik9420, dobrze jej tak, może się nauczy... a tak szczerze - jechałeś oczywiście z dozwoloną prędkością... :P
                        Po rondzie zapitalał setką :wink:

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• Wally
                          RS
                          • 2012
                          • 3790
                          • Volkswagen

wracając z roboty dzisiaj pewna kierowniczka, mniej więcej w połowie mojego szkodnika włączyła migacz i bez żadnych oporów wjechała na mój pas - gdyby z prawej nie było wolne centralnie skasowałaby mi cały przód...
                          Na światłach podjechałem z lewej i po otworzeniu okien zapytałem czy mnie nie widziała na co panienka ze stoickim spokojem odpowiedziała : " Spierdalaj"
                          Gdyby to nie była panna to za ryj bym ją wyciągnął chyba przez okno :evil:
                          Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                          => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                          => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                          "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• dato
                            L&K
                            • 2012
                            • 1431

Zamieszczone przez Wally
                            Gdyby to nie była panna to za ryj bym ją wyciągnął chyba przez okno :evil:
                            Dwa razy w życiu wyciągnąłem w mocniejszej sytuacji bez użycia przemocy kluczyki i rzuciłem daleko :twisted:

Komentarz

• dominik9420
                              L&K
                              • 2012
                              • 1136

Zamieszczone przez qbec
                              dominik9420, dobrze jej tak, może się nauczy... a tak szczerze - jechałeś oczywiście z dozwoloną prędkością...
                              Nie wiem jaki trzeba mieć silnik żeby przez 5m przekroczyć 60km/h od 0
                              Ona stała z wjazdu po mojej prawej, a że szybciej wystartowałem no to ona się nie wyrobiła, a ja nie zdążyłem wyhamować.
                              Spokojnie, prędkości dużej nie było, bo ja mam tylko ramkę połamaną i jakieś ryski na zderzaku, ale jej trochę nadkola się ukruszyło :diabelski_usmiech

Zamieszczone przez kabanos
                              Po rondzie zapitalał setką
                              Setka to może i była, ale na liczniku, a nie w rzeczywistości :lol:

Ale w przyrodzie nic nie ginie i ja bym w kogoś wjechał...
                              Jechałem tamtą drogą w dzień i tak ślisko nie było, a około 18 takie lodowisko się zrobiło, że z 30 nie dało się wyhamować. na jakichś 15m
                              Pierwszeństwo na drodze mi się kończyło a z lewej strony jechał samochód, dobrze, że wyrobiłem sobie nawyk wyłączania ESP, bo wspomogłem się ręcznym i zarzuciłem sobie tył. :szeroki_usmiech
                              Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
                              Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
                              Pozdrawiam i Szerokości!
                              Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
                              http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/

Komentarz

• piramida
                                RS
                                • 2009
                                • 12222
                                • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Wally
                                wracając z roboty dzisiaj pewna kierowniczka, mniej więcej w połowie mojego szkodnika włączyła migacz i bez żadnych oporów wjechała na mój pas :evil:
                                no raczej cię nie widziała, wyprzedzałeś ją albo ona ciebie czy tak jechałeś w jej pkt martwym?
                                superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• ernestowski
                                  Ambiente
                                  • 2012
                                  • 228

Kto mieczem wojuje ... http://moto.onet.pl/przekroczyl-pred...samochod/85n9d

Komentarz

• LUKI
                                    RS
                                    • 2005
                                    • 5776

dobry kubuś...
                                    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• Wally
                                      RS
                                      • 2012
                                      • 3790
                                      • Volkswagen

Zamieszczone przez piramida
                                      Zamieszczone przez Wally
                                      wracając z roboty dzisiaj pewna kierowniczka, mniej więcej w połowie mojego szkodnika włączyła migacz i bez żadnych oporów wjechała na mój pas :evil:
                                      no raczej cię nie widziała, wyprzedzałeś ją albo ona ciebie czy tak jechałeś w jej pkt martwym?
                                      no właśnie się snułem środkowym pasem, bo temperatury jeszcze nie złapałem - pasy były 3 ale ten z prawej tylko do skrętu- a pannica zapier.alała lewym i na 100% mnie widziała :szeroki_usmiech
                                      Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                                      => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                                      => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                                      "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• Zorr
                                        RS
                                        • 2011
                                        • 2110

Zamieszczone przez eaglemirek
                                        Mnie dzisiaj osłabił kierownik zaparkowanej Octavii :evil:
                                        a nie zjechało mu się, dzisiaj to samo widziałem z Cincquecento ... sprawdziłem ani na bieg ani ręcznego.
                                        Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                                        Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• damian1975
                                          RS
                                          • 2012
                                          • 4107
                                          • Superb III (3V3)
                                          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Mnie wczoraj osłabiła paniusia wyjeżdżająca z SCC w Katowicach tak już dobrze po godzinie 21 :evil: Jechała bez świateł,jadąc za nią czterokrotnie zamrugałem długimi,auta z naprzeciwka też dawały jej znać ,ale paniusia niestrudzenie jechała i poprawiała sobie urodę w lusterku :!: :twisted: co tam światła,można olać :!: :diabelski_usmiech

TAXI 2153 KATOWICE CHYBIE

Komentarz

• eaglemirek
                                            RS
                                            • 2010
                                            • 14107
                                            • Octavia II combi (1Z5)
                                            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez Zorr
                                            a nie zjechało mu się, dzisiaj to samo widziałem z Cincquecento ... sprawdziłem ani na bieg ani ręcznego.
                                            Tego to nie sprawdzałem ale to i tak osłabiające jak ktoś wysiada z auta i nie ma zabezpieczone przed stoczeniem :!: Chociaż jakiś kamień pod kołem :diabelski_usmiech

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• Zorr
                                              RS
                                              • 2011
                                              • 2110

Zamieszczone przez eaglemirek
                                              Zamieszczone przez Zorr
                                              Tego to nie sprawdzałem ale to i tak osłabiające jak ktoś wysiada z auta i nie ma zabezpieczone przed stoczeniem :!: Chociaż jakiś kamień pod kołem :diabelski_usmiech
                                              nawet bardziej osłabiające, bo nie zawsze jest lekkie i krótkie nachylenie a finalny efekt może być tragiczny.

Komentarz

• Wojtas_Poznań
                                                RS
                                                • 2010
                                                • 2822

Zamieszczone przez Wally
                                                panienka ze stoickim spokojem odpowiedziała : " Spierdalaj"
                                                Gdyby to nie była panna to za ryj bym ją wyciągnął chyba przez okno
                                                przecież jest równouprawnienie kobiet :wink: :diabelski_usmiech :lol: :P
                                                SPOT Poznań:
                                                .....
                                                ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY

Error 503 Wojtas Unavailable :P

Komentarz

• Zorr
                                                  RS
                                                  • 2011
                                                  • 2110

Zamieszczone przez Wojtas_Poznań
                                                  Zamieszczone przez Wally
                                                  panienka ze stoickim spokojem odpowiedziała : " Spierdalaj"
                                                  Gdyby to nie była panna to za ryj bym ją wyciągnął chyba przez okno
                                                  przecież jest równouprawnienie kobiet :wink: :diabelski_usmiech :lol: :P
                                                  nie ogarniam tego jak kobitki się zmieniają...
                                                  wystarczyłoby zwykłe przepraszam + uśmiech dziewczyny a człowiek, facet pewnie by jeszcze koło wymienił i sprawdził płyny, po czym wrócił z uśmiechem do auta.

Komentarz

• rafiki
                                                    RS
                                                    • 2012
                                                    • 15975
                                                    • Superb III (3V3)

Wojtas_Poznań, ale właśnie one są za równouprawnieniem tylko wtedy kiedy im to pasuje :diabelski_usmiech a :wpysk: to chyba nikomu nie pasuje :lol:
                                                    رافال
                                                    Spoty

Komentarz

Pracuję...