Witam mam takie pytanie czy do mojej occi 1.6 aee będzie pasować (chodzi o to czy mieszek nie jest za krótki) ta z O2? :diabelski_usmiech
Lista planowanych fotoradarów
Zwiń
X
-
Lista planowanych fotoradarów
Od 1997 roku Skoda. 97-99 Felicia 1.3 99-01 Octavia 1.9 TDI 90KM 01-08 Octavia 1.9 TDI 110KM 09-.. Superb 1.8 TSI & Octavia 1.6 Mint
www.gprk.plTagi: Brak
-
-
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Re: Lista planowanych fotoradarów
Zamieszczone przez aro_40Lista planowanych 300 fotoradarów zamieszczona przez TVN:
http://goo.gl/maps/421x
Komentarz
-
-
Re: Lista planowanych fotoradarów
Zamieszczone przez aro_40Lista planowanych 300 fotoradarów zamieszczona przez TVN:
http://goo.gl/maps/421x
Natomiast coś mi tutaj nie gra, np. dotychczas na S1 (Bielsko - Katowice) było tych fotoradarów od groma, w każdej wiosce i nie tylko, a teraz mają być tylko 2?Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZorrNatomiast coś mi tutaj nie gra, np. dotychczas na S1 (Bielsko - Katowice) było tych fotoradarów od groma, w każdej wiosce i nie tylko, a teraz mają być tylko 2?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez ZorrNatomiast coś mi tutaj nie gra, np. dotychczas na S1 (Bielsko - Katowice) było tych fotoradarów od groma, w każdej wiosce i nie tylko, a teraz mają być tylko 2?If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez aro_40niezupełnie zostaną. ustalili miejsca i resztę powinni uprzątnąć (maja na to 3 lata). tyle że się nie spieszą, bo kierowcy przy pustych masztach zwalniają więc po co sprzątać...O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez demmsiNiech sie wezma za łatanie dróg :diabelski_usmiech a nie my płacimy do ich wora po 3zł z litra oleju a niewiele się poprawiaO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz