Numery rejestracyjne - Inspekcja Drogowa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Udesky
    RS
    • 2007
    • 1692
    • Octavia I (1U2)
    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez RafalekM
    Jak minister transportu może w dyskusji o fotoradarach używać przykładu dziecka potrąconego przez pijanego kierowcę?
    Dokładnie o tym samym pomyślałem.

Najbardziej rozbawił mnie przykład z radarem przed przejściem dla pieszych na 3 pasmowej drodze, że tam on jest bardzo potrzebny wg. Nowaka.
    A 10 razy taniej wyszłoby postawienie świateł na żądanie pieszego.
    Co z tego, że 2 kierowców zwolni do 40km/h jak trzeci nie i pierdol... pieszego. Przejście 3 pasów też trochę zajmuję.
    Zresztą wystarczy spojrzeć na reakcję Nowaka gdy Lis zaproponował więcej punktów, ale bez kasy, nagłe zawieszenie systemu i..... standardowy tekst polityków: jesteśmy otwarci na propozycję. :lol:
    I jak można mieć ludzi za tak durnych, że uwierzą w to, że sędziowie, politycy itd będą płacić mandaty. :lol:
    W Polsce nie ma kryzysu.
    Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• bishop
      L&K
      • 2012
      • 1430

Zamieszczone przez kiki
      dziś rudy gadał że już swoich słów z 2007 roku (odnośnie fotoradarów) nie powtórzy :twisted:
      My głosowania na niego też nie powtórzymy :diabelski_usmiech

Widzieliscie jaka maił gębę zarośniętą jak wracał z urlopu w Aplach ,14 godzin, a i tak wszystko po autostradach ciął. W nasze góry nie pojechał bo jakby wrócił do domu to by broda mu urosła :twisted:

Komentarz

• phoneman
        RS
        • 2008
        • 3374
        • Octavia I (1U2)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

jama89, Nie dałem rady tego oglądać. Po prostu dziad i niebie a bab o chlebie.

Co ma fotoradar do pijanych kierowców !!!
        .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• leszekmw
          RS
          • 2005
          • 5356

tak dla rozluźnienia pośladków.., a trochę w temacie bo o numerze rejestracyjnym..
          jadąc dzisiaj z basenu do pracy przejeżdżam przez takie dość trudne skrzyżowanie sowińskiego/radziszewksiego a że kurtularny jestem to zazwyczaj staram się tam przepuszczać tych z podporządkowanej bo maja naprawdęcięzko wyjechać..
          no i dzisiaj takie volvo puszczam duże , spojrzałem za kierownikiem babka , wzrok mi jakoś zahaczył o tablice a tam L1 LWICA :diabelski_usmiech .., myślałem że padnę .. , zacząłem sie śmiać do babki , babka do mnie się usmiecha a ja wtedy jej na tablicę pokazałem.. od razu zdjęła uśmiech z twarzy i coś tam pod naosem pomamrotała , pewnie od jakiś głupków lub innych mnie powyzywała , dodała gazu i zniknęła... volvo v60 luv v90 nie zdążyłem się przyjrzeć bo mi oczy łzami zaszły..
          O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
          GVI 1.4TSI
          LANCIA YPSILON 1.2 MPI
          tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• piramida
            RS
            • 2009
            • 12222
            • Superb III (3V3)

leszekmw, mogła sobie zamówić L1 SUKA :lol:
            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• kabanos
              RS
              • 2011
              • 4544
              • Octavia I combi (1U5)
              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

leszekmw, trzeba było wskazać na tablicę i podnieść kciuk do góry, wtedy byś zapunktował.

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• leszekmw
                RS
                • 2005
                • 5356

właśnie powiedzieli w rmf że mogą używać przednich lamp błyskowych.. :roll:
                GVI 1.4TSI
                LANCIA YPSILON 1.2 MPI

Komentarz

• Tippo
                  L&K
                  • 2009
                  • 1349
                  • Octavia III (5E3)
                  • CJSB 1.8 TSI 180 KM

Zamieszczone przez bishop
                  My głosowania na niego też nie powtórzymy
                  A tak zasadniczo to wychodzi na to ze mozna pieprzy co slina na jezyk przyniesie a potem powiedziec ; "Wycofuja sie z tego" ... :shock:
                  Szkoda, ze Donek nie powiedzial "w 2007 zartowalem" :P

Komentarz

• leszekmw
                    RS
                    • 2005
                    • 5356

Zamieszczone przez Tippo
                    Szkoda, ze Donek nie powiedzial "w 2007 zartowalem" :P
                    ciekawe czy przyniesie im to jakąś obniżkę w sondażach.., choć tak sie na to patrząc zdroworozsądkowo to nie chce źle ,,tylko my lubimy zapierdalać po naszych kiepskich drogach..
                    GVI 1.4TSI
                    LANCIA YPSILON 1.2 MPI

Komentarz

• piotrek_os
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 8162
                      • Octavia II (1Z3)
                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/now...sz_301390.html za nim to non stop powinien ktoś jezdzić! Jeszcze auto ma śnieg na dachu, a za to tez karają!
                      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• kiki
                        Rider
                        • 2010
                        • 359

http://moto.wp.pl/kat,92714,title,St...wiadomosc.html straż miejska się bawi i jest bardziej pomysłowa od ITD

Komentarz

• piotrek_os
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2006
                          • 8162
                          • Octavia II (1Z3)
                          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez kiki
                          http://moto.wp.pl/kat,92714,title,Straz-miejska-lamie-prawo-fotoradarem,wid,15253112,wiadomosc.html straż miejska się bawi i jest bardziej pomysłowa od ITD
                          ale se leca w ch...a po całości

Komentarz

• bishop
                            L&K
                            • 2012
                            • 1430

Zamieszczone przez leszekmw
                            ciekawe czy przyniesie im to jakąś obniżkę w sondażach.., choć tak sie na to patrząc zdroworozsądkowo to nie chce źle ,,
                            I takie podejscie najbardziej osłabia , chyba masz czrnona białym że wszytko powie , potem odwoła żeby tylko być przy korycie. Upatrzyli sobie jeden z czynników wypadków , bo najłatwiej wyciągnać kase :twisted: , a wyprzedzania na pasach, na podwójnej ciągłej , przejazd na czerwonym, pijane buce za kółkiem ... wszytko to nie do wykrycia przez ich maszynki do zarbaiania kasy...ale zasłonka ze niby bezpieczeństwo i karanie za +8km/h działa ? ink

Komentarz

• kiki
                              Rider
                              • 2010
                              • 359

Zobaczycie Panowie, jak rudego od koryta odetną to zasiądzie w europarlamencie.....

Komentarz

• piotrek_os
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2006
                                • 8162
                                • Octavia II (1Z3)
                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html Palikot ma pole do popisu teraz :diabelski_usmiech

Komentarz

• Udesky
                                  RS
                                  • 2007
                                  • 1692
                                  • Octavia I (1U2)
                                  • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez kiki
                                  straż miejska się bawi
                                  Jak już jesteśmy przy straży miejskiej.
                                  Stoję sobie na przystanku autobusowym niedaleko dworca Wileńska na przeciwko poczty w stronę mostu. Ludzie aby sobie skrócić drogę przechodzą zaraz z przystanku w kierunki poczty, zatrzymując się tam na wysepce (droga dwupasmowa) gdy jakiś samochód jedzie z naprzeciwka.
                                  Zaraz koło poczty stała straż miejska, podejrzewam, że w celu łapania kierowców, którzy chcą skrócić sobie drogę na Targową przejeżdżając wąską drogą wzdłuż poczty, ale tego pewien nie jestem. Często SM widuję w tym miejscu.
                                  Wracając do meritum, przejście w miejscu niedozwolonym na oczach straży miejskiej. Widząc, że Ci nie reagują, jakiś przechodzień zwrócił im uwagę pokazując na przechodzącego dzieciaka w tym miejscu.
                                  Dyskusja trwała chwile, po czym widzę, że przechodzień wyskakuję z dokumentów i podaję strażnikowi. :evil:
                                  Lenią nie chce się wychodzić, a jak ktoś im zwraca uwagę to nagle pacyfikują. ZLIKWIDOWAĆ darmozjadów.

P.S. Aby było zabawniej, jak tylko łepek przeszedł na drugą stronę zaraz przejechał drugi dyliżans straży. Biorąc pod uwagę, że droga prosta i szeroka, to na pewno łepka widzieli.
                                  W Polsce nie ma kryzysu.
                                  Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• abstinent
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2007
                                    • 4842
                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

właśnie powiedzieli w rmf że mogą używać przednich lamp błyskowych.. :roll:
                                    mogą ale nie podczas jazdy :lol:
                                    chyba ze wymienią klosze a dokładnie firma która montowała

Komentarz

• piramida
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 12222
                                      • Superb III (3V3)

Udesky, fałsz i obłuda na każdym kroku, w dzisiejszych czasach każdy każdego chce wyjebać nawet na parę zł.
                                      Szczególnie widać to w polityce, biznesie i w relacjach miedzy ludzkich, takich o to czasów dożylismy że trzeba sie mieć na baczności bo podpisując umowę z byle jaka firmą nawet na parę zł trzeba kilka razy przestudiowac umowe co by nie dac sie wyjebać :!:

Ostatnio wyczytałem że lada dzień ITD ma kupić kolejne 29 pojazdów więc obawiam się że do wakacji zdążą dokupić kolejne i na drogach za czas jakiś wszedzie będą sku...syny :evil:

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• AdamB
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 8033
                                        • Octavia IV (NX3)
                                        • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Zamieszczone przez kiki
                                        http://moto.wp.pl/kat,92714,title,Straz-miejska-lamie-prawo-fotoradarem,wid,15253112,wiadomosc.html straż miejska się bawi i jest bardziej pomysłowa od ITD
                                        Dobrze, że nie ma wlepy OCP na klapie :szeroki_usmiech
                                        Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• stefcio
                                          Drive
                                          • 2010
                                          • 64

na CB już też niczego nie usłyszysz

Komentarz

• soszek81
                                            L&K
                                            • 2010
                                            • 1245

stefcio - ciekawe - mijałem ITD już kilkakrotnie i nic takiego nie miało miejsca.
                                            Z drugiej strony jeśli zaczynają stosować taką praktykę - to dla mnie bomba- wcześniejsze ostrzeganie niż na AR.
                                            Była O1 kombi ALH++ 150/340
                                            Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200

Komentarz

• tomekjmopl
                                              L&K
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 1187
                                              • Opel
                                              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

tak dla rozluźnienia pośladków.., a trochę w temacie bo o numerze rejestracyjnym..
                                              jadąc dzisiaj z basenu do pracy przejeżdżam przez takie dość trudne skrzyżowanie sowińskiego/radziszewksiego a że kurtularny jestem to zazwyczaj staram się tam przepuszczać tych z podporządkowanej bo maja naprawdęcięzko wyjechać..
                                              no i dzisiaj takie volvo puszczam duże , spojrzałem za kierownikiem babka , wzrok mi jakoś zahaczył o tablice a tam L1 LWICA :diabelski_usmiech .., myślałem że padnę
                                              Jest duża szansa, że u Was też już jeździ L0 LWICA - także małe stadko się tworzy.

A co do zagłuszania CB coś w tym może być - ostatnio nawet skręcony RF GAIN nie pomaga na szumofon gdy jestem w okolicach Zakopianki, a to ich ulubiony rewir ... :?

Komentarz

• phoneman
                                                RS
                                                • 2008
                                                • 3374
                                                • Octavia I (1U2)
                                                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez stefcio
                                                http://www.poboczem.pl/naszym-zdanie...-cb,nId,770158
                                                Potwierdzam zakłócają aż miło
                                                .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• piramida
                                                  RS
                                                  • 2009
                                                  • 12222
                                                  • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez phoneman
                                                  Zamieszczone przez stefcio
                                                  http://www.poboczem.pl/naszym-zdanie...-cb,nId,770158
                                                  Potwierdzam zakłócają aż miło
                                                  to niech AR spróbują zakłócać po za tym to kurwa nie złe jaja z tym zakłócaniem :!: :evil:

Komentarz

Pracuję...