Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • no_fear
    Rider
    • 2010
    • 502
    • Octavia II combi (1Z5)
    • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez kabanos
    Następni co chcieli zaistnieć.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hP9izniCmQI#t=89[/youtube]

www.SPAmobile.pl

Komentarz

• dominik9420
      L&K
      • 2012
      • 1136

kabanos, aż żal to oglądać... sam nie wiem ile trzeba mieć sieczki w głowie żeby na takie pomysły wpadać...
      no_fear, nie dostanie tyle, ale 8 lat to i tak mało :roll:
      Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
      Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
      Pozdrawiam i Szerokości!
      Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
      http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/

Komentarz

• rafiki
        RS
        • 2012
        • 15975
        • Superb III (3V3)

dominik9420, ale ile radochy chłopaki mieli :roll: "to przej.bane było :lol: ". Niech się cieszą, że ten z przeciwka zjechał na drugi pas...
        رافال
        Spoty
        Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• georgg
          RS
          • 2013
          • 17106
          • Octavia II (1Z3)
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Link, który udostępnił kabanos oraz filmik od bzyq_74 to ten sam gościu.
          SPOTY ŚLĄSKIE- ruszyć ZAPRASZAMY!
          ​​​
          Grzegorz

Moja Ambitna Czarnula

Komentarz

• crom.de
            RS
            • 2012
            • 1545
            • Superb II (3T4)
            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

http://kontakt24.tvn24.pl/temat,wygl...categoryId=496 i kolejny co nie lubi jak wszystkie "ryby".
            - Superb
            - Panda 1.2

Komentarz

• Big
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 6389

Zamieszczone przez kabanos
              Następni co chcieli zaistnieć.
              Brak słów. Kula w łeb, to zbyt łagodny wyrok dla takich d.ebili !! Naprawdę jak oglądam "wyczyny" i słucham sposobu wypowiadania się takich idiotów, to jestem za aborcją.
              Czarny Elegance

Komentarz

• dominik9420
                L&K
                • 2012
                • 1136

Tak się zastanawiam czy korzystanie z lusterek to na prawdę taka trudna czynność? :roll:
                Jechał ciągnik a za nim 3 samochody i 4 ja.
                Patrzę, że nikt nie wyprzedza, no to z końca wyskoczylem jako pierwszy. Dwa samochody poszły gładko, ale trzeci (pierwszy który był za ciagnikiem ) włączył kierunkowskaz po czym wje*al mi się przed maskę... Powoli zaczynam się bać jeździć po naszych Polskich drogach ops:
                Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
                Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
                Pozdrawiam i Szerokości!
                Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
                http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/

Komentarz

• kw82
                  Drive
                  • 2013
                  • 88
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Mnie osłabił wczoraj kierowca nissana qashuai, z którym spotkałem się na skrzyżowaniu. Do skrzyżowania zbliżaliśmy się jednocześnie, miałem ustąp pierwszeństwa więc zwalniałem żeby go przepuścić a on nie wiadomo czemu też zwalniał choć był na drodze z pierwszeństwem i w końcu zatrzymał się mi z drzwiami pasażera przed maską.
                  Po chwili do jego spojrzeń "twardziela" dołączył się lament pasażerki siedzącej za nim. Coś tam krzyczała i gestykulowała. Kiedy wyszedłem z auta kierowca ruszał w kierunku kolejnego skrzyżowania, ja za nim. Niestety nie dopadłem go przejechał na czerwonym świetle. Nagranie z MIO 388 wysłane dzisiaj policji. (odpuściłbym gdyby nie ta ich agresja, że nie potrafią jeździć).

Komentarz

• Prekompilator
                    Rider
                    • 2013
                    • 420

Zamieszczone przez kw82
                    Mnie osłabił wczoraj kierowca nissana qashuai, z którym spotkałem się na skrzyżowaniu. Do skrzyżowania zbliżaliśmy się jednocześnie, miałem ustąp pierwszeństwa więc zwalniałem żeby go przepuścić a on nie wiadomo czemu też zwalniał choć był na drodze z pierwszeństwem i w końcu zatrzymał się mi z drzwiami pasażera przed maską.
                    Po chwili do jego spojrzeń "twardziela" dołączył się lament pasażerki siedzącej za nim. Coś tam krzyczała i gestykulowała. Kiedy wyszedłem z auta kierowca ruszał w kierunku kolejnego skrzyżowania, ja za nim. Niestety nie dopadłem go przejechał na czerwonym świetle. Nagranie z MIO 388 wysłane dzisiaj policji. (odpuściłbym gdyby nie ta ich agresja, że nie potrafią jeździć).
                    Masz jakąś hipotezę, o co im mogło chodzić?

Komentarz

• no_fear
                      Rider
                      • 2010
                      • 502
                      • Octavia II combi (1Z5)
                      • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

może szukali sponsora na malowanie drzwi ?
                      www.SPAmobile.pl

Komentarz

• kw82
                        Drive
                        • 2013
                        • 88
                        • Octavia II combi (1Z5)
                        • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Prekompilator, mam taką hipotezę, że może nie był pewny czy mu ustąpię a kiedy zorientował się, że zrobił głupotę zatrzymując się na drodze z pierwszeństwem to postanowił grać twardziela przed panienką, że mnie nauczy pokory czy coś. Był twardy do momentu kiedy wyszedłem z auta, potem uciekając przejechał na czerwonym żebym go nie dorwał.
                        Tak mi się wydaje, choć mogę się mylić

Komentarz

• Mihau
                          RS
                          • 2009
                          • 7460
                          • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Jadę sobie po wykładzinę do Komfortu na Okęcie. Dojeżdżam, szukam miejsca, wjeżdżam w pierwszą alejkę nic, nic, nic, nic o jakiś pajac stoi na dwóch miejscach, jadę dalej nic, nic, nic, nic o kolejny, dalej nic, nic, nic, kolejny :shock: se myślę "kurde jakiś nowy trend chyba?" no ale jadę dalej, wjeżdżam w kolejną alejkę, nic, nic, patrzę pani zaparkowała nowym VW Polo na dwóch miejscach, no to się zatrzymałem, włączyłem awaryjne i idę. Puk puk w szybkę, pani zdziwiona otwiera i się pyta o co kaman, no to mówię czy może stanąć na jednym miejscu, bo bym również chciał zaparkować, a ona "A jakim samochodem chce Pan zaparkować?" :shock: mówię, żeby se spojrzała do tyłu to se zobaczy, "Ale przecież tu nie ma dwóch miejsc", no to tłumacze, że na szarej kostce są ciemniejsze linie oddzielające miejsca od siebie i dalej coś bjadoli pod nosem, aż w końcu z żalem i bólem serca "NOOO DOOOOBRZE ALE NIECH PAN STANIE TAK, ŻEBY MI NIE USZKODZIĆ DRZWI" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: już nie chciałem jej mówić, że moim marzeniem od rana było znaleźć jakiś samochód pod supermarkjetem, zaparkować obok i zaje... tak swoimi drzwiami w drzwi samochodu obok, żeby nie dało się ich wyklepać no ale sobie myślę, że nie będę się uzewnętrzniał babie co ją pierwszy raz na oczy widzę....
                          No normalnie ręce opadają jak słyszę takie gadki. W ogóle w ciągu 2 dni widziałem co najmniej 10 samochodów tak zaparkowanych i cały czas się zastanawiam "Leo why?!"
                          O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• Nedar
                            Ambiente
                            • 2009
                            • 209
                            • Octavia II combi (1Z5)
                            • BKD 2.0 TDI 140 KM

No normalnie ręce opadają jak słyszę takie gadki. W ogóle w ciągu 2 dni widziałem co najmniej 10 samochodów tak zaparkowanych i cały czas się zastanawiam "Leo why?!"
                            Dla tego w schowku mam awaryjny zestawik "Karnych Łosi i innych takich".

Komentarz

• piramida
                              RS
                              • 2009
                              • 12222
                              • Superb III (3V3)

Mihau, buraki tak parkują ponieważ nie chcą mieć obitych drzwi przez innych buraków dlatego stają na dwóch miejscach :evil:
                              superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Mihau
                                RS
                                • 2009
                                • 7460
                                • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez piramida
                                Mihau, buraki tak parkują ponieważ nie chcą mieć obitych drzwi przez innych buraków dlatego stają na dwóch miejscach :evil:
                                Tylko, że ja patrząc jak oni parkują mam chęć iść po gwóźdź i przejechać po całym boku i po drugim i po masce też.
                                O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• MadDriver
                                  Rider
                                  • 2013
                                  • 285

Zamieszczone przez Mihau
                                  "Leo why?!"
                                  For money! :lol: A przynajmniej tak sie im wydaje, bo jesli by kazdy taki tok rozumowania przyjal, to nie bylo by juz kompletnie miejsc do parkowania.

Swoja droga to chyba w Polsce nieco bardziej piescimy sie autami niz w np. bogatszej czesci Europy. Ma to swoje uzasadnienie.
                                  Mój Brzydal :-)

Komentarz

• Krzysiek25
                                    Ambiente
                                    • 2008
                                    • 154
                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Ja mam na osiedlu super kierowcę (właściwie to kierownicę), małe autko, które razem z żoną nazywamy pieszczotliwie (od liter na blachach) MaderFaker. Kobita w 9 przypadkach na 10 staje po skosie, zajmując 1/3 do 1/2 chodnika oraz wystając prawym tylnym nadkolem poza ciąg pozostałych aut, stojących normalnie - czyli równolegle. Staje tak nawet wtedy, gdy ma nie raz kilometr na dojazd i wyrównanie równolegle do krawężnika. Kto zrozumie kobiety?

Mihau, buraki tak parkują ponieważ nie chcą mieć obitych drzwi przez innych buraków dlatego stają na dwóch miejscach
                                    Rok temu musiałem wyjść nagle w środku nocy, ruszałem spod bloku koło 3. Miejsca było spokojnie na dwa auta wielkości octavii z lekkim zapasem. Wróciłem po godzinie i już tam nie zaparkowałem - ktoś postanowił się ustawić w "bezpiecznej odległości" od sąsiadów.. Fiatem, k**wa, pandą. Nie wiem już, co mnie bardziej rozłożyło - sposób parkowania, czy gabaryty auta. Zrobiłem fotę z okna kuchni, ale żona później skasowała :| Takiego mistrza kierownicy bym poobklejał całego karnymi k*tasami :evil:

A dziś zostałem zwyzywany przez kierowcę, który omc nie dostał zawału, plując w konwulsjach na swoją szybę od środka. Powód: skręcałem z drogi z pierwszeństwem w lewo, a pan jechał prosto z podporządkowanej. No, ale najistotniejsze, że jechał prosto.

Komentarz

• wokan
                                      Ambiente
                                      • 2007
                                      • 210

Tylko tym burakom na więcej wyobraźni już nie pozwala skurczony mózg. Wystarczy że oba sąsiadujące auta odjadą, nowe zaparkują w innym układzie, ciaśniej i robi się miejsce na dodatkowe auto, w które wciśnie się kierowca mający w dupie swój lakier i innych i przypier.... nawet niechcący w auto buraka drzwiami, a na dokładkę przerysuje przypadkiem zamkiem czy inną klamerką przeciskając swoje dupsko :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
                                      Octavia II RS TDI 200/441
                                      "Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech

Komentarz

• crom.de
                                        RS
                                        • 2012
                                        • 1545
                                        • Superb II (3T4)
                                        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

no cóż no winna jest Skoda Superb.
                                        - Superb
                                        - Panda 1.2

Komentarz

• Michał019
                                          Rider
                                          • 2013
                                          • 298

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zVh07xjeE1s[/youtube]

Nie jest to film mojego autorstwa, ale nie rozumiem takiego wyprzedzania na siłę :shock:
                                          Moja Skoda

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...light=#1122737

Komentarz

• piramida
                                            RS
                                            • 2009
                                            • 12222
                                            • Superb III (3V3)

Michał019, nie ma jeszcze tragedii, bywają gorsze manewry :wink:
                                            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• AdamB
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2007
                                              • 8030
                                              • Octavia IV (NX3)
                                              • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Michał019, nie ma jeszcze tragedii, bywają gorsze manewry :wink:
                                              Dzień jak co dzień na "7" Kraków-Kielce :szeroki_usmiech
                                              Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• Michał019
                                                Rider
                                                • 2013
                                                • 298

Czyli mówicie, że nie jest źle? :szeroki_usmiech
                                                Moja Skoda

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...light=#1122737

Komentarz

• Eidos71
                                                  RS
                                                  • 2011
                                                  • 2050
                                                  • Octavia II (1Z3)
                                                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Michał019 - to jest przykład kierowcy (lub kierowczyni) bez nawet grama wyobraźni i odpowiedzialności. Akurat w tym przypadku ten ktoś kierował autkiem z małym, słabym silniczkiem i pewnie rozpoczynał manewry wyprzedzania myśląc "ja wyprzedzam, a niech uważają pozostali". Przy identycznym zachowaniu kierujących autami z silnikami o dużej mocy wydaje mi się, że myślenie wygląda tak: "mam moc pod pedałem, więc dam radę, zdążę"... Jeżdżę sporo - przejeżdżam ok. 200-300 km dziennie, 4-5 tyś. km miesięcznie i czasami mam naprawdę dosyć Polaków za kierownicą. Nie twierdzę, że jestem święty - wiadomo, że czasami trzeba ostrzej pogonić, aby "zdążyć z czasem", ale bezsensowna brawura, bezmyślność i egoizm niektórych kierowców powodują, że często mam ochotę wyeliminować w jakikolwiek sposób takiego kierującego... A stwierdzenia, że kobiety jeżdżą bezpieczniej od mężczyzn wzbudzają we mnie "pusty śmiech"... :diabelski_usmiech
                                                  Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                                                  MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• Rosomak
                                                    L&K
                                                    • 2011
                                                    • 1365
                                                    • Octavia II (1Z3)
                                                    • BSE 1.6 MPI 102 KM

kabanos, faktycznie oglądając tych dekli co jadą pod prąd zastanawiam się kto ich strugał i tyle materiału spierdolił...???
                                                    Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
                                                    http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
                                                    Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...

Komentarz

Pracuję...