Zamieszczone przez phoneman
Numery rejestracyjne - Inspekcja Drogowa
Zwiń
X
-
AdamB, Tylko że w tamtym miejscu nie ma fotoradaru stacjonarnego w promieniu 20 km. Tylko Focus, Mondeo się czają.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
-
...Wszystkie powyższe zarzuty chcieliśmy skonfrontować z opinią urzędników GITD. Niestety, nikt nie chciał z nami rozmawiać. Inspektorat nie odpowiedział też na nasze maile....
... To pytanie zadaliśmy w Komendzie Głównej Policji. Niestety i tutaj nie chciano z nami rozmawiać. Na nasze maile też nikt nie odpowiedział.
...
To jest ta polityka dialogu społecznego, ... tylko czemu my zawsze słyszymy "spieprzaj dziadu"? :evil:
Komentarz
-
-
to trzeba wziąść sprawy w własne rece parkowac koło takich gości tak by im zasłaniac radar :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pią 18 Sty, 13 19:23 ]
sa tu jacyś prawnicy ? Ciekaw jestem jak by wygladały szanse na pozew zbiorowy do Starsburga w sprawie tych zabawek ITD o bezwgledną inwigilacje łamanie prawa ruchu drogowego itd itd
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
Prezes52, nie ma nawet takiej opcji. Po za tymi kwiatkami z zakłócaniem częstotliwości na CB czy źle zamontowanymi lampami błyskowymi nie robią nic co jest niezgodne z prawem. Ich działania nie naruszają praw człowieka, albo jakichkolwiek postanowień traktatów i umów międzynarodowych. Sprawa byłaby z miejsca położona. Jak chciałbyś umotywować taki pozew? Mają święte prawo do kontroli przestrzegania PoRD, a w jaki sposób to robią jest już inną sprawą. Mówiąc po ludzku, robią z nas kozły ofiarne, oczywiście w majestacie prawa.
Komentarz
-
-
No i jest oficjalne dementi:
Wczoraj opublikowaliśmy film, który przesłał do naszej redakcji jeden z czytelników. Z nagrania wynika, że załogi radiowozów Inspekcji Transportu
mnie sie podoba stwierdzenie: "W rozmowie z INTERIA.PL rzeczniczka podkreśliła, że nigdy nie było, i - co ważne - nie ma planów wyposażenia samochodów służbowych w urządzenia zagłuszające. "
Komentarz
-
-
Tzn, ze jesli stali w drozce lesnej przy ul. Kosciuszki w Katowicach to ja moge tam zaparkowac i stanac przed nimi? Przeciez ja nie wiem co to za samochod, co oni robia, czy jakies czynnosci wykonuja. Niby nie maja obowiazku stawiania znaku o kontroli predkosci. Ale chyba mam prawo stanac przed ich samochodem i zrobic kilka pajacykow?VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwyborcza.pl%2F1%2C82949%2C6828746.html&h=iAQHIBsTI&s=1Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
BARDZO BARDZO WAZNY GLOS W TEJ CHOREJ DYSKUSJI BEZPIECZENSTWApozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
-
rob555, Bardzo fajny artykuł.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rob555Jak to skad wie...przeciez przywoza mu i sprawcow jak i ofiary...
i nie jest to żadna reprezentatywna grupa bo w Warszawie jest około 50-60 trupów rocznie
więc biorąc pod uwagę,że rok ma ponad 50 tygodniu śmiertelny wypadek musiałby się zdarzać tylko w dni kiedy ma dyżur :lol:
sam chyba rozumiesz,że to nierealne 8)
ciekawe gdzie pracuje??
Banacha czy lindleya??? :lol:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Panowie, a mi po dwóch miesiącach nagonki fotoradarowej wydaje się, że nasz Płemieł i jego Vincent nie do końca przewidzieli pewnej rzeczy, mianowicie:
Prowadzę firmę, w firmie wykorzystuję 4 samochody dostawcze (3x Sprinter + 1x Mascott). Analizując wydatki na paliwo, zauważyłem, że każdy z pojazdów zaoszczędził w miesiącu średnio 280zł, średnio spalają dziennie 2l paliwa mniej - dla mnie super, kierowcy i tak mają płacone z kilometra przy wyjazdach.
Przez dwa miesiące na żaden z wozów nie przyszedł mandat. Reasumując:
280zł x 4 pojazdy = 1120zł x 11 miesięcy (1 miesiąc odejmuję na urlopy, święta itp) = ca.
12000pln oszczędności. Licząc, że 1/2 kosztów paliwa to podatki = 6000 mniej w budżecie państwa.
I kto jest wydymany?
Ja w sumie i tak bym nie stracił, bo mandat płaci kierowca, dodatkowo mi w kieszeni zostaje kasa zaoszczędzona z paliwa.
Państwo traci podwójnie.
Komentarz
-
-
kazik4x4, welcome back :wink:
Masz rację. Zdjęcie nogi z gazu=mniej spalonego paliwa=mniej kaski dla koncernów paliwowych(w większości państwowych)=mniej kaski dla i tak dziurawego budżetu.
Co się stało po obniżeniu akcyzy na alkohol? Sprzedaż wzrosłą, a co za tym idzie więcej kasy wpłynęło do kasy państwa.
Komentarz
-
-
kazik4x4, dowalą Ci kolejny podatek od zaniżonych kosztów ha ha ha i wyjdą na swoje :szeroki_usmiech
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
http://motoryzacja.interia.pl/raport...iac-to,1885081 q..a tego się słuchac nie dac. Jak tam mozna bajki opowidac, ze jemu nie o kase chodzi :evil:
Komentarz
-
Komentarz