Zamieszczone przez adamusek
Spalanie naszych aut - diesel
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez adamusekja 50 km od zaswiecenia sie zera w trasie zrobilem...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DeoU mnie w trakcie piątkowego powrotu z Wwy do Krk (w tym godzina stania w korku przed Tarczynem) spalanie wyszło 5,4 :P
Momentami komputer pokazywał, że przy takim "stylu" jazdy na zbiorniku zrobię 1400km :twisted:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez szkodaspalanie -> 5,98
u mnie niezmiennie 7,5
Ostatnio mi się autko coraz bardziej w tej dziedzinie rozkręca, bo po trasie Warszawa - Kostrzyn/Odrą - Zielona Góra - Warszawa pierwszy raz zobaczyłem jak na jednym zbiorniku przejechałem 1058,8km (z wynikiem 5,02dm3/100km)Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robregLoru, Szkoda jest rozrzutny! 140km trasa Ldz-Waw @ A2 - 3.46dm3/100km. Nie byłem w stanie uwierzyć, kiedy na dystrybutorze zobaczyłem koszt przejazdu tej trasy.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez robregLoru, Szkoda jest rozrzutny! 140km trasa Ldz-Waw @ A2 - 3.46dm3/100km. Nie byłem w stanie uwierzyć, kiedy na dystrybutorze zobaczyłem koszt przejazdu tej trasy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNo tyle to mi jeszcze zadnym nie wyszlo po autostradzie. 80 to chyba za tirem, zeby opor wiatru byl mniejszy, to wtedy realne
tak więc jest to realne, od razu mogę uciąć tą dyskusję
ja miałem na trasie ~200km (oba przypadki nocą), więc nie był to zjazd z górkisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez robregLoru, Szkoda jest rozrzutny! 140km trasa Ldz-Waw @ A2 - 3.46dm3/100km. Nie byłem w stanie uwierzyć, kiedy na dystrybutorze zobaczyłem koszt przejazdu tej trasy.
Zamieszczone przez kabanosZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez robregLoru, Szkoda jest rozrzutny! 140km trasa Ldz-Waw @ A2 - 3.46dm3/100km. Nie byłem w stanie uwierzyć, kiedy na dystrybutorze zobaczyłem koszt przejazdu tej trasy.Pozdrawiam, Robreg.
----
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArekRAż dziwne to trochę, ale wypada zapytać gdzie ten postęp.......Chyba tylko na stanowiskach laboratoryjnychPozdrawiam, Robreg.
----
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArekRAż dziwne to trochę, ale wypada zapytać gdzie ten postęp.......Chyba tylko na stanowiskach laboratoryjnych
główny postęp masz na końcu rury wydechowej, teraz każdy chętnie dopłaci sporo kasy, żeby tylko uratować jakiś krzaczek :idea: :szeroki_usmiech
trzeba się cieszyć, że te kastrowane i dławione silniki w ogóle działają :lol:
pomijam już fakt, że mój BXE ma dokładnie 2x tyle mocy co Twój AGR i jara ten litr, półtora więcej jak rozumiemsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
1040km do zapalenia się rezerwy.
cohones starczyło mi do 1140 (komp podawał możliwe 30 do przejechania, do docelowej stacji 40km), dotankowałem 10l, na miejscu jeszcze 20.
Spalania nie podaję bo tankowanie do pełna będzie w okolicach 2000km (będzie jeszcze dolewka wcześniej).
Jazda przeróżna - od 40-60km/h (mgła na 20-30m widać, w zasadzie nic nie widać) po 160-190 w niemcowni przy wyprzedzaniu.
Jest dobrze.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez soszek811040km do zapalenia się rezerwy.
cohones starczyło mi do 1140 (komp podawał możliwe 30 do przejechania, do docelowej stacji 40km), dotankowałem 10l, na miejscu jeszcze 20.
Spalania nie podaję bo tankowanie do pełna będzie w okolicach 2000km (będzie jeszcze dolewka wcześniej).
Jazda przeróżna - od 40-60km/h (mgła na 20-30m widać, w zasadzie nic nie widać) po 160-190 w niemcowni przy wyprzedzaniu.
Jest dobrze.
Komentarz
-
Komentarz