Z czym takim? Firma sie ogłasza w ten sposób. Masz działkę, przychodzisz do nich, wybierasz projekt, piszecie umowę i Ci budują. A firmy nie znam, trzeba popytać w Poznaniu o nich. Ja buduje klientom tak samo tylko jeszcze nie stosowalem tej formy reklamy :-) A wydaje się ciekawa.
Nie wzywajcie policji do koła uszkodzonego w dziurze...
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Nie wzywajcie policji do koła uszkodzonego w dziurze...
No ręce opadają...: http://motoryzacja.interia.pl/hity_d...at,1891184,415
-
Komentarz
-
-
...a gdyby tu nagle! było przedszkole w przyszłości..... :szeroki_usmiech
coraz bliżej wef każdym bądź razie
tylko mie uważać na przejazdach kolejowych z zaporami coby siem nie ułamała i w dach nie wyrżnęła bo no.......... brak zachowania szczególnej bla bla bla....
a przesz nie od dziś wiadomo, że najbezpieczniejsz podróz to ta, która sie nie odbyła :hehe:>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
moze jak jechali na zdarzenie otworzyli bagaznik i znak postawili.
Komentarz
-
to świadczy o policji która realizuje plan ministra , żal.pl
Głupi facet, ja bym nie przyjął mandatu. Wygląda na to, że sam nie był pewny co się z nim stało na tej drodze. Może faktycznie nie jechał to 40 tylko np 60
Komentarz
-
Błąd gościa, że przyjął mandat. Teraz może sobie co najwyżej popisać do prasy jeszcze...OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
niekoniecznie, podobno jest 7 dni na odwołanie się od mandatu, nawet jesli go przyjąłes.Zamieszczone przez lookerBłąd gościa, że przyjął mandat. Teraz może sobie co najwyżej popisać do prasy jeszcze...
Komentarz
-
Komentarz
-
co za kraj.
a takie znaki to powinny stać na kazdej drodze w Polsce.OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
Agamek12, miałem taka sytuację ponad rok w 2011 u nas w kraju prawa nie ma jest tylko sąd i policja przykre ale prawdziwe.....
Ps dziś byłem w Ząbkach tyle dróg w stanie agonalnym nie widziałem w żadnej miejscowości w Polsce tylko współczuć mieszkańcom
Komentarz
-
:P zapraszam na naszą wspaniałą drogę 503 pod elblągiemZamieszczone przez Marcello01Agamek12, miałem taka sytuację ponad rok w 2011 u nas w kraju prawa nie ma jest tylko sąd i policja przykre ale prawdziwe.....
Ps dziś byłem w Ząbkach tyle dróg w stanie agonalnym nie widziałem w żadnej miejscowości w Polsce tylko współczuć mieszkańcom
co do artykułu. ja bym nie przyjął mandatu i skierował sprawę do sądu.
Komentarz
-
Marcello01, zapraszam na główną drogę miasta Radzymin - Al Jana Pawła II... Już na samym wjeździe do miast można urwać koło :|
Komentarz
-
Trasa dziurawa jak ser szwajcarski do przejścia granicznego w Bobrownikach dla pojazdów ciężarowych. Drogowcy się spisali: już po tygodniu postawili znak ograniczenia prędkości do 50 i zaczęli łatać dziury przy pomocy jakiegoś czarnego lepidła, łopaty, taczki i ugniatarki nożnej typu gumofilc. :twisted:
Komentarz
-
na bank tak było...za darmo nie dostał, a jakby miał dostać to po co przyjmował...Zamieszczone przez westwi78Albo to jakaś ściema, albo gość się też zakręcił, że ten mandat przyjął."Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
no za darmo to nie dostał...pewnie był z tych "co to mu się wszystko należy, bo przecież płaci podatki""Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Ech... pitolicie jak baby...
A pointa z tego artykułu jest taka, że jak wpadniecie w dziurę i rozwalicie sobie koło, to ubezpieczyciel udowodni, że 5km przed dziurą stał znak ostrzegający o niej i wypnie się na Wasze roszczenia, bo... nie dostosowaliście się do warunków panujących na drodze.
Dobrze, że ja nie dostałem mandatu, jak "zdjąłem" sarnę tuż za znakiem ostrzegającym o dzikich zwierzętach
Komentarz
-
Drogówka na czasie :diabelski_usmiech
Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
Za duże koszty , wystarczy na granicy postawić i tablicza -obowiazuje na 600km :twisted:Zamieszczone przez witachuco za kraj.
a takie znaki to powinny stać na kazdej drodze w Polsce.
Pewnie , powinien zatrzymać samochód przed znakiem i przepchnac go , aż do odwołania, a nie miśkom zadek zawracaćZamieszczone przez Biszczuno za darmo to nie dostał...pewnie był z tych "co to mu się wszystko należy, bo przecież płaci podatki"
Klient stracił kilka stówek , ale inni mają wskazówki na przyszłość , żeby nie przyjmowac mandatu
Komentarz
-
Ciąg dalszy historii z mandatem za wpadnięcie w dziurę: http://motoryzacja.interia.pl/wiadom...du,1893695,324
Komentarz
trujesz :twisted:

Komentarz