Ja dziś dmuchałem... 0,33 :? :cry:
Kto dzisiaj dmuchał?
Zwiń
X
-
-
-
to żeś zaszalałZamieszczone przez Agamek12Ja dziś dmuchałem... 0,33 :? :cry:
ops:
SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
I teraz 0,00Zamieszczone przez Chris11I co teraz?
Komentarz
-
-
No cóż ... Delegacja :diabelski_usmiechZamieszczone przez Agamek12Ja dziś dmuchałem... 0,33 :? :cry:
Komentarz
-
Firmowy Alcofind Dfi-7100Zamieszczone przez RuddAgamek12, jaki alkomat sobie sprawiłeś?
No niestety... :?Zamieszczone przez kabanosNo cóż ... Delegacja :diabelski_usmiechZamieszczone przez Agamek12Ja dziś dmuchałem... 0,33 :? :cry:
Komentarz
-
nie ma jak wpis z doopy...Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
uwaga
nie robimy pompowtryskiwaczy
Komentarz
-
Budował napięcie, jak w tanim filmieZamieszczone przez mattyah4x4nie ma jak wpis z doopy...
Pozdrawiam.
Michał
Komentarz
-
Czyj? Twój? :diabelski_usmiechZamieszczone przez mattyah4x4nie ma jak wpis z doopy...
Komentarz
-
U mnie tez gadali na CB że akcja trzeźwość, ale jak ludzie zaczynali im jeby wrzucać żeby zamknęli mordę, bo ten pijak który dzisiaj nie w padnie jutro może mu kogoś bliskiego przejechać...Zamieszczone przez dominik9420Dlatego nigdy nie informuję o takich akcjach. Ale w moich stronach non stop ktoś przez CB trąbi o "dmuchaniu", chcą być fajni, czy jak? :roll:Zamieszczone przez kabanosjestem tego samego zdania. Prędkość, jak prędkość, ale stan trzeźwości jak najczęściej niech sprawdzają.
Jak to nie pomaga, to ja osobiście stawiam nośną, czyli wciskam klawisz gruchy. A że radio mam ze wzmocnieniem, to "słychać" mnie całkiem nieźle w promieniu kilku km.
Komentarz
-
mnie ostatnio złapali do kontroli. co ciekawe o tak bez przyczyny. było dmuchanko ale oczywiście 0.00
Octavia I 1.6 75KM 98r.
Komentarz
-
mnie zatrzymali wczoraj o 23:30 w Katowicach na ul. Mikołowskiej z zapytaniem co to był za manewr wyprzedzania?! Oczywiście kazali tez dmuchać.
Komentarz
-
ale jak ludzie zaczynali im jeby wrzucać żeby zamknęli mordę, bo ten pijak który dzisiaj nie w padnie jutro może mu kogoś bliskiego przejechać...
Takie same stanowisko zajmuję i ja w tym temacie !
Upiecze mu się na "dmuchaniu" a kilka kilometrów dalej (pojedzie inną droga) może zabić żonę/kochankę/ teściową, i tak dalej.
Dlatego z mojego punktu widzenia suszarka, utrudnienia w ruchu jak najbardziej- powiem ale nigdy nawet nie pisnę słowem, że był "trzeźwy poranek".
Bo tak na prawdę sami sobie tym krzywdę robimy :roll:Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
dzisiaj na Połczyńskiej 0.00 :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
=> Hyundai Tucson 1.6T 180 N-Line 4WD AT
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Właśnie podawali w Teleexpresie, jak to w Świętokrzyskim uwagę załogi radiowozu przykuł jadący wężykiem samochód. Po zatrzymaniu okazało się, że kierownik jedzie na podwójnym gazie. Pomyśleć, że taki pijaczek może zjechać na przeciwległy pas ruchu i kogoś zabić. :roll:
Komentarz
-
Wczoraj w nocy dmuchane i skontrolowane w papierach
aly
Po kwadransie "Dziękuję i szerokiej drogi" :wink:Artur
Komentarz
-
-
Dlatego u mnie po kwadransie.Zamieszczone przez rafikiproszę pozdrowić tatę" :diabelski_usmiechArtur
Komentarz
-
-
dowartościowałeś się już ?Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
uwaga
Komentarz
-
mattyah4x4, do mnie pijesz? Masz z czymś problem? Bo nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi z dowartościowaniem się...nie dowartościowuję się tylko mówię jak to wygląda w moim wypadku, to nie moja wina, że tak jest, wiadomo, że nie rzucam tekstów "A wiesz pan kim jest mój ojciec?". Myślisz, że mi to odpowiada? Chciałbym być traktowany jak każdy inny, ale nazwisko to nazwisko i nic tu nie poradzę. Proponuję Ci się wyluzować trochę :wink:
Komentarz
-
właśnie o to chodzi... ale pozdrów tatę, synuZamieszczone przez rafikinie bardzo rozumiem o co Ci chodziDiesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
uwaga
Komentarz
Komentarz