Ja dziś dmuchałem... 0,33 :? :cry:
Kto dzisiaj dmuchał?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez dominik9420Zamieszczone przez kabanosjestem tego samego zdania. Prędkość, jak prędkość, ale stan trzeźwości jak najczęściej niech sprawdzają.
Jak to nie pomaga, to ja osobiście stawiam nośną, czyli wciskam klawisz gruchy. A że radio mam ze wzmocnieniem, to "słychać" mnie całkiem nieźle w promieniu kilku km.
Komentarz
-
-
ale jak ludzie zaczynali im jeby wrzucać żeby zamknęli mordę, bo ten pijak który dzisiaj nie w padnie jutro może mu kogoś bliskiego przejechać...
Takie same stanowisko zajmuję i ja w tym temacie !
Upiecze mu się na "dmuchaniu" a kilka kilometrów dalej (pojedzie inną droga) może zabić żonę/kochankę/ teściową, i tak dalej.
Dlatego z mojego punktu widzenia suszarka, utrudnienia w ruchu jak najbardziej- powiem ale nigdy nawet nie pisnę słowem, że był "trzeźwy poranek".
Bo tak na prawdę sami sobie tym krzywdę robimy :roll:Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
dzisiaj na Połczyńskiej 0.00 :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
mattyah4x4, do mnie pijesz? Masz z czymś problem? Bo nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi z dowartościowaniem się...nie dowartościowuję się tylko mówię jak to wygląda w moim wypadku, to nie moja wina, że tak jest, wiadomo, że nie rzucam tekstów "A wiesz pan kim jest mój ojciec?". Myślisz, że mi to odpowiada? Chciałbym być traktowany jak każdy inny, ale nazwisko to nazwisko i nic tu nie poradzę. Proponuję Ci się wyluzować trochę :wink:
Komentarz
-
Komentarz