Zamieszczone przez shok
Zobacz wpis
Ile płacicie za ubezpieczenie?
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez niesc Zobacz wpisIdąc tą drogą to młody kocur, który kupi pierwszy samochód najlepiej żeby go w ogóle nie ubezpieczał, jak go drapnie UFG to najwyżej parę tysięcy zapłaci..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78 Zobacz wpis
chyba że spowoduje wypadek TIR`a z telewizorami i popłynie na kilka milionów które jeszcze jego wnuki będą spłacać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroft Zobacz wpisWszystko zalezy czy ktos po nim przejmie spadek
Komentarz
-
-
napisze miarodajnie miasto śląskie Ruda Śl octa 1,6 pełne zniżki HDI grudzien 2015 - 390zl , grudzien 2016 - 680zł (gole oc 650 to dopłaciłem 30zł i mam NNW + ASISTANCE ) u goscia co ma wszystkie towarzystwa. Teraz seat Cordoba 1,4 (proama): styczen 2016 - 480zł ten styczen 2017 - 890zł znów u gościa co ma wszystkie ,ale o ile w przypadku octy najtaniej szyło przedłużenie tak teraz wypowiadajac proame na koszt generali jest 710 wiec lepiej to niz 890
Komentarz
-
-
Dziś opłacałem swoją "nastolatkę" octavia I 2.0 benzyna + tlenek butanu. Zapłaciłem w LINK4 505zł. W ubiegłym roku w proama zapłaciłem 375zł, w tym roku kontynuacja w proamie wyszła by 1170zł, czy ktoś coś z tego rozumie czy aby tych z proamy (i nie tylko ich) ojebało rzadkim gównem? Chyba TU powinno zależeć na zatrzymaniu klienta i przytuleniu jego kasy a nie co roku skakanie z kwiatka na kwiatek. Warta 1256 zł, gothaer 1040zł.
Czytając Wasze wpisy kto ile płaci lub jakie dostaje propozycje coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że TU "ładują" nas bez mydła w każdy możliwy otwór a nawet w czoło.Ostatnio edytowany przez Bambek1; 38218.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroft Zobacz wpisnie dalo sie wykupic OC
Zamieszczone przez Maicroft Zobacz wpisstawka 1440zl Wartosc pojazdy max 1000zl.
Żart oczywiście. Największe ku....stwo to jest to, że nie ważne jaka była Twoja szkodowość i szkodowość innych. Je....ią wszystkich podwyżką. A zaporowe stawki powinny być dla tych co powodują wypadki. jak maszZamieszczone przez Maicroft Zobacz wpisCinquecento 700cm3
Ja sam jeżdżę od czerwca 1990 roku - z OC nigdy nic nie było za mnie płacone. Z AC - raz sam się głupio załatwiłem na 2.000 zł. Kto stracił po wszystkich podwyżkach i ile? Ja czy złodzieje z zakładów ubezpieczeń?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ruwado, rozumiem Twoj bol. Za tablice rejestracyjna DW i swoja Octavie musze zaplacic 1090 PLN a to i tak tanio, bo z racji wieku zlapalem sie na You Can Drive. Najnizsza stawka z kolejnych proponowanych przez TU to 1230 PLN (!!).
Nigdy nie mialem zadnej kolizji, nigdy nikomu nic nie zrobilem a place za idiotow, ktorzy rozwalaja sie na kazdym kilometrze, bo zapomnieli zapakowac do samochodu mozg. W imie czego wszystkim po rowno ? Niech taki kolizyjny placi 10x wartosci auta za OC to wtedy sie problem rozwiaze - TU beda mialy kase na pokrycie napraw albo delikwentowi do zderzaka dobierze sie Fundusz, nasle komornika i zabierze auto (i nie tylko).
Komentarz
-
-
Link 4 zaproponowało mi OC za 479 zł (dotychczasowa Axa 576 zł), chcę jednak z AC i tu się zdziwiłem gdyż Link4 wyceniło mi pakiet za 1 226 zł ale suma ubezpieczenia to 16 750,00 zł. Nosz ku... Tour z 2010 r? bez jaj. Mówię, że jest dodatkowe wyposażenie, radio, alufelgi itp a oni mogą jedynie o 1500 zł podnieść. Toż Axa wycenia auto na ponad 23 tys zł, ale chce za pakiet z bogatszym AC prawie 1700 zł. Teraz jeszcze patrzę, że w porównaniu z ofertą z października (o której pisałem stronę wcześniej i którą gdzieś zgubiłem) Axa zwiększyło OC z 576 na 643,90 zł z 347 zł dotychczas. Prosiłem o nową wycenę, gdyż nie garażuję już auta ale na OC raczej nie powinno to mieć wpływu. Głupieję już a za 5 dni koniec ubezpieczenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spj Zobacz wpisA czy nie jest tak, że ubezpieczyciele (z AC) i tak liczą wartość pojazdu na dzień szkody (poza przypadkiem wykupienia stałej wartości pojazdu w polisie)? Więc co daje ta suma ubezpieczenia? Czy się mylę?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez PieTrzaK Zobacz wpisMa ktoś jakieś doświadczenia z TUW? Chyba u nich mi najtańszy pakiet wychodzi w tym roku.
Mi ubezpieczenie wzroslo naszczescie nie duzo, placilem 470pln teraz 596pln przyslali za Oc, mini asistance i jakies tam zdrowotne w Proamie przy pelncyh znizkach.
Komentarz
Komentarz